Bakıcı ikilemi

Elbet tüm gün yediklerini makineye atacak. Mutfağı dikey süpürge yapacak.
Bunlarda sorun yok zaten. Bugün bakıcı tutsam bebeğin ve kendi yediklerini toplamasını isterim. Dağıttıkları oyuncakları vs de. Ama benim çamaşırımı yıka katla as ütüle. Bunlar bana çok geliyor. Niye benim atletimi donumu katlaısn.

Tabi bakıcı da tüm gün bebek baktıktan sonra hizmetçi bulunan eve gidiyordur. O da evine gidip ev işi varsa çocuğu vs uğraşıyor. Şartlar eşit yani. Kısacası azıcık mantık yahu
Konudaki bahsedilen bakici yarım gün çalışacak oglen gelip 4 te çıkacakmış nasil tüm gün oluyor onu anlayamadım. Azıcık bile mantık kalmamış maalesef.

Ben ütü yazmadım sadece çamaşır aşıyor yada asılmışı odaya koyuyor sepetle.

Evet zaten konu sahibi de donlarimi katlasin demis konuyu neresinden nasil okuyorsunuz hayretler içerisindeyim

sigorta yapmıyorlar asgari ücret vermiyorlar hem çocuk baksın hem de ev işlerini yapsın yemek yapsın istiyorlar.yani sigortayla 7000 dir en az maliyet.3000 e her işi yapsın isteniyor.etrafımda hep öyle.kendilerinin maaşından 1000 tl eksilse kıyameti koparırlar ama.

Aynı şeyi sizin insani duygularınız için düşünüyorum
etüd vereyim dedim çocuklara aile bütçesine katkı olur .yemeğinden tut üstünü değiştirmeye hepsini bana yüklemeye kalktılar 3 kuruşa.hemen vazgeçtim.evlatlık almıyorum ya çocuğu.bakıcı da değilim ilkokul çocuğuna.

Kapitalizmin köpeği mi onlar? Ne demek temizlik yemek ütü. Yuh. Tamamen para veriyorum tüm işimi yap görgüsüzlüğü olan insanlara denk gelmişsin ceycey.

Az önce biri de beni alıntılamış. Bakıcı yemeği pişirirken düdüklü tencere patlarsa ne olurmuş
Yani diyecek söz bulamadım gerçekten
Günde 4 saat çalışacak ve bunun 2 saatinde çocuğun uyuyacağı bir işte, bakici nasıl bir mağduriyet içindeyse herkes aslan kesilmiş, bu şartlarda calistiramazsiniz şeklinde ahkam kesiyor. Sırf konu sahibini taşlamak için saçma bir çaba

Kapitalizmin köpeği mi onlar? Ne demek temizlik yemek ütü. Yuh. Tamamen para veriyorum tüm işimi yap görgüsüzlüğü olan insanlara denk gelmişsin ceycey.
öyle.aynı apartmandayız.servisten alırım siz gelene dek derslerini yaptırır çalıştırırım iyi havalarda parka çıkarırım ama yemeğini verecekseniz olur dedim kek börek neyse artık.aile saat 8 gibi geliyor 4 saat ben de olacak çocuk.bir saat ing dersi türkçe dersi dünya para.komşu diye ayda 2000 yeter bana dedim.yemeği de kitleyecekti.valla tam ölücü insanlar.

Aynı şeyi sizin insani duygularınız için düşünüyorum
Okudugunu anlayamayip alakasiz çıkarımlarda bulunarak yargı dağıtan birinin düşünceleri beni ilgilendirmiyor. Cevap veremeyip beni vicdanen suçlamaya çalışmışsıniz, komik duruma düşüyorsunuz

Okudugunu anlayamayip alakasiz çıkarımlarda bulunarak yargı dağıtan birinin düşünceleri beni ilgilendirmiyor. Cevap veremeyip beni vicdanen suçlamaya çalışmışsıniz, komik duruma düşüyorsunuz
Komik duruma düştüğüme siz ni karar veriyorsunuz?
Sizin düşünce sandığınız cümle yığınları da beni ilgilendirmiyor
Aynı mantıkla (bakın yine mantık dedim) siz de en başında verecek cevap veremeyip beni mantıksızlıkla suçlamıştınız. E ne oldu şimdi?
Çok komiksiniz cidden.

Mantıktan bahsedecek son kişi siz olmalısınız. Tüm gün dediğiniz bakici yarim gun çalışıyor, elma ile armut u kıyaslamissiniz hala konuşuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…