• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı krizi

Bakıcı konusunu hallettiğinize sevindim. Sizinkine benzer bir durumu ben yaşadım. Çocuk gelişimi mezunu genç bir kızla anlaştım kız 4 gün geldi 5. gün gelmedi ben ortada kalakaldım. sonra bir tanesiyle daha anlaştım benden sonra başkasıyla konuşup anlaşmış 😡 en son dedim ki bu iş profesyonel bir şekilde olmuyor anam babam usulü bir abla buldum hem çocuğa baktı hem evi temizledi sanırım bu abla bakıcı olmuyor yardımcı oluyor ama ben çok memnun kaldım

Sizede israrla bakici ucretini sorduk yazamadiniz yediginiz lincten .evli degilim cocugum yok ama cok sukur dogruyu yanlisi ayirt edecek muhakeme yetenegim var.
Hadi soyle bakalim su vakicinin maasini 2 hafta oldu .gerci soylesende bu saatten sonra inanan zor bulursun .korkudan eski konunu guncelleyip bile devam edemedin 😂😂😂ben eski konunu yapistirinca aaa sen kotu kalplisin dedin.senin kadar olamam canim
Yedigin linc doyurmamis belli 😂
Yahu anonim ortam 7 bin vercem desem kim bilecek gerçeğini sizi daha da meraklandırmak için demiyorum yoksa bana nerden saldıracaksınız üzülürsünüz söylersem 🤣

İstedigim kadar yorum yaparim kimseyi alakadar etmez ,beni muhattap almamasinin nedeni eski konusuyla burada celisen seyleri yazmam .kac yazdigini egale ettim ,vericek cevabi olmadigindan yazamiyor .😂🤭
Egale ettiniz demek 😂😂😂😂
Ay sabah sabah iyi güldüm, sayenizde güne neşeli başladım teşekkürler
Egale etmiş 🤣🤣🤣🤣🤣
Bence sizi muhatap almamasının sebebi mevlanın sözünden ötürüde olabilir ama neyse 🤣🤣🤣

Diğer sorunuzdan sonra mağduriyetiniz bile tepki topluyor. İlginç. Diğer sorunuzda ben de tepki gösterdim ama burada açıkça mağdur olan sizsiniz. Küçücük bir bebeğiniz var ve açıkta kalmışsınız hala neyin tartışması yapılıyor anlamadım.

Sizede israrla bakici ucretini sorduk yazamadiniz yediginiz lincten .evli degilim cocugum yok ama cok sukur dogruyu yanlisi ayirt edecek muhakeme yetenegim var.
Hadi soyle bakalim su vakicinin maasini 2 hafta oldu .gerci soylesende bu saatten sonra inanan zor bulursun .korkudan eski konunu guncelleyip bile devam edemedin 😂😂😂ben eski konunu yapistirinca aaa sen kotu kalplisin dedin.senin kadar olamam canim
Yedigin linc doyurmamis belli 😂
Size ne verdiği maaşdan?
Az bulursanız üstünü tamalayacakmısınız?

Size ne verdiği maaşdan?
Az bulursanız üstünü tamalayacakmısınız?
Gerçekten yazmayım yazmayım dedim de bazıları gerçekten kaostan,mutsuzluktan besleniyor.Yahu bu kadar ısrar,bu kadar hafiyelik neden?Sanane verdiğim ücretten demek geliyor insanın içinden.Evli değil,çocuğu yok.Bihaber her şeyden.Yaşa yavrum da sonra konuşalım.Böyle her şeye muhalefet olmakla buralarda popüler olma çabası..Üzücü…

Bak bunu basta calisana soyleesin san asu kadar gun deneme suresi yapacagim dersin , begenmezsen sonrada gule gule dersin ama sen kadina hem gel basla diyorsun hemde buraya gelip ,begenmezsem oteki kad8ni cagiricam diyosun .bak gorselinide ekliyorum yazdigin yazinin .
Bu konuda tamamen kendi temiz kalb8nin karsiligini aldigini dusunuyorum
Yahu kadın bakıcı işini halletti hala burada yok deneme sürecini söylemeliydi.Hanımefendi çocuğu olan ve bakıcı tutan herkes bilir ki bu işin deneme süreci olur.Bu çocuk için bir alışma sürecidir.Çocuk sevmezse ne yapacak?Ay ben seninle anlaştım bırakamam mı diyecek?Çocuk bakan herkes de bunu bilir.Benim de 14 aylık bebeğim var.Alışmadı mu sevmedi mi mümkün değil sevdiremezsiniz.Bunu çocuk sahibi olursanız ancak anlarsınız.Kadının tavrını onaylarsınız onaylamazsınız bu başka ama sürekli aynı şeyleri söylemek artık saçma yani.Yok profesyonel bakıcıymış.Onlar çok az,olanlar da bin dolar falan istiyor.Var çevremde ordan biliyorum.Kaç kişi bu parayı ödeyebilir?Lütfen bir şeyleri eleştirirken sırf muhalefet olmak için yapmayalım.

