• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcımız İlgisiz

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
ay okurken daraldım valla. yorum bile yapamayacağım. bir an kızımı senin yavrunun yerine koydum çok bile dayanmışsınız...

yorumlari okumadim sadece sizin mesaji okudum ve kudurdum
neden katladiniz bu kadina onuda anlamadim. yada nasil guvendiniz benim kizimi
o hallerde birakacak birine ben tanidikta olsa guvenemem yani.
gec bile kalmissiniz ama zararin neresinden donersen kardir.
Kimbilir ic dunyasinda neler yasadi.
Allah yardimciniz olsun. gercekten cok uzuldum bebeigine

benim arkadaşım alt komşusuna baktırıyordu kadın gezmeye giderken götürüyordu hatta bi keresinde eşimle biz almıştık kış günü gezmeden..hadi arada sırada olur diyelimm..ben hamileyken eşim nöbetçi olduğu için arkadaşımda kalıyordum o gün benim evde olduğumu bildiği için getirip uyuyan çocuğu bana bıraktı çarşıya gitti veeeeee aslında çocuk uyurken evde bırakıp bırkaıp gidiyormuş çocuk çok usluydu ve uzun uyurdu bunu çoook sonra öğrendi arkadaşım ama eşine söyleyemedi bile korkudan.bi keresinde de arkadaşımın eşi merdivenden çıkarken duymuş çocuk düşmüş kalk kalk diye azarlıyormuş çocuğu bunu bile duymak insanın yüreğini ezer.yavrusunu 2 yaşını geçince alıp kreşe verdi, çocukcağız aklına geldikçe anne oraya gitmeyelim diye bakıcısını söylüyordu..artık başka neler yaşandı Allah bilir.ne kadar zorrrr Allah ım sen iyilerle karşılaştır

Ben de çalışanm anneyim bve en son istediğim şey çalışan bir annenin canını sıkacak laflar etmek..
Ama kusura bakmayın, çok kızdım size..
Kadın güne gidip, bebeğinizi 7.sınıfa giden kızına bırkaıyor. Altı pis halde bekliyor bebecik ve o kız (en fazla 13-14 yaşı) soymuş onu yıkayacak. NAsıl becerecek?

Kadın hem paranızı alıyor, hem kendi evinde bakıyor, hem de aslında bakmıyor. Kızına bırakıp gezmeye gidiyor. Siz neden mesai satainizde güne falan gidemiyorsunuz?

Böyle disiplinsizlik mi olur, hemen o gün alsaydınız, nedne göz yumdunuz?

"Oğlumun maçı, giderim tabi" lafa bak.. Parasız bakıyorum sanki, hayrına..
Vallahi dayağı hak etmiş o kadın, çok öfkelendim.
Yazık bir de işinizden olmuşsunuz, oysa ki büyümüş kızınız. 3 yaşından snora zaten kreş daha iyi olacaktı, yaşıtlarıyla birlikte olması.
Kimi bulsanız o bakıcıdan daha iyi olurdu bence..

ya ben anlamiyorum hem para kazaniyor hem de cocuga eziyet ediyor nasil bir ziyniyet.
Insanlarin bazilarinda vicdan merhamet insanlik kalmamis gercekten, Allah islah etsin
kadini gercekten saglam bir kotegi hak ediyor ama dovsen neki neyi geri getireceksin. ustelik hem suclu hem guclu.
biz bile boyle yuregimiz acirken annesi kimbilir neler yasadi. benim kizim 2,5 yasinda
servisi evin onune gelince kus gibi cirpiniyor mutluluktan, ogretmenine annanne diyor dusunun.
cok seviyor onu. bu belli oluyor. zaten cocugun davranislari ipucu verir diye dusunuyorum ama tabi bebek
ufaksa benim annem ne gune duruyor kaynanam niye var onlari dikerim basina kadinin.
ama eger yurtdisiysa ve kimsem yoksa yanimda cikarim isten napayim ama buyuyunce degil burda 2 yasini
doldurunca kresler kabul ediyor bezlide olsa. muhtemelen oyle yerler vardir ve bulunur. tabi orayida bos birakmam
denetlerim isime yakin yerde bulurum arada kacar bakarim nedir ne degildir diye. sokaktmi topladik ayol biz bu yavrulari.
ben kac kere baskin yaptim ilk gonderdigimde. biraz agladik ama alistik artik.

yavrum yazık yaaa :( biraz huysuzluk ettiğinde ''sizin bakmaya doyamadığınız evladınıza'' vurmuştur bile belkide
bilmiyorum ama ben sizin yerinizde olsam sizin gibi sakin davranamazdım açıkçası çocuk söz konusu olunca herşey boş geliyo bana allah öyle insanlarla karşılaştırmasın
onun için evde anane ve babanne dışındaki bakıcılara her zaman karşıyım

evlat ressamın şaheser parmaklarının deydiği tablo gibidir.fırçayı ne yöne hareket ettirirseniz değişik görüntüler ortaya çıkar. o şaheser madem size ait,ona başka ellerin değmesine mümkün olduğunca müsade etmeyin.üzüldüm doğrusu.ALLAH hayırlı ömürler versin evlatlarınıza

Hepsini okumayı yüreğim kaldırmadı:43: Ne insanlar var.. Kime güveneceğiz...:58:

İşi bırakmakla en doğru kararı vermişsiniz...

Back