- 23 Aralık 2020
- 328
- 103
- 23
- Konu Sahibi birdeliningunlugu
-
Israrla her mesajıma gülmüşsünüz işiniz gücünÜz yok asıl mahalle karısı ağzı sizde dedikoducu teyzeler gibisinizAy ne alaka. Uzayin filan. Mahalle karisi agizlariisim olmaz
Fena rahatsiz etmis anlasilan bebisIsrarla her mesajıma gülmüşsünüz işiniz gücünÜz yok asıl mahalle karısı ağzı sizde dedikoducu teyzeler gibisiniz
Pek bakıyor gibi görünmüyorsunuz ama şimdi siz buna da süslü bi cevap verirsiniz buraların piri olmuşsunuz çünküFena rahatsiz etmis anlasilan bebis
Isim gucum yok. Ev hanimiyim, cocuklarima evde bakiyor krese yollamiyorum
Sizden daha çok bana saldırdılar. Seri şekilde beğenmedim mesajları geldi. Dünya kadar mesaja cevap yazdım. Siz boşverin içinize sinenle çalışın. Zaten burdan anladım buradaki kadınla çok zengin her iş için ayrı personelleri var. Yada her işi kendi yapıp hem de çocukları ile muhteşem ilgileniyorlar. Burası sayesinde çok kötü bir anne olduğumu öğrendim sırf çocuk mandal ile oynuyor diye.Çok ilginç herkes bakıcı haklarını hunharca savunmuş daha benim ne şartlarda çalıştıracağımı bile anlamadan saldırmışsınız birileri de konuyla alakalı bir durumu bile olmamasına rağmen dedikoducu teyzeler gibi konuyu talipliler edip linçlemek için yazıyor sırf günlük dedikodu ve linç dozunuzu aldınız sayemde hadi iyisiniz hele biri var ki bana mahalle k. Deyip kendisi konuyu takipten vazgeçemiyor merakına engel olamayıp kim m. K acaba komiksiniz
Siz de kafanıza takmayın ben de bakıcı ufak tefek işler yapabilir dedim sonucta 2 saatlik uyku süresi az değil üstelik yarim günlük iş, bana da karşı çıktılar. Ücretini ona göre veriyorsanız karşılıklı anlaşma sozkonusuysa neden olmasin ki. Mune de yazdı zaten bakıcı tanımını, normal şartlarda cocuk bakımı artı cocugun yemegi bulaşığı çamaşırı utusunu yapmalı yazıyor. Ücretini daha fazla vererek ev işleri de yapabileceği yazıyor ama Mune ye kimse karşı cikamadi :)Sizden daha çok bana saldırdılar. Seri şekilde beğenmedim mesajları geldi. Dünya kadar mesaja cevap yazdım. Siz boşverin içinize sinenle çalışın. Zaten burdan anladım buradaki kadınla çok zengin her iş için ayrı personelleri var. Yada her işi kendi yapıp hem de çocukları ile muhteşem ilgileniyorlar. Burası sayesinde çok kötü bir anne olduğumu öğrendim sırf çocuk mandal ile oynuyor diye.
Evet burada Aslan kesilenler kendileri eve bakıcı alsa inanın bizden daha fazla şey beklerler eve temizlikçi alsalar her dk başında bekleyip komut verirler üç kuruş ödedik diye sanki herkes melek biz makul bir zeminde anlaştık diye zalim olduk sadece gülüyorum bu kişilere beni zerre etkilemiyor yazdıklarıSiz de kafanıza takmayın ben de bakıcı ufak tefek işler yapabilir dedim sonucta 2 saatlik uyku süresi az değil üstelik yarim günlük iş, bana da karşı çıktılar. Ücretini ona göre veriyorsanız karşılıklı anlaşma sozkonusuysa neden olmasin ki. Mune de yazdı zaten bakıcı tanımını, normal şartlarda cocuk bakımı artı cocugun yemegi bulaşığı çamaşırı utusunu yapmalı yazıyor. Ücretini daha fazla vererek ev işleri de yapabileceği yazıyor ama Mune ye kimse karşı cikamadi :)
Haklısınız, etkilenmeyin. Herkes kendi vicdanından sorumludurEvet burada Aslan kesilenler kendileri eve bakıcı alsa inanın bizden daha fazla şey beklerler eve temizlikçi alsalar her dk başında bekleyip komut verirler üç kuruş ödedik diye sanki herkes melek biz makul bir zeminde anlaştık diye zalim olduk sadece gülüyorum bu kişilere beni zerre etkilemiyor yazdıkları
