Bakıcı ikilemi

ilk mesajınızda hangi detayı kimin merak ettiğini nasıl anladınız
ilk mesajda bende kızdım ama tabi büyük tepki vermedim
tecrübesiz olduğunuzu anladım

siz hangisini seçeyim değil de daha çok bakıcı çekiştirme derdiyle konuyu açmışsınız izlenimi veriyor ilk mesajınız

Yok ciddi anlamda diğeriyle sözleştiğim için onu mu seçmem gerekir diye tecrübeli kişilerden yorum almak istemiştim henüz onunla da işe başlamadık ama sözleştik gibi olduk ama sonradan diğeri daha çok kafama yattığı için vicdan yaptım ,sonuç olarak ilk anlaştığımı seçtim zaten onla konuştuk diye, ilk mesajımda aslında sadece kilit noktaları ve sorumu sordum çok uzatmamak için beni ücretten ve iş tanımından vuruyorlar ama zaten işi kabul eden gibi etmeyen de var kimseyi zorlamıyorum ki siz bir iş başvurusu yaparsınız talepler uymazsa kabul etmezsiniz değil mi bu da aynı durum , bakıcıların ikisi de iyi insanlar gibi görünüyor onları çekiştirmek değil aksine mağdur mu ederim diye sormuştum

Teşekkür ederim

Rica ederim tabi ki sizin ve cocugunuzun icinize sinen biri olması daha iyi olacaktır bu yüzden hangisi içinize sindiyse diğer kişiyi arayıp durumu anlatın
Şöyle yaşlı olan kadın 10 senedir çocuk bakıyormuş diğeri de 2 çocuk sahibi o da yapabilir elbette ama referansı olduğu için tecrübeliyi seçtim bir arkadaşım da bakıcı arıyordu diğer kadını da ona yönlendirdim anlaşırlarsa devam eder o da herkes için hayırlısı olsun

Çok iyi bi karar vermişsiniz hepiniz için hayirlisi olur inşallah

Selammmm o kişi benim tabi benim yaş 15 falandi sanirim. 2 çocuk bakicisi diye anlastik... Tabi çocuklar okulada gittikleri için günlük ev islerini yapiyordum. Sonra efenime söyleyim okullar tatilkende bu düzen devam ettigi yetmedi.birde cam silmeler yemek yapmalar lavaboda azıcık kalinti olsa tekrar yikatmatlar ütüler.yani bi evin kisaca ne işi varsa yaptım. Tabi benim yaşta küçük salak ben o yaşta sarma yapardimm kadinjn misafiir gelirdi banaaa x kalem gibi sariyosun cok guzel yapiyosunn misafirlerim cok beğendi diyip gaza getiriyorduu .bende koşa koşa tekrar yapiyodum
kadın burnunu yaptirdi yatili kalcan dedi. Eee mesaiii amannn x yaaa ha evinde yattin ha burada diyip extra calistigimimi vermemeler 8.9 ay dayabildim sanirim cocuklari vok özledim bende bağlanmıştım onlara. Özellikle 4 yaşındaki bensiz gezmeye bile gitmezdi tuttururdu x ablada gelsim diye sir oldular sanki ben baska sehire tasindim onlarında sosyal medyada hesaplarini bulamadim. Soyadida yanlis hatirliyo olabilirim

İşte bu sömürü olmuş lakin dolarla maaş alan ve 600 dolardan başlayan(zamanında dolar 4 5 tl iken) maaşlı bakıcılar arasında bu işler yapılıyordu, bana yine düşmedi
Ben sizi pamuklara sarmalar, geceleri kız kıza gezmeler, tatillerle gönlünüzü ederdim
Düşmez ki anacım bana şöyle işten korkmayan insan…

Yunanistandan magnet getirdi ayoll daha olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…