Yahu kadın bakıcı işini halletti hala burada yok deneme sürecini söylemeliydi.Hanımefendi çocuğu olan ve bakıcı tutan herkes bilir ki bu işin deneme süreci olur.Bu çocuk için bir alışma sürecidir.Çocuk sevmezse ne yapacak?Ay ben seninle anlaştım bırakamam mı diyecek?Çocuk bakan herkes de bunu bilir.Benim de 14 aylık bebeğim var.Alışmadı mu sevmedi mi mümkün değil sevdiremezsiniz.Bunu çocuk sahibi olursanız ancak anlarsınız.Kadının tavrını onaylarsınız onaylamazsınız bu başka ama sürekli aynı şeyleri söylemek artık saçma yani.Yok profesyonel bakıcıymış.Onlar çok az,olanlar da bin dolar falan istiyor.Var çevremde ordan biliyorum.Kaç kişi bu parayı ödeyebilir?Lütfen bir şeyleri eleştirirken sırf muhalefet olmak için yapmayalım.
Dememe sureci zaten cocuk icin var bende onu diyorum cagirirsin kadini 1 hafta 10 gun deneleylim cocuk benimserse o devam ederiz dersin.
Ama konu sahibi kadini ise komple gel basla diye cagiriyor .ustelik oteki konusunda defalarca yazildi deneme suresi yap cocugu pat diye birakma her iki tarafta tartsin diye .
Ama konu saibi kadinla tamamen anlasti dusunun kadini gittigi yerden bile erken cagiriyor ama begenmezse oteki kadini cagiracakis .yani olay elinde patladi bide kadindan temizlik utu ve yemek bekliyordu cocuk uyurken bunlari yaoacakmis tepkiyi ve linci burdan yedi .bide hani nasil yaomaz yapmasi gerekmezmi havasinda acmisti konuyu.tabii herkes bunun karsiligi daki maasi sordu ama 15 gundur cevap yok

Oo ben bakıcıdan ziyade şuan buna takıldım.
Benimki neden yarım saat uyuyor sadece yahu 🥲
Buarada konu sahibi umarım bakıcı sorununuzu çözmüşsünüzdür.
BaZı bebekler uykuyu seviyor aslında 2 saat normal fazla bile sayılmaz ama yarım saat cidden az dinlenmeye vakit kalmaz , benimki de yemek yemiyor ben de o açıdan şanssızım

Ben diğer konunda da yazmıştım türk bakıcılardan uzak durmak en iyisi.En tehlikelisi onlar oluyor.
Bence en başta gelmemesi daha iyi tam bebek alıştı sen düzenini oturttun hooppp haber vermeden gelmiyor bu tipler.
Ahh ahh çalışan annenin vicdan azabı zaten sana yeter.Boşver kim ne derse desin çocuğu olunca birde yoğun çalışınca anlarlar.Allahtan sen öğretmenmişsin.Özel sektör daha acımasız.

Bak bunu basta calisana soyleesin san asu kadar gun deneme suresi yapacagim dersin , begenmezsen sonrada gule gule dersin ama sen kadina hem gel basla diyorsun hemde buraya gelip ,begenmezsem oteki kad8ni cagiricam diyosun .bak gorselinide ekliyorum yazdigin yazinin .
Bu konuda tamamen kendi temiz kalb8nin karsiligini aldigini dusunuyorum
Çıldırmışsın sen, evli değilsin çocuğun yok hiçbişey bildiğin yok gelip negatif enerji saçıyosun burda. Kötü kalpli olan sensin asıl.

