Ne haltlar karıştırıyorsun ?

ayy sende aşırı rahatmışsınn kaydirigubbakcemile3 bunun ortası yok mu :eek:
valla bi pazarımız oluodu onuda bana ayırmassa kıyameti koparırım (dedime bakmayaın sadece konuşmam günlerce) asla napıon nereye gidiosun die sıkmamda sormamda haftaiçi hiç karışmam ama bi günüde bana ayırsın yani lülülülülülü..neyse artık mazide kaldı mafoldumben

evet tatlım rahatım.. hayat bana rahat olabilmeyi öğretti sonunda.. lise yıllarında ben de böyleydim.. boğardım sevgililerimi... ama olgunlaşioruz zamanla.. ilişkilerimize de yansıyor bu olgunluğumuz... sevginin sürekli iletişim halinde olmak demek olmadiğini sonunda öğrenmiş bulunmaktayım... sevgilisinin merkezinde yaşamak isteyen sevgili hemcinslerim de zamanla sevgiye olan bakış açılarını değiştireceklerdir...

sonunda beni anlayan biri çıktıopuyorumnanaktan
ya gercekten ben annesini aramakla yanlıs yapmadım
benim öyle hareketlerimde yoktur zaten
ilk defa oldu cünkü ilk defa bu kadar merak ettirdi
2 sene boyunca heep dediği saatte ewde olurdu

aslında bü süre konusmamayı düşünüodum kırmıştı cünkü
ama uzatmanın fayda etmiceini anladım
hem içimdekileri ona dökmek hemde onu dinlemek için
yaptııından pişman anlaşılan
özür diledi bende senin yerinde olsam aynısını düşünürdüm die
cnm bak bi keresinde benim telefonum sessizde kalmış
sadece yarım saat sonra gördüm 15 kez aradığını
we o yarım saat içinde binmiş arabaya 13 saatlik yola çıkmış
buraya gelio kötü bişe mi oldu nie açmıo telefonu die
ben telefonu açınca geri döndü
biz birbirimize asla böyle seyler yapmazdık

söylediğin gibi eger bişeler yapıcak olsa yakın olsak da yapar
paranoyalarla anca kendimi yıpratırım we de ilişkiyi en iisi rahat olmak
yorumun için tşk ederm cnma.s.

rica ederim cnm
evet anliyorum seni. yaptiginda tekrar diyorum anormallik veya baskin bi sey yok.
annesini aradigin icin de ben bisey demedim eger bana yazdiysan o yaziyi..yani bidefa merak yuzunden aramassin ne var ki besbelli cok merak etmisin..

ozur dilemesi guzel sevgilinin, hatasini anlamis umarim birde bagirdigi icin ozur dilemistir veya diler:)
bence konusmamazlik yapma da, konus vededigin gibi soyle; merak ettim tutarsizlik vardi diye. anliyacagina eminim, zaten anliycak ama anlamamazligadagelebilir oda sucu vardir ondan :KK70:

mutlulugunuzn devamini diliorum :)

rica ederim cnm
evet anliyorum seni. yaptiginda tekrar diyorum anormallik veya baskin bi sey yok.
annesini aradigin icin de ben bisey demedim eger bana yazdiysan o yaziyi..yani bidefa merak yuzunden aramassin ne var ki besbelli cok merak etmisin..

ozur dilemesi guzel sevgilinin, hatasini anlamis umarim birde bagirdigi icin ozur dilemistir veya diler:)
bence konusmamazlik yapma da, konus vededigin gibi soyle; merak ettim tutarsizlik vardi diye. anliyacagina eminim, zaten anliycak ama anlamamazligadagelebilir oda sucu vardir ondan :KK70:

mutlulugunuzn devamini diliorum :)

yanlıs tepki gösterdim aslında mutlu oldum merak etmene dedi we onun içinde özür diledi
tabiki o da ilk basta sucunu bastırmak için bagırmıstı ama anladı beni üzdüünü

son durum nedir şimdi??

