- Konu Sahibi xsxeker_xsxey
-
aaa konyada nerede yaşıyosun canım...
kız yeni bakıcı bulana kadar getir ben bkarım...
ben uzun harmanlardayım... benimde var iki tane bebeğim hepsine birden bakarım...
Kızlar şuan öyle sinirliyim ki...
eşim bu hafta ş.dışında..kızımı ben alıp,bırakıyordum.
işyerinin arabasıyla gelip,gidioruz biz.2 arkadaş.
eşim yokken .sitenin kapısına bırakırız,akşamda yolkenarına çıkarır ordan alırız.
buakşam oğlunun maçı varmış işte.az önce aradım napıosunuz dedim.
akşam nasıl olucak dedim.
-oğlum oynamıcak ..dedi.
-ii dedim içimden gitmiycek.
-ama gidicem dedi.
-kızım dedim ppeki.
-valla karar veremedim işte dedi.
-götüreyim.akşam stadın ordan araçla geçer alırsınız..
-abla.bak üşüyor dedim.yok dedi sıcak orası.götürmesen ii olur .
-amaan bişi olmaz..
-.....
-ya da bi ortak tanıdığımız var ona bırakıyım uyutupta dedi..
-o nasıl olucak dedim..
neyse dedim akşam üstü yine ararım..ama sinirden çatlamak üsereyim şuanda..
kadın gitmiyim demior yaa..hala gitmek için uğraşıor.ben çocuk bakıorum,nere gidiorum ben demior yaa..
Allah'ım eşim gelene kadar sabredicem ama c.tesi günü konuşucaz mutlaka..bakıcam başka bakıcı...
gittikçe azıtmaya başladı..
Akraba, arkadaş, eş-dostla bu türden ilişkilere her zaman karşı çıkmışımdır. Siz evladınızı daha güvenilir ellerde olsun diye tanıdık birine teslim edersiniz ama sonucunda böyle suistimallere uğrarsınız. Yazık değil mi el kadar bebeye sıcacık bir ortam da olması gerekirken kedi yavrusu gibi ordan oraya taşınıp duruyor.. Allah korusun ama o bebenin başına bir kaza gelse o gezmelerde bunun hesabını nasıl verecek o kadın..
Başka bir bakıcı yada kreş sizin için uygun olan hangisidir bilemiyorum ama ne kendinizi ne de evladınızı yormayın daha fazla..
aslında çok doğru birşey yazmışsınız..biz;aman tanıdık olsun da ,güveniriz vs.düşünüyoruz hep.ama böyle sıkıntılar olduğunda da tanıdık olduğundan çekiniorsun bişi demeye..birşey dediğinde de aradaki bağ mutlaka zedelenior.öyle değil mi?
ayrıca;kızlar az önce aradım.yavrum 1 gibi uyanmış ve yine bi komşuya gitmişler evde yoklar yani.maça götürme konusunuda görüştüm. kızına bırakacak giderken evde.bende gidip evden alacağım.ordan dolmuşa binip eve gideceğim...bakıcımıza götürme ben alacağım dedim..iyi,tamam dedi..ona da iyi geldi...
ama sabrım çok zorlanıor..Sabır !
Şeker_Şey, ne oldu dün akşam merak ettim.Gelişmeleri anlatırmısın??
canım,ne olucak ki! kadın gitti maça.ben evlerine gittim aldım kızımı.kızına bırakmıştı.dolmuşa bindim eve geldim.saat 8 falandı eve ulaştığımda..ama sinirden patlıycaktım..eşimi bekliyorum konuşmak için..beni pek takmıyor gibi geliyor da.eşimden çekinior beraber konuşucaz..ama içim hiç rahat değil.... :95:
yeni bir bakıcı bulmak kolay bir iş..
ama ne kadar güvenilir biri olur.
yavrum ona alışabilir mi?
annemi yada k.validemi çağırsam bile ne kadar kalabilirler ki.
herkesin kendine göre düzeni var.
onların da eşi,evi,işi var sonuçta.
tanıdık istememizdeki tek sebep güvenebileceğimiz biri olduğundandı.
gurbetteyiz biz..kime ne kadar güvenebiliriz ki.
ve hiç tanımadığım birine yavrumu nasıl emanet edebilirim?
bu bakıcımın en azından evini,ailesini,düzenini bildiğimden yavrumu ona emanet ettim.
neler duyuyoruz,neler okuyoruz.
yaptığı iyi bir şey değil bende çok iyi biliyorum.
çok da kızıyorum.
konuşucaz bakalım...
yok olmadı en son çare yeni bakıcı arayışı olucak.
evet benden çekinmiyor.
çünkü küçüğüm ondan ve şimdye kadar saygısızlık yapmak istemediğimden birşey demedim.arada uyarmaya çalıştım ama ters bi şekilde değil.
ters şekilde konuşmamamdaki tek sebep ise;yine yavrum.
ya bana kızar da yavruma ii davranmazsa die düşündüm hep..
umuyorum ki eşimle beraber konuştuğumuzda birşeyler düzelir.
düzelmediği taktirde ya yeni bakıcı ya kreş !
Yine 14 yaşındaki kızına bıraktı gitti yani.İnan akşam aklım hep sizde kaldı ne yaptı acaba diye.Annemlede oturup konuştuk çok üzüldüm ben ya.Çünkü bende temmuz annesiyim hatırlarsın benimde oğlum var 16 aylık.Annem bakıyor o yönden çok şanslıyım her zaman duacıyım anneme bin kere allah razı olsun.O yüzden çok etkilendim.Bende her anne gibi yemesine ve uykusuna çok özen gösteriyorum.Akşam olunca anneme sıruyorum hergün.Bugün ne yaptı ne kadar uyudu ne yedi içti diye.Günde 2 defa arar sorarım.Bende çalışmak durumundayım şu an.Ama annem bakamayacak olsa kesinlikle bakıcıya falan vermezdim işede başlamazdım.Tabi herkesin durumu farklı bişey diyemem.Keşke annane yada babanne yakın olsada baksa.Çokmu uzaklar size ??Gelme imkanları yokmu acaba hiç?Ama en kısa zamanda eşinizle konuşup değiştirin gülüm bu bakıcıyı..Yazık ya çocuğa.Kadın ne kadar düşüncesiz ne kadar rahat ya..Lafa laf söze söz.Hiç sizi dinlemiyor.Araya soğukluk girersede girsin yani çocuktan önemlimi??İnşallah en kısa zamanda çözersiniz bu durumu.Bu arada kaç aydır bakıyor kızınıza ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?