Çıldırmışsın sen, evli değilsin çocuğun yok hiçbişey bildiğin yok gelip negatif enerji saçıyosun burda. Kötü kalpli olan sensin asıl.
Ahajjaja daha saatlik ücretle haftaligi ayirt edemiyorsun gelmis bana burda lolo yapiyosun .senide egale ettim hani nerde 6 bin 😂😂😂🤭
Son cevabimi alintiyip yazabilseydin keske🤭

Ahajjaja daha saatlik ücretle haftaligi ayirt edemiyorsun gelmis bana burda lolo yapiyosun .senide egale ettim hani nerde 6 bin 😂😂😂🤭
Son cevabimi alintiyip yazabilseydin keske🤭
Egale mi, gene mi 😂😂😂
Gerçektenmi ya 🤣🤣🤣
Manasini bilmediğiniz kelimeleri kullanmasanız? Bilgisizliğinizi, vizyonsuzluğunuzu gözümüze gözümüze bukadar sokmasanız keşke.
Ekarte olmasın dı o 😅🤣🤣🤣

Egale mi, gene mi 😂😂😂
Gerçektenmi ya 🤣🤣🤣
Manasini bilmediyniz kelimeleri kullanmasaniz keşke. Bilgisziliğiniz, vizyonsuzluğunuzu gözümüze gözümüze bukadar sokmasanız keşke.
Ekarte olmasın dı o 😅🤣🤣🤣
Otomatik klavye yanlis yazmis haklisin ekarte olacak.benimkinin yanlislik oldugu bellide saatlik ucreti maas odeme gunu sanmak daha komik 😂

He he yanlış 🤣🤣🤣
2 kez aynı mesajı yanlış yazıp klavyeye suç atmakda ayrı komik 😂😂😂
Sayenizde bugün çok eğlendim sağolun 😂😂
Bende sizler sayesinde egleniyorum rica ederim .artik bi zahmet saatlik ucret nedir , bakicini maasi is yuku gibi konularida aciklayinca su cahilligim giderilsin

Selam kızlar daha önce iki bakıcıdan hangisini seçeyim diye bir soru açıp baya bi linçlenmiştim, bu bayan iş yapmayıp sadece çocukla ilgilenecek olandı herkes de bu kadını canhıraş savunmuştu o sorumda , sonuç olarak bu bakıcıyla anlaştım ama bana son dk golü attı resmen , kadınla anlaştığımız gün işe başlamadan iki üç gün önceden gelirsiniz çocuk alışır dedim pek gönüllü gibi durmasa da tamam demişti yakın zamanda aradım fındığa gittim gelemem diyor ! Üç gün olmasa da bi gün gelin o zaman işten önce dedim peki dedi güya yarın gelecekti şimdi de aradı kolumu kırdım bir ay çalışamam diyor yani ben onu yarı yolda bırakmamak için yaşlı olmasına rağmen tamam demiştim ama resmen bin pişman oldum ya ahlaklı davrandığım için insanlar iyi niyeti falan haketmiyor buna bi kes daha emin oldum okula kalmış bi gün ben yarın kimi bulacağım , kolu gerçekten kırıldıysa da şanssızlığın bu kadarı 😒 aceleyle sağa sola haber saldım ama seçme şansım da yok kim çıkarsa kabul edeceğim ve daha 1 yaşında bu çocuk canım çok sıkkın
Bizim çocuk bakanlar (bu işi iyi yapanlara değil sözüm) tembel.Etrafım çalışan kadın dolu.Kendimde iki çocuğumu kadınla büyüttüm.Çocuk uyur kendisi ya yatar ya da tv karşısına dizisini izlemeye geçer.Neler neler gördü bu göz.
Çıkan ders...
Eve kamera kurdurun ve gelen kişiye söyleyin (zaten yasal olarak söylemeniz gerekiyor)
Bebek ufaksa hem bebek hem iş olmaz olmuyor.İş tarifini iyi yapın.Hiç bir şeyi geçiştirmeyin.
Sadece bebek ve bebeğin yemeği maması tatlısı tuzlusu yapılacak (neyse) bebeğin çamaşırları yıkanacak ütülenecek yerleştirilecek
Bebeğin hazırlıkları sonrası mutfakta banko ocak vb temiz bırakılacak ( arkadaşım neden banko üstü karmakarışık ocak pis bırakıyorsunuz diye sorduğundan ben sadece yemeğinden sorumluyum demişti)
Siz buna neler ilave ederseniz bebekle ilgili ilave edersiniz. Arada aynı gün olmamak şartı ile evi bir büyük ziyaret edebilir.
Kolay gelsin.

Back