özür diledi alttan alıo herseyi ama ben sogugum farkında
ben söylediklerine karsılık wermiorum
gece konusmusuz bana birsürü sey anlatmıs
aşkm gece ne güzel seyler anlattım dimi 2 senedir sana bu kadar romantik olmamıstım
içimde anlatamadadığım ne kadar sey warsa hepsini döktüm
sensiz olamayacagımı çok sewdiimi dedi
sonra aşkm sen ne düşünüosun die sordum
senden aldıım cewap horlama seisydi dedi
yani ilk defa o kadar romantik duygusal oldu ama ben hatırlamıorumzemuszemus
cidden hatırlamıorum:kedi:
uyuduktan sonra top patlasa farkında olmam
konusurum saçmalarım belki ama hatırlamam
tüh dedim o kadar dil döktün
sewgi sözcüklerini sıralıo affettirme çabası içinde

tatlım açıkcası seninkide biraz saygısızca olmuş o teldeyklen senin uyuman hiç açmasaydın daha iyiydi bence bunun yerine yada müsait değilim çok uykum var sonra görüşelim diyip kapatsaydında olurdu.. neyse nediyelim ilişki senin nişanlı senin Sadece biraz ağırdan al ve kolay kolay affetmeki aynısıı tekrarlamasın ama bu affetme mevzusunuda abartma bence şöle'ki telefondayken uyuklama sadece soğuk ol aşkımlı canımlı cicimli konuşmalara girme fazlada soğuk olma ama arada bi mesafe oluğunun farkında olsun hatalı olduğunu anlasın..

tatlım açıkcası seninkide biraz saygısızca olmuş o teldeyklen senin uyuman hiç açmasaydın daha iyiydi bence bunun yerine yada müsait değilim çok uykum var sonra görüşelim diyip kapatsaydında olurdu.. neyse nediyelim ilişki senin nişanlı senin Sadece biraz ağırdan al ve kolay kolay affetmeki aynısıı tekrarlamasın ama bu affetme mevzusunuda abartma bence şöle'ki telefondayken uyuklama sadece soğuk ol aşkımlı canımlı cicimli konuşmalara girme fazlada soğuk olma ama arada bi mesafe oluğunun farkında olsun hatalı olduğunu anlasın..

cnm dogru söylüosun ama ben konustuumu telefonun caldıını we benim onu açtıımı hatırlamıorum
sabah baktım en son arama saatine bi baktım ben uyuduktan sonra konusmusuz
hatta sabah ben sordum gece konusmusuz ne konustuk die
ayrıca buna kırılmaz cünkü aynı seyler onun basına çok kez geldi
cok defa gece aramıstır ben açmısımdır we sacmalamısımdır sabah anlatıo ne dediimi ben halime gülüorum
uykuda böyleyim malesef

ayrıca uyku arasında
(((((müsait değilim çok uykum var sonra görüşelim diyip kapatsaydında olurdu)))))
bunları söyleyebilseydim zaten kendimde olurdum we konusurdum
neyse ki alıstı rezilliklerime

anladım ozaman bu daha öncede aranızda yaşanmış bişeyse lafın yok diyorum ve tekrarlıyorum bence kolay affetme yani demesinki "MeLaNqOliqH zaten beni affeder bi iki söylenir sonra unutur demesin onu zayıf noktalarından vur derim sana"

anladım ozaman bu daha öncede aranızda yaşanmış bişeyse lafın yok diyorum ve tekrarlıyorum bence kolay affetme yani demesinki "MeLaNqOliqH zaten beni affeder bi iki söylenir sonra unutur demesin onu zayıf noktalarından vur derim sana"

anladım cnm çok tşk ederim yorumların için bana zaman ayırdın a.s.
tabiki de dediğini uygulicam öyle yelkenleri suya indirmek yok hemen :umursamaz:

ıstediğiniz kadar arayın,peşine düşün,anasını,babasını arayın adamın tepesine kamera takın.
O adam aldatacaksa aldatır..
Yani eski ilişkimde ihanete uğradım,şimdikinin de ihanet etmesini mi önlüyorsunuz bu mantıkla?
Saçma bence,ama her ilişki kendine hastır.Bu yüzden empati yapmak saçma galiba ilişkiler konusunda
.

X