Bir yakinım bebek bakıyor . Cocuk uyuyunca yemek yapiyorum dedi. Kendi yemek icin yapiyormuş iki tabak fazla yapınca bebegin anne babasina da aksam yemehi oluyormuş. Yani o kendim de yiyorum iyi oluyor demişti. Karsıdakinile alakali vence. Annem de secer mesela yemek yapmayı mutfağa girer 20 dk da biseyler hazirlar çıkar hemen. Ben bebege tam duzgun bak yeter derim kendi adima ama konu sahibinki de cok abes değil. Ütü saçma tabi . Temizlik de olmaz tabiki. Sadece uemek olayı olabilir. O da kendisi ve bebek de yiyecek diyeSelamlar kızlar , 1 yaşında çocuğum için bakıcı arıyordum yaklaşık bir ay önce tavsiye üzerine bir bayana yazdım şehir dışındaydım ve sizinle gelince görüşelim dedim geldğimde görüştük kadın 55 yaşlarında bakıcılık tecrübesi ve iyi referansı var fakat sadece çocuğa bakarım başka şey yapmam dedi ben de zaten çocuk uyanıkken sadece ona baksın uyurken de ütü ya da bi çeşit yemek çamaşır katlama vs gibi şeyleri yapmasını isterdim çünkü ortalama 2 saat uyuyor bebeğim kadın bu sürede bunları rahatlıkla yapıp kendi de dinlenebilir , bir de o gün oğlum bu kadına hiç ısınmadı yanına gitmek istemedi falan ancak kadın iyi biri gibi bilmiyorum çocuğun tepkisi bir şey iadede etmeli mi ilk defa bakıcıyla çalışacağım, ben bu ekstra işler konusunda anlaşamasam da başka seçenek olmadığından bu kadına fiyat teklif ettim o da kabul etti ve telefonda anlaştık gibi bişi oldu. Dün daha önceden haber salmasını istediğim yerden haber geldi bir kadın var diye bu haberi de bakıcıyla görüşmeden önce saldırmıştım ancak yeni biri çıkmış onunla da bugün konuştum ve aynı ücrete okey ekstradan uyurken iş de yaparım dedi yaşı da 36 daha genç ve enerjik biri aklım tabi ki buna daha çok yattı ama diğerini mağdur etmiş mi olacağım hakka girmek de istemiyorum nasıl karar vermeliyim
niye muneye kimse karsi cikamasin? her konuda kendisiyle ayni fikirde olacak degiliz, kac yildir forumdayim bircok kez kendisiyle ayni fikirde olmayip karsit fikirlerimizi duzgunce savunmusuzdur. siz kendisini ustun gorup karsit goruste oldugunuz zaman sesini cikaramayacak yapidaysaniz herkesi ayni zannetmeyin bence. konu sahibi bebegin kiyafeti, utusu degil kendisinin ve esinin utusunu, camasirlarinin yikanmasini kast etmis. evet bunlari yapmasini istiyorsaniz bu insan bakici degil ev yardimcisidir, ucreti ona gore belirlenir, kendisinden de cocuga cok yuksek ozen gostermesi beklenmez. sayfalardir yazilan sey bu. birbirinizi gazlayip durmadan okudugunuzu anlamaya calisin bence.Siz de kafanıza takmayın ben de bakıcı ufak tefek işler yapabilir dedim sonucta 2 saatlik uyku süresi az değil üstelik yarim günlük iş, bana da karşı çıktılar. Ücretini ona göre veriyorsanız karşılıklı anlaşma sozkonusuysa neden olmasin ki. Mune de yazdı zaten bakıcı tanımını, normal şartlarda cocuk bakımı artı cocugun yemegi bulaşığı çamaşırı utusunu yapmalı yazıyor. Ücretini daha fazla vererek ev işleri de yapabileceği yazıyor ama Mune ye kimse karşı cikamadi :)
siz de sacma genellemeler yapmayin. kimsenin sizin gibi uc kurus (!) para verip insanlara evin butun isini yikmaya calistigini zannetmiyorum. oyle olsa onu savunurlardi cunku sizin gibi dusunenler de var sonucta. size karsit olan herkese iftira atmayin.Evet burada Aslan kesilenler kendileri eve bakıcı alsa inanın bizden daha fazla şey beklerler eve temizlikçi alsalar her dk başında bekleyip komut verirler üç kuruş ödedik diye sanki herkes melek biz makul bir zeminde anlaştık diye zalim olduk sadece gülüyorum bu kişilere beni zerre etkilemiyor yazdıkları
Son yazdığınıza katılmıyorum bakıcı evinde bakarsa ne misafirini eksik ediyor ne ev işlerini çocuk ortada dolanıyor gördüğüm ve duyduğum bu şekilde çocuğun yatağı kıyafeti Eşyası oyuncağı iki evde de olacak bu durumda o da problem en doğrusu çocuğun alıştığı ortamda bakılması diye düşünüyorumEve gelen bakıcı sadece çocukla ilgilenmeli, bir de çocugun yiyecegi yemegi yapmali. Mesela çorba olur kahvalti meyve falan. Bakicinin kendi yiyecegi yemegi ev sahibi ayarlamali dolapta olmali. Olmasi gereken budur.
