- Konu Sahibi xsxeker_xsxey
-
o kadar sinir oldum ki.... Ne demek 14 yaşındaki çocuğa bırakıp gitmek, ne demek komşuya emanet etmek....
Sizinde bu kadar çekingen tavrınızı, ne demeliyim gibi olan tutumunuzu anlamadım gerçekten. sanki o annesi sizde bakıcı... öyle şey olurmu canım yaaa... pat diye söyleyeceksin tabi... bunlardan dolayı artık sana bırakmak istemiyorum. yeni bir bakıcı bulana kadar sende kalsın. ki ben olsam bugün son günü olurdu bebeğimin o bakıcıdaki!!!! biran önce başka bir bakıcı bulun yazık yavrucuğa.... altı çişli,karnı aç,uykusuz..... bu zamana kadar iyi dayanmışsınız....
canım benim kızımda 1.5 yaşında şu ana kadar 3 bakıcı değiştdirdik. son bakıcımız seninki gibi gezmeyi seviyor ama çok tatlıbiri. benim kızımda gezmeci. öğleden sonra oldumu kızım başlıyo kalk gidelim demeye. ama bizimki hep yakın civara gidiyor. benim evimde baktığı için benim çevremde olan arkadaşlarına giderler. yada ben kızının evine bırakırım onları, bazen de kendi evlerine yine gider alırım. bende zaman zaman gezmelerinden rahatsız oluyorum ama dediğin gibi yaşı benden büyük olduğu için ve kırmak istemediğimden diyemiyom. sıkıntımı halimle ifade etmeye çalışıyom. ada anlıyo sağolsun. ama kızım çok gezme düşükünü olduğu için kadınada çok kızamıyorum. bugün sabah mesela yine kızına gitmişler. ben arayınca damadı bıraktı öğlen kızımında uykusu gelmiş emerken uyudu. şimdi evdeler.
fakat seninki oldukça abartmış durumu. kendi evinde bakanlar biraz rahat oluyolar o yüzden ben evde baktırma taraftarıyım. eğer kadının diğer huylarından memnunan kızında seviyorsa onu kendi evinde bakmasını teklif et. makul bi şekilde anlat. yarın bunu daha beter kışı var. allah korusun hastalık bi yapıştımı yakasını kurtaramıyo insan. kabul etmez ise yeni bakıcı bul bence.
seni en iyi ben anlıyorum canım. allah yardımcın olsun.
"şeker_şey" merhabalar! Nerelisiniz acaba?Ben 28 yaşında evli bir bayanım,Ankarada ikamet ediyorum.Yabancıyım,ama 5 yıldır Turkiyede yaşiyorum,geçen sene türk vatandaş oldum.Eğer sizde Ankarada yaşıyorsunuz ve yeni bir bakıcıya ihtiyacınız olursa ,bana haber verin lütfen.
Saygılarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?