• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bakıcımız !

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
bayanlar öncelikle merhaba;
bakıcımızla konuştuk.bayramdan önce tabii.ama araya bayram izni de girince takip etme fırsatı olmadı.tatil bitiminden buyana sıkı takipteyim.
arıorum günde bikaç kez. gitmior artık gezmeye.yani şöle diyim giderse de apartman içinde gidior ve aksatmıor kızımın öğünlerini,uyku zamanlarını..dikkkat edior artık.yada etmeye çalışıor.
bazı arkadaşlar bana çok rahatsınız falan die.yazmışlar.bunun rahatlıkla bir alakası yok..çoccuğumu herkese bırakamam malesef.tanıdığımız da yok burada pek fazla..
tamam bakıcım hatalı ona birşey demiorum ama.çocuğum da alıştı ona ve başkasında hiç ama hiç durmaz malesef... ben de kızımı düşünüorum en çok her anne gibi.
ama yorumlarınıza biraz daha dikkat ederseniz sevinirim.
bakıcımızla konuştuğumuzda da bunları...işte kem küm falan dedi...o da farkına vardı sanıorum davranışlarının...
ayrıca bu zamanda güvenilir birini bulmak hiç de kolay değil bayanlar...
hadi değiştirdim dielim.yenisine kızım alışabilecek mi? onda ne gibi sorunlarla karşılaşacağım.. tekrar tekrar bakıcı değiştirmek ne kadar mantıklı sizce...
bu kışımız da bakıcıyla geçirip seneye kreşe vermeyi düşünüoruz...
son durumumuz bu şekilde...
takip edip,gözlemleyip yazmak istedim.
görüşmek üzere...

okurken benim bile canım sıkıldı.yani nasıl rahatlık bu böyle ya snaki parasıyla bakmıyor da keyfi bakıyor.yanlış anlamayın ama çok rahat bu kadın.bence bakıcınızı değiştirin.aç tok önemsemiyor belliki sırf para kazanmak maksat.sevgi ilgi alaka yok.umarım daha iyi bir bakıcı bulursunuz.kızınıza gerçekden ilgi göstercek açmı tokmu ugraşcak.kışın şu havalrda nereye gitse çoçugu peşinde oraya götürmücek.acaba gittigi yerlerde ilgileniyormu iyce salıyordur muhabbet etcem diye

Back