ASlinda yaptiginda hic kotu birsey yok!
aranizdaki davranislara bakilirsa siz zaten merak edilmesin diye birbrinizi ikidebir arayip veya sarj bitecegindebildiriyormusunuz bu gune kadar.
onca sene (yada aymiydi bilmiyorum) sonra ilk defa boyle birsey oldugunda senin merak edip aramanda HIC ne yanlis birsey var nede tuhaf!
siz zaten birbirinizle anlasmisiniz ve sorun olmamis bugune kadar bu tur arama ve bilgilendirmelerden, hadi cocuk dediyse beni cok sikiosun arayipp durma idye baslarda simdide derse hadi anlariz. ama bu olay ilk olmus..
sana da MERak eden deger veren insana da nie merak ediosun ki sen derse SORUN inan ONDADIR!
ne sulaleyi aradin nede baska bisey.
bize soyleidgin, yazdigin yaziyi: bi arkadasini aradim tutarsizlik vardi annenide aradim 15 dk oldu diosa meraklanirim tabi dE!
genelde insnalar kendileri suclu oldugunda, suclari uzerinden atmak icin karsindakini suclar. o kiside kendini mudafa edene kadar oburun sucu uunutulur. sanki burdada bu tur bi hareket varmis gibime geldi :) sana bagiriyo niye araiosun filan diyo ama halbuki bunlari senin yapman gerektigini adi gibi biliyor!
sen haklisin canim, hicte keske demeseydim seylerine girme, buzamana kadar bole yapmayan adamdan aniden haber gelmezse herkes merak eder. illaki aldatiyo demek dgeil, belki basina bisey gelmiste olabilirdi!
buarada aranizda okadar da uzaklik varmis. sen her bi saatte aramanla onu kontrol edebildigini gercekten inaniyormusn canim? inan bana burnunun dibinde olupta haltlar karistiran cok,. sen nekadar arasan bile o o saatte degil sabahin korunde yapardi yapacagini veya 5e kadar uyucam dediginde belki disaridaydi :) bunlari dusnmeye baslarsak :) cok uzar. bence sen dedgimi yap gerisini boscer..senide uzmesine izin verme
sonunda beni anlayan biri çıktıopuyorumnanaktan
ya gercekten ben annesini aramakla yanlıs yapmadım
benim öyle hareketlerimde yoktur zaten
ilk defa oldu cünkü ilk defa bu kadar merak ettirdi
2 sene boyunca heep dediği saatte ewde olurdu
aslında bü süre konusmamayı düşünüodum kırmıştı cünkü
ama uzatmanın fayda etmiceini anladım
hem içimdekileri ona dökmek hemde onu dinlemek için
yaptııından pişman anlaşılan
özür diledi bende senin yerinde olsam aynısını düşünürdüm die
cnm bak bi keresinde benim telefonum sessizde kalmış
sadece yarım saat sonra gördüm 15 kez aradığını