Bakici ile yasanan tatsızlık

Ben simdi ters davrandı gördüm diyemem ki. Görmediğim bir şeyi yazamam. Ne gördüysem onu yazıyorum. Arada ne oldu bitti bilmiyorum diye de belirtiyorum zaten. Duyduğumu gördüğümü olduğu gibi yazıyorum.

Bakıcının ne kadar mükemmel olduğundan bahsedilmiş sadece konuda..çocukların dersleri düzelmiş enfes yemekler vesaire. Özelden numarasını isteyen çok olmuştur ama eminim.

Bütün mesajlarınızdan anlaşılıyor ki kadının iliğini kemiğini kurutmuşlar ya

Yani bilemiyorum kuzeniniz sonuçta kendisi yumuşatarak anlatıyordur ama satır aralarında belli oluyor mesela referans olmazsam bulamaz kısmı çok acımasızdı. Siz de yazarken linçleneceğini tahmin etmişsiniz zaten.
Ben ilk mesajınızdan hep kadın istedi yaptı, kuzenim istememesine rağmen kadın yaptı tarzında mesajlar sezdim. Böyle bir şey yok.
Kuzeniniz buyurmuş emretmiş sömürmüş. Vampir gibi. Kim ikinci çocuğa bakıp ödevlerine yardım etmek ister, çorba pişirmeyi kabul eder..

Bakıcının ne kadar mükemmel olduğundan bahsedilmiş sadece konuda..çocukların dersleri düzelmiş enfes yemekler vesaire. Özelden numarasını isteyen çok olmuştur ama eminim.
Yorumlarda yaklaşık 172829 kere de belirttiğim üzere isim ve numara veremeyeceğimi her sorana tekrar tekrar üşenmeden yorumlarda belirttiğim için özelden de soran olmadı

Kuzeniniz geçmiş 8 ay için ikramiye gibi bi şey teklif etsin telafi amaçlı ve böyle bi şeyin tekrarlanmayacağını ya da ona göre aylığının artacağını söylesin..

İşte bakis acısı. Mesela siz kuzeni yumuşatır hakli çıkarır gibi yazdı demişsiniz bazı kişiler de öyle demişler üstteki üye de sadece bakıcı ovmussunuz demiş. Ben anlatilani gördüğümü duyduğumu yazıyorum sadece. Olayın içinde başka şeyler var mı bilmiyorum. Az önce baktim mesela aynı siteye bir çift bakıcı arıyor iki bebek biri kreşe gidiyor. Onu diğer bebekle kreşe bırakıp kreşten alma, temizlik yemek iki çocuk yürüyerek okula bırakıp alma adamlar 23 bin teklif etmişler. Oda çok az ki. Yani bu işlerin yarısını yapsam üç gün belim ağrır benim. Sabah sekizde akşam sekize kadar iki bebeği hazırla bebek arabasıyla diğerini okula bırak falan. Eve gel yemek yap ütü temizlik 1 yaş bebekle diğerini almaya git geri gel doyur ödev yaptır. Bunu bekleyen insanlar var demek

Kesinlikle çok haklısınız.Bu konudaki "yaşlı" nitelemesine ilk itirazı eden kişi olarak benim artk kompleksim var kk sayesinde...

Kuzeniniz kurnaz geciniyor.
"Cocuk yemegini begendi de yapar misin"
"Yemekler cok guzel, misafire yapar misin"

Is sozlesmesi yapmayi, sozlesmede is tanimlarini belirtmeyi, sigortalı calistirmayi teklif etsin kuzeniniz

Tamam da o şartları baştan belirtmiş ücreti de söylemiş beğenmeyen çalışmaz
Sizdeki sorun sadece bebek için bakıma anlaşıp sonra hizmetçi muamelesi yapmanız

Birde merak ettim bu kadın niye özel ders vermemiş ki... elalemin eviyle egosuyla uğraşacağına özel ders verseymiş en ucuz 30 saatte 15 bin alırmş zaten...ki 500 e istanbulda özel ingilizce dersi bulunmaz.

Bence bu konu uydurma, iyice abartmaya başladınız tepkilere göre.
Abartma derken? Nasıl ütopik bir konu bu merak ettim? Bakıcı kuzenimin altını çalmış mi? Enişte ile meğerse aralarında bisey varmis mi? Ya da bakıcı yegenimin hayatını kurtarmış. Çocuklardan biri otistik imis ama bakıcı öyle ilgilenmiş ki bir anda düzelmiş. Altı üstü çocuğun dersleri ile ilgilenmiş dersleri düzelmiş. Bu kadar onun dışında çocuğa süper ingilizce öğretmiş çocuk 3 yaşında şakır şakır ingilizce konuşmuş gibi bir cümle mi var? Kadın satranç oynamış gençliğinde ve derece almış bu nasıl anormal bisi olabilir onu anlamadım. Bunu da baktığı çocuğa öğretmiş. Ayrıca üniversite mezunu olan her kadın bakıcılığı yapsa gitar biliyorsa gitar da öğretir resim çıkıyorsa resim de öğretir. Neye yeteneği varsa onu öğretmeye çalışır.

Birde merak ettim bu kadın niye özel ders vermemiş ki... elalemin eviyle egosuyla uğraşacağına özel ders verseymiş en ucuz 30 saatte 15 bin alırmş zaten...ki 500 e istanbulda özel ingilizce dersi bulunmaz.
Bana inandırıcı gelmedi o yüzden. Satranç şampiyonluğu olan birisi gayet bulurdu özel ders verecek çocuk.

Siz de kuzeninize benziyorsunuz. Kadının görevi değil öğretmek, iyi niyetine verilen karşılığı bak. Biliyor, tabi öğretecek!

Onu hiç bilmiyorum kadınla özel bir sohbetim olmadı zaten. Sadece öğretmen değil onu bilmiyorum . Bu da ilk bakıcılığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…