Hem evimde bakici calisti benim hem bakiciya cocuk goturdum. Iki cocugumu bu sekilde buyuttum. Bence en sagliklisi bakicinin kendi evinde bakmasi, evi yakinsa ve guven ortami oluşmuşsa tabi. Bu şekilde hem bakici rahat oluyor hem çocuk için degisik bir ortam oluyor.
kendi ev işlerini yemeğini vs rahat yapmak için evlerinde bakmak istiyorlar.küçük bebeğim olsa ben de kabul etmezdim.kendi evimde baktırırdım.Son yazdığınıza katılmıyorum bakıcı evinde bakarsa ne misafirini eksik ediyor ne ev işlerini çocuk ortada dolanıyor gördüğüm ve duyduğum bu şekilde çocuğun yatağı kıyafeti Eşyası oyuncağı iki evde de olacak bu durumda o da problem en doğrusu çocuğun alıştığı ortamda bakılması diye düşünüyorum
Bana kan emici zalim vs denmesi iftar olmuyor mu bu durumda üstelik kadın iş yapmıyor da ben onu zorluyorum sanki kadınla anlaştığım halde o buna gönüllü olduğu halde eleştirildim şurdaki herkes eminim gönüllü birini bulsa AA yok sen bakıcısın senin iş tanımında bu yok derdi eminim komik oluyorsunuzniye muneye kimse karsi cikamasin? her konuda kendisiyle ayni fikirde olacak degiliz, kac yildir forumdayim bircok kez kendisiyle ayni fikirde olmayip karsit fikirlerimizi duzgunce savunmusuzdur. siz kendisini ustun gorup karsit goruste oldugunuz zaman sesini cikaramayacak yapidaysaniz herkesi ayni zannetmeyin bence. konu sahibi bebegin kiyafeti, utusu degil kendisinin ve esinin utusunu, camasirlarinin yikanmasini kast etmis. evet bunlari yapmasini istiyorsaniz bu insan bakici degil ev yardimcisidir, ucreti ona gore belirlenir, kendisinden de cocuga cok yuksek ozen gostermesi beklenmez. sayfalardir yazilan sey bu. birbirinizi gazlayip durmadan okudugunuzu anlamaya calisin bence.
siz de sacma genellemeler yapmayin. kimsenin sizin gibi uc kurus (!) para verip insanlara evin butun isini yikmaya calistigini zannetmiyorum. oyle olsa onu savunurlardi cunku sizin gibi dusunenler de var sonucta. size karsit olan herkese iftira atmayin.
bakıcı haklı baktıran haklı çocuk haklı diyip kapatalım en iyisi bu konuyu.Sitenin yarısı bakıcıydı galiba döne döne begenmedim atıyorlarAtabilirsiniz benim için önemli değil ne kadar beğeni aldığım,kırmızı olunca havalara ucmuyorum.Zamanim oldukça arada girip bakıyorum buraya.Sizin gibi hayatımın en önemli noktası değil yani yormayın kendinizi
Aman yok canım ne kafama takıcam. Siteyi kapattığım anda biter. Kimseyi tanımam.yıllardır üyeyim yorum sayım çok azdır. Benim doğrularım benim hayatım kime neSiz de kafanıza takmayın ben de bakıcı ufak tefek işler yapabilir dedim sonucta 2 saatlik uyku süresi az değil üstelik yarim günlük iş, bana da karşı çıktılar. Ücretini ona göre veriyorsanız karşılıklı anlaşma sozkonusuysa neden olmasin ki. Mune de yazdı zaten bakıcı tanımını, normal şartlarda cocuk bakımı artı cocugun yemegi bulaşığı çamaşırı utusunu yapmalı yazıyor. Ücretini daha fazla vererek ev işleri de yapabileceği yazıyor ama Mune ye kimse karşı cikamadi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?