- Konu Sahibi birdeliningunlugu
-
Evet fasülye gibi şeyler hazır oluyorBakıcınız için yemek malzemelerini doğrayıp ayıklayıp pişmeye hazır hale getiriyor musunuz ?
Bunlarda sorun yok zaten. Bugün bakıcı tutsam bebeğin ve kendi yediklerini toplamasını isterim. Dağıttıkları oyuncakları vs de. Ama benim çamaşırımı yıka katla as ütüle. Bunlar bana çok geliyor. Niye benim atletimi donumu katlaısn.Elbet tüm gün yediklerini makineye atacak. Mutfağı dikey süpürge yapacak.
Konudaki bahsedilen bakici yarım gün çalışacak oglen gelip 4 te çıkacakmış nasil tüm gün oluyor onu anlayamadım. Azıcık bile mantık kalmamış maalesef.Tabi bakıcı da tüm gün bebek baktıktan sonra hizmetçi bulunan eve gidiyordur. O da evine gidip ev işi varsa çocuğu vs uğraşıyor. Şartlar eşit yani. Kısacası azıcık mantık yahu
Bende anlamıyorum. Taze fasülyeyi nasıl pişiriyorlarHaha evet tabii ki hazırlanıp buzdolabına konmuş fasulyeyi tencereye koyup kapağı kapatacak bitti. Başını beklemesi gerekmiyor
Ben ütü yazmadım sadece çamaşır aşıyor yada asılmışı odaya koyuyor sepetle.Bunlarda sorun yok zaten. Bugün bakıcı tutsam bebeğin ve kendi yediklerini toplamasını isterim. Dağıttıkları oyuncakları vs de. Ama benim çamaşırımı yıka katla as ütüle. Bunlar bana çok geliyor. Niye benim atletimi donumu katlaısn.
Evet zaten konu sahibi de donlarimi katlasin demisBunlarda sorun yok zaten. Bugün bakıcı tutsam bebeğin ve kendi yediklerini toplamasını isterim. Dağıttıkları oyuncakları vs de. Ama benim çamaşırımı yıka katla as ütüle. Bunlar bana çok geliyor. Niye benim atletimi donumu katlaısn.
sigorta yapmıyorlar asgari ücret vermiyorlar hem çocuk baksın hem de ev işlerini yapsın yemek yapsın istiyorlar.yani sigortayla 7000 dir en az maliyet.3000 e her işi yapsın isteniyor.etrafımda hep öyle.kendilerinin maaşından 1000 tl eksilse kıyameti koparırlar ama.Sorma ya, bir dönem öğretmen yok diye beden eğitimini verdilerdi bana da. Yok böyle bir dert, arkadaş ne yapacağını şaşırıyorsun. Ne var ki beden dersinde demeyin, branş dışı ise elin ayağına dolaşıyor.
Bu arada, benim gördüğüm bakıcıların hiçbiri ev işi falan yapmıyorlardı. Çoğu kişi ne asgari ücret veriyor ne de sigorta yapıyor. Konu sahibi de muhtemelen maksimum 3000 falan verir. Ondan da ütü, temizlik ve yemek bekliyor. Hayırlı işler, bol güneşler yani. Nerede bulduysa söylesin biz de alalım, evde bebek yok ama gelsin bana baksın.
Az önce biri de beni alıntılamış. Bakıcı yemeği pişirirken düdüklü tencere patlarsa ne olurmuşEvet zaten konu sahibi de donlarimi katlasin demiskonuyu neresinden nasil okuyorsunuz hayretler içerisindeyim
Konudaki bahsedilen bakici yarım gün çalışacak oglen gelip 4 te çıkacakmış nasil tüm gün oluyor onu anlayamadım. Azıcık bile mantık kalmamış maalesef.
Konu sahibinden bahsettiğimi nereden çıkardın? Üstün mantığın ve insanlığın burada çöktü mü? O hayretlerin içerisinde kal çıkama oradanEvet zaten konu sahibi de donlarimi katlasin demiskonuyu neresinden nasil okuyorsunuz hayretler içerisindeyim
etüd vereyim dedim çocuklara aile bütçesine katkı olur .yemeğinden tut üstünü değiştirmeye hepsini bana yüklemeye kalktılar 3 kuruşa.hemen vazgeçtim.evlatlık almıyorum ya çocuğu.bakıcı da değilim ilkokul çocuğuna.Aynı şeyi sizin insani duygularınız için düşünüyorum
Kapitalizmin köpeği mi onlar? Ne demek temizlik yemek ütü. Yuh. Tamamen para veriyorum tüm işimi yap görgüsüzlüğü olan insanlara denk gelmişsin ceycey.etüd vereyim dedim çocuklara aile bütçesine katkı olur .yemeğinden tut üstünü değiştirmeye hepsini bana yüklemeye kalktılar 3 kuruşa.hemen vazgeçtim.evlatlık almıyorum ya çocuğu.bakıcı da değilim ilkokul çocuğuna.
Yani diyecek söz bulamadım gerçektenAz önce biri de beni alıntılamış. Bakıcı yemeği pişirirken düdüklü tencere patlarsa ne olurmuş
Durumunuz iyiyse yapın :)Evi de üstüne yapalım bakıcının? Bakıcı tutmuş insnalar yapmıyor bu yorumları çok belli
öyle.aynı apartmandayız.servisten alırım siz gelene dek derslerini yaptırır çalıştırırım iyi havalarda parka çıkarırım ama yemeğini verecekseniz olur dedim kek börek neyse artık.aile saat 8 gibi geliyor 4 saat ben de olacak çocuk.bir saat ing dersi türkçe dersi dünya para.komşu diye ayda 2000 yeter bana dedim.yemeği de kitleyecekti.valla tam ölücü insanlar.Kapitalizmin köpeği mi onlar? Ne demek temizlik yemek ütü. Yuh. Tamamen para veriyorum tüm işimi yap görgüsüzlüğü olan insanlara denk gelmişsin ceycey.
Okudugunu anlayamayip alakasiz çıkarımlarda bulunarak yargı dağıtan birinin düşünceleri beni ilgilendirmiyor. Cevap veremeyip beni vicdanen suçlamaya çalışmışsıniz, komik duruma düşüyorsunuzAynı şeyi sizin insani duygularınız için düşünüyorum
Komik duruma düştüğüme siz ni karar veriyorsunuz?Okudugunu anlayamayip alakasiz çıkarımlarda bulunarak yargı dağıtan birinin düşünceleri beni ilgilendirmiyor. Cevap veremeyip beni vicdanen suçlamaya çalışmışsıniz, komik duruma düşüyorsunuz
Ay emin ol çöktü bu yorumları okurkenKonu sahibinden bahsettiğimi nereden çıkardın? Üstün mantığın ve insanlığın burada çöktü mü? O hayretlerin içerisinde kal çıkama oradan
Mantıktan bahsedecek son kişi siz olmalısınız. Tüm gün dediğiniz bakici yarim gun çalışıyor, elma ile armut u kıyaslamissiniz hala konuşuyorsunuzKomik duruma düştüğüme siz ni karar veriyorsunuz?
Sizin düşünce sandığınız cümle yığınları da beni ilgilendirmiyor
Aynı mantıkla (bakın yine mantık dedim) siz de en başında verecek cevap veremeyip beni mantıksızlıkla suçlamıştınız. E ne oldu şimdi?
Çok komiksiniz cidden.
Karşılıklı eğlenmemize sevindim.Sen devam et eğlenceli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?