Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 4 buçuk 5 düşündüm. O asgari ücret yarısı dediAf buyurun da siz ne kadar vermeyi planlıyordunuz 3 bin lira filan mı
Uygun değil azAsgari ücretin yarısı uygunmu diyorsunuz
bebek bakmak sadece süt ya da mama vermek değil ki. en azından yarım asgari ücret verirdim. yeter ki bebeğime iyi baksın.Kizlar merhaba. Uzun zamandır buralardayım.ise başladığımda Allah nasip ederse bebeğim 2,5-3aylik olacak.
Dün biriyle görüştüm 8-12 arası ücret asgari ücretin yarısı olsun dedi.bn dedimki sadece sut yada mamasını verilecek bide bezi değiştirilecek başka hicbisey istemiyoruz ev işi vs dedim..Evi yürüme mesafesi bize.
Eşimle konuşayım ücreti dedim ama sizce ekstra bi ev işi vs istemediğimiz için 4 buçuk ucret az mı sizce..8-12 arası için.il ankara
Yazdığımı nasıl anlıyorsunuz benmi anlatamıyorum..sadece derken ev işi yemek vs istemiyoruz hicbi iş dedimYani bi tek mama vercen bezini degistircen derseniz birine bi tek bunlari yapar ustelik 4.5k icin. Cocuk yan odada aglamaktan helak olsun hic dokunmasin tek kelime etme hakkiniz var mi? 4 saat bile olsa tam zamanliyken nasil bakiyorsa ayni sekilde bakacak bebege. Belki uyumuycak pispislarken bi bakicak 3 saat gecmis. Haksizlik degil mi sizce de. Sigorta da yapmalisiniz ayrica. Bahsettiginiz para oldukca az
4 saatliğine asgari ücretin yarısı da mi azUygun değil az
Onları zaten ayrı bir kişiye yaptırmanız gerekiyor. Lütfetmiyorsunuz yani. Can emanet edip bir de ev işlerine sürüp 4 bin lira mı verecektiniz bir de?Yazdığımı nasıl anlıyorsunuz benmi anlatamıyorum..sadece derken ev işi yemek vs istemiyoruz hicbi iş dedim
2.5 3 aylik bebeginiz varken neden calisiyorsunuz ihtiyactan mi yoksa calismadan duramam modu mu? Cok kucuk bebek. Bakici da acliktan kiriliyo olmali ki ok desin fiyata. Yani kucuk bebegin sorumlulugi daha cok kusura bakmayin hatta bence ortalama ustu bile isteyebilirYazdığımı nasıl anlıyorsunuz benmi anlatamıyorum..sadece derken ev işi yemek vs istemiyoruz hicbi iş dedim
Onları zaten ayrı bir kişiye yaptırmanız gerekiyor. Lütfetmiyorsunuz yani. Can emanet edip bir de ev işlerine sürüp 4 bin lira mı verecektiniz bir de?
Bn sadece bebekle ilgilenilecek 4 saat diye ücreti 4 bucuk yada 5 düşündüm. Bisey lutfetmiyorum..Onları zaten ayrı bir kişiye yaptırmanız gerekiyor. Lütfetmiyorsunuz yani. Can emanet edip bir de ev işlerine sürüp 4 bin lira mı verecektiniz bir de?
Bnde bunu kastettim bayan sordu ev işi yemek vs olacakmi gibisinden ona göre ücret konusacaktik yani.herkes bi negatif alana çekme peşinde..Bebek uyurken ev süpürülür yemek yapılır normal şartlarda ama ekstra ücreti olur. Siz bebeğiniz varken ev işi yapmıyor muydunuz. Cam silmeyi kastetmiyoruz ama şöyle bir toparlama ocağa bir yemek koyma. Olabilir.
İhtiyacım olduğu için.ihtiyaci olmayan kim 3 aylik bebeği bırakıp işe gder...disardan öyle demiyorumda2.5 3 aylik bebeginiz varken neden calisiyorsunuz ihtiyactan mi yoksa calismadan duramam modu mu? Cok kucuk bebek. Bakici da acliktan kiriliyo olmali ki ok desin fiyata. Yani kucuk bebegin sorumlulugi daha cok kusura bakmayin hatta bence ortalama ustu bile isteyebilir
Normal mesai 8 saat siz 4 saat çalıştıracaksınız . Asgari yarısı Normal. Ev işi istemiyoruz demişsiniz ama canınızı emanet edeceksiniz bir dk bile gözünü ayırmamalı zaten . Zaten ger şey o 1 dk da olur .Kizlar merhaba. Uzun zamandır buralardayım.ise başladığımda Allah nasip ederse bebeğim 2,5-3aylik olacak.
Dün biriyle görüştüm 8-12 arası ücret asgari ücretin yarısı olsun dedi.bn dedimki sadece sut yada mamasını verilecek bide bezi değiştirilecek başka hicbisey istemiyoruz ev işi vs dedim..Evi yürüme mesafesi bize.
Eşimle konuşayım ücreti dedim ama sizce ekstra bi ev işi vs istemediğimiz için 4 buçuk ucret az mı sizce..8-12 arası için.il ankara
Benim bebeğim yok ancak çevremde bebeğini bakıcıya bırakan neredeyse herkes var. Bakıcıların sorumluluğu yalnızca bebek ve bebekle alakalı şeylerdir. Hatta şöyle bir bizzat hastanede yakarışlara şahit olduğum olayı anlatayım, bebek uyurken ev işine boğulup verilenleri yetiştirmeye çalışan bakıcı yüzünden bebek mama sonrası kusmuğunda boğulup öldü.Bebek uyurken ev süpürülür yemek yapılır normal şartlarda ama ekstra ücreti olur. Siz bebeğiniz varken ev işi yapmıyor muydunuz. Cam silmeyi kastetmiyoruz ama şöyle bir toparlama ocağa bir yemek koyma. Olabilir.
Can emanet ediyorsunuz. Sizce?4 saatliğine asgari ücretin yarısı da mi az