- Konu Sahibi xsxeker_xsxey
-
bu ne terbiyeszlk nasıl bir iş sorumluluğu yaaa arkadsm cok sinirlendm kendi bebeğime yapılmıs gibide içerledmarkadas yavrunun sorumluluğunu bunun nekadar incelik hassaiyetlik istediğini kavrayamamış ne demek gezmeler bu ne rahatlık bu ne pişkinlik nasıl 14 yasında bir cocuğa emanet edilir sinirden yazamıyrm bırak konusmayı falan bumu güvenilcek kadın nolursun arastır cevrende hiç bulamıyrsn düzgün bir krese wer meleğinin en verimli dönemini bir cahilin sorumsuzun elinde gecirmesine izin verme nolur ne demek köpek lafı ya melek onlar melek sanda kızdım birz ya kusura bakma arkadasım anlıyrm cevrende güveneblcğn insan yok gurbettesn kadına aksi birsey söylersen Allah korusun ters birsey olur ama bu sorumsuzluğa nasıl bu kadar göz yumdunnnnn silkelen ltfn hangi sehirdesn cnm olur ya belki bizim tanıdıklarımız cıkar burayada yaz nolur kusura bakmayın ama cok sinirlendm cok
aradım bakıcımızı.
eşim hiçbirşey söylememiş sabah bırakırken.
gece kustuğunu falan dememiş.
dedim abla,bu ay 3 oldu kusuor.
dün gecede çok kustu.
üşütmüş çocuk.
gezdirme dışarda,çıkarma artık.
ee işte havalar güzel,giydiriorum ben onu.
daha ne kadarlık ki dedim çocuk.
üşüyor işte..
birsürü kem küm falan uzatmadım daha fazla.eşim de konuşacak die.
en son tekrar söyledim.çıkarma dışarı die.
ve kapadım..
ama kendimi zor tuttum.sinirlenmemek için..
bakalım eşim de konuşsun da ne olacak..
canım içini kurt düşürmek istemiyorum ama benim aklıma başka şeyler gelmeye başladı.akşamları aldığınızda çocukla hiç konuşuyormusun bu gün neler yaptın neler oldu falan diye.tamam henüz tam konuşamıyo olabilir ama hareketlerle falan anlatma huyu varmı? Allah göstermesin başka bişey olmasın ne bilim düşme, çarpma, yada gittiği yerlerdeki başka çocuklardan zarar görme (şiddetli saç çekilmesi falanda kusmaya sebep olabiliyomuş ) yada bişeylere tepki olarak psikolojik olarak bunu yapabiliyor olabilirmi.çünkü anlattıklarından benim çıkardığım bu kadın zaten çocuğu pekte umursamıyor. gittiği yerdede kendi haline bırakıyor olabilir. ne bilim yaaa akla binbir tane şey geliyor. fakat bukonuşmanın yararı olacağınıda hiç sanmıyorum ama deneyin bakalım sonuçları bekliyoruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?