- 5 Ekim 2020
- 13.376
- 35.929
- 548
- 36
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
-
yoo 6000 veriyorsa basit işler bekleyebilir.ben 3000 3500 verip her işi yaptırmaya kalkanlara sigortasız çalıştıranlara kızıyorum mesela.
Ne kadar istiyorlar tek çocuk için şu anda?Yani bu işin piyasası ne tam olarak3000e bakıcı varsa sadece çocuk bakımına razıyım3000 de temizliğe ayırırım sorun çözülür
Haftada 1 gelen temizlikçi var. Ne yazmışım kendi yediği öğlen yemeğini fazla yapıyor bizde akşam yiyoruz. Elbet tüm gün yediklerini makineye atacak. Mutfağı dikey süpürge yapacak. Fazladan akşamdan yıkadığım çamaşırı aşıyor. Siz evi kendiniz temizleyip yemeği kendiniz yapıyorsanız kocanızla ortak bile yapsanız, akşam eve gelince çocukla ilgilenmiyorsınuzdur zaten.
Bakıcılığı bilmem de haftada iki gün 6 saat özel derse, aylık 400 tl teklif eden vardı.3000e bakıcı varsa sadece çocuk bakımına razıyım3000 de temizliğe ayırırım sorun çözülür
Ayıklanmış fasülyeyi tencereye koy üzerine soğan, konserve domates, salça, zeytinyağı ekle. Altını kıs kendi kendine çok güzel pişiyor. Sizin evde masterchef yemekleri pişiyor herhalde
Ne kadar ücret vereceksiniz?Öğlen gelip 4de gidecekse ve çocuğunuz 2saat uyuyorsa kadın pek birşey yapmamış oluyor zaten.Yemegini evde yiyip gelir akşam yemek vakti olmadan da evine gidiyor.Ne çok abarttik sanki 12 saat aç susuz insan çalıştırıyor konu sahibi.Yuklenmeye bayiliyorsunuz.
Yaşadığım şehirde özel ders fiyatlarına çok şaşırmıştık bizde. Seans 1,5 saat oluyor ortalama. Şu an 150 tl. Yani saati 100 tl ye on senelik öğretmenden özel ders almaya kalkıyorlar. İnsan hayret ediyor. İnsanlar iyice vurguncu olduBakıcılığı bilmem de haftada iki gün 6 saat özel derse, aylık 400 tl teklif eden vardı.Demek ki bulabileceklerine inançları tam ve bulabiliyorlar da. Vay kabul edenin haline, acıyan Allah ona acısın diyorum. Nasıl zordaysa insanlar, kabul ediyorlar demek ki.
Öğlen gittiğim bir eve yemeğimi yer giderim.Siz başkasının üstünden yaşamaya alışkınsanız tabi suyunuzu orada için.Gelirken içeceği suyu da yanında getirsin mi ?
Burada saati 150 lira.Yaşadığım şehirde özel ders fiyatlarına çok şaşırmıştık bizde. Seans 1,5 saat oluyor ortalama. Şu an 150 tl. Yani saati 100 tl ye on senelik öğretmenden özel ders almaya kalkıyorlar. İnsan hayret ediyor. İnsanlar iyice vurguncu oldu
Yani diyecek söz bulamadım gerçekten
Günde 4 saat çalışacak ve bunun 2 saatinde çocuğun uyuyacağı bir işte, bakici nasıl bir mağduriyet içindeyse herkes aslan kesilmiş, bu şartlarda calistiramazsiniz şeklinde ahkam kesiyor. Sırf konu sahibini taşlamak için saçma bir çaba
Kabul etmeyince de hiç idealist bir öğretmen olmadığımı, öğrenciden önce parayı düşündüğümü söylemişti.Yaşadığım şehirde özel ders fiyatlarına çok şaşırmıştık bizde. Seans 1,5 saat oluyor ortalama. Şu an 150 tl. Yani saati 100 tl ye on senelik öğretmenden özel ders almaya kalkıyorlar. İnsan hayret ediyor. İnsanlar iyice vurguncu oldu
Şu yaptığınız yorumu tekrar bir gözden geçirin,bu nasıl terbiyesizce bir üslup?Öğlen gittiğim bir eve yemeğimi yer giderim.Siz başkasının üstünden yaşamaya alışkınsanız tabi suyunuzu orada için.
Sizi ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum.Siz de aynı guruptansiniz sanırım çok icerlediniz.Şu yaptığınız yorumu tekrar bir gözden geçirin,bu nasıl terbiyesizce bir üslup?
Bırakın değmezŞu yaptığınız yorumu tekrar bir gözden geçirin,bu nasıl terbiyesizce bir üslup?
Neyse sizinle laf yarışına giremem,iyi günler.Sizi ilgilendiren bir durum olduğunu düşünmüyorum.Siz de aynı guruptansiniz sanırım çok icerlediniz.
Neden mümkün olmasın? Kendi cocugum ve çevremde gördüğüm uykuyu seven bu şekilde bir çok cocuk var. Bu neden sizin için inanmasi cok güç anlayamadım.1 yaşında çocuğun,ilaç vb verilmeden hergün 12 ile 16 saatleri arasında en az 2 saat uyuması mümkün mü sizce ?
Kızım 3 buçuk yaşında hala günde 2 saat uyuyor.Kreste de bu yaş aralığını uyutuyorlar zaten.Neden mümkün olmasın? Kendi cocugum ve çevremde gördüğüm uykuyu seven bu şekilde bir çok cocuk var. Bu neden sizin için inanmasi cok güç anlayamadım.
Yani evet uyuyor öğlen uykusu yalan mı söyleyeceğim bazı günler 1 saat bazen de 3 saat uyuyor genelde 2 saat kesintisi uyuyor size yalan borcum mu var be saçma bi yerden bakıyorsunuz1 yaşında çocuğun,ilaç vb verilmeden hergün 12 ile 16 saatleri arasında en az 2 saat uyuması mümkün mü sizce ?
Aynen oyle biz de oğlumu 4 yasa kadar ogle uykusuna yatırdık çünkü vücudu sinyal veriyor ihtiyacı vardı. 1-2 yaşlarindayken 3 saat uyuyordu zamanla 2 saate düştü 4 yaşından sonra da gündüz uyutmadik ama yatirsam yine uyur. Herhangi bir ilaç vs de vermiyorumKızım 3 buçuk yaşında hala günde 2 saat uyuyor.Kreste de bu yaş aralığını uyutuyorlar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?