Bence o fiyatı istemesi gayet normal.Kizlar merhaba. Uzun zamandır buralardayım.ise başladığımda Allah nasip ederse bebeğim 2,5-3aylik olacak.
Dün biriyle görüştüm 8-12 arası ücret asgari ücretin yarısı olsun dedi.bn dedimki sadece sut yada mamasını verilecek bide bezi değiştirilecek başka hicbisey istemiyoruz ev işi vs dedim..Evi yürüme mesafesi bize.
Eşimle konuşayım ücreti dedim ama sizce ekstra bi ev işi vs istemediğimiz için 4 buçuk ucret az mı sizce..8-12 arası için.il ankara
Az tabi ki. Bir can emanet alıyor. Buna maddi bir değer biçilemez bile. Güvenilir biriyse istediği fiyat gayet makulKizlar merhaba. Uzun zamandır buralardayım.ise başladığımda Allah nasip ederse bebeğim 2,5-3aylik olacak.
Dün biriyle görüştüm 8-12 arası ücret asgari ücretin yarısı olsun dedi.bn dedimki sadece sut yada mamasını verilecek bide bezi değiştirilecek başka hicbisey istemiyoruz ev işi vs dedim..Evi yürüme mesafesi bize.
Eşimle konuşayım ücreti dedim ama sizce ekstra bi ev işi vs istemediğimiz için 4 buçuk ucret az mı sizce..8-12 arası için.il ankara
Hafta sonu resmi tatiller vs gelmeyecek.izinli olduğumda da gelmeyecekHafta sonu tatil galiba
Kizlar merhaba. Uzun zamandır buralardayım.ise başladığımda Allah nasip ederse bebeğim 2,5-3aylik olacak.
Şuan çok küçük uyuyor ztn kastettiğim ev işiydiSadece mama verilecek,bezi değişecek sonra bebek kendi kendine mi takılacak?
4.5 az tabii
Saate göre hesap edince 4500 ediyor zaten normal bence siz düz 5 verinHafta sonu resmi tatiller vs gelmeyecek.izinli olduğumda da gelmeyecek
Hep uyuyacak mı sanıyorsunuz?Şuan çok küçük uyuyor ztn kastettiğim ev işiydi
Orasını anlamıştım aslında ama her türlü bebeğe de bakacak demek istemiştim.Şuan çok küçük uyuyor ztn kastettiğim ev işiydi
Tam zamanlı değil 4saat. 8 den 12 ye kadarEn az 8den aşağı çalışmaz. Hafta içi beş gün, tam zamanlı çalışmaya hiçkimse artık 4 bine çalışmaz. 3 aylık bebekte bakmakta çok zor. Bunun mamasını yedirmesi zor, üstü başı değişecek, kucakla, oyun oyna, bezi, pişik kremi vs.
Hakettiği uygun dedikAsgari ücretin yarısı uygunmu diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?