• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı ikilemi

4 saatlik gelecekmiş, demek ki diğer saatlerde siz ya da eşiniz evdesiniz .bence evde olduğunuz saatlerde yemeği ütüyü eşinizle birlikte siz halledin , bakıcı da çok güzel bir şekilde sadece bebeğinizle ilgilensin . Ücreti de ona göre sadece bakıcı ücreti olarak verirsiniz. Bebeğiniz de mutlu olur bakıcı da sizde

4 saatlik gelecekmiş, demek ki diğer saatlerde siz ya da eşiniz evdesiniz .bence evde olduğunuz saatlerde yemeği ütüyü eşinizle birlikte siz halledin , bakıcı da çok güzel bir şekilde sadece bebeğinizle ilgilensin . Ücreti de ona göre sadece bakıcı ücreti olarak verirsiniz. Bebeğiniz de mutlu olur bakıcı da sizde
Benimde 7 aylık bebeğim var, üstelik 2,5 aylık hamileyim. Bebek kesinlikle benim iş yapmama izin vermiyor. Uyuduğu zamanda o kadar yorgun oluyorum ki, bende uyuyorum. Ama biz bir sistem oluşturduk. Evin işini eşim evdeyken yapıyorum. Haftada bir temizliğe kadın geliyor. Ütüleri de kuru temizlemeye veriyorum.
Ama tabii bunlar imkan ve büyük şehirde yaşamakla. Başlık sahibi küçük bir yerde yaşıyormuş. Gündelikçi kadın ve kuru temizleme bulma imkanı da olmaz kuvvetle muhtemelen.

Benimde 7 aylık bebeğim var, üstelik 2,5 aylık hamileyim. Bebek kesinlikle benim iş yapmama izin vermiyor. Uyuduğu zamanda o kadar yorgun oluyorum ki, bende uyuyorum. Ama biz bir sistem oluşturduk. Evin işini eşim evdeyken yapıyorum. Haftada bir temizliğe kadın geliyor. Ütüleri de kuru temizlemeye veriyorum.
Ama tabii bunlar imkan ve büyük şehirde yaşamakla. Başlık sahibi küçük bir yerde yaşıyormuş. Gündelikçi kadın ve kuru temizleme bulma imkanı da olmaz kuvvetle muhtemelen.
Siz yapamıyorsanız bakıcı nasıl hem çocuk hem bahsettiklerini yapsın ki ? Evet zor ama çocuk istiyorum doğuracağım diyorsak eğer elbette zorluğuna da göğüs germeye çalışacağız. Ama bakıcı buna mecbur değil

Siz yapamıyorsanız bakıcı nasıl hem çocuk hem bahsettiklerini yapsın ki ? Evet zor ama çocuk istiyorum doğuracağım diyorsak eğer elbette zorluğuna da göğüs germeye çalışacağız. Ama bakıcı buna mecbur değil
Ben yapsın mı demişim? Günde 4 saat gelip çocukta 2 saat uyursa zaten 1 şeye yetişemez.

Bence eleştiren herkes kafayı yemiş. Kadın onu sormuyor ki size, içime sinmeyen bakıcıya gelme demek etik mi diye sormuş, si kalkıp işveren olmakla, yok iki saat dinlenme hakkı hukukuyla, yok posa sıkmayla ilgili ahkam kesiyorsunuz. Kadının sorusuna bir cevabınız varsa yazarsın, detayı belli olmayan bir konuda duyar kasmak ne alaka? Okurken utandım. Kadın belki ona göre bir para veriyor, teklif ettiği ücret çocuk uyurken ekstra iş yapmayı gerektirecek bir para. Hani hizmet ve karşılığı bir ücret var ya, ne kadar hizmet o kadar para ya? Genç, dinç biri çocuk uyurken ütü yapabilir gayet, benim bakıcım yapıyor hatta ben söylemeden dağınık gördüğü yeri de topluyor üstüne beraber kahve içip sohbet de ediyoruz. Ne alaka yani? Konu sahibi, millet kafayı sıyırmış, hiç takma bence.
bence siz okudugunuzu anlamadiginiz icin kafayi siyirmissiniz. bos yere insanlara hakaret etmeyin.

konu sahibi bebegin kiyafeti, utusu degil kendisinin ve esinin utusunu, camasirlarinin yikanmasini kast etmis
Boşuna uğraşma sassy
Bebeğin yemeği yapılır. Sonradan düşününce evet sakınxa yok. Ama eşimin ve benim kıyafetlerimi ütülemek ile bakıcı ne alaka? Bir de utanmadan ölümüne savunuyorlar bunu. Vicdan falan demişler bir de. Asıl bakıcıya eşinin gömleklerini ütületmeyi hak görenler kafayı sıyırmış

Boşuna uğraşma sassy
Bebeğin yemeği yapılır. Sonradan düşününce evet sakınxa yok. Ama eşimin ve benim kıyafetlerimi ütülemek ile bakıcı ne alaka? Bir de utanmadan ölümüne savunuyorlar bunu. Vicdan falan demişler bir de. Asıl bakıcıya eşinin gömleklerini ütületmeyi hak görenler kafayı sıyırmış
Bakıcı değil de yardımcı abla diyelim ha oldu mu şimdi etiketi değişince o işlere uygun hale geldi mi istediğiniz sıfatlara koydum şimdi yardımcı abla arıyorum çocuk uyurken evi çekip çevirsin uyanınca da onla ilgilensin hepi topu 4 saatcik oldu mu şimdi istediğiniz gibi

niye muneye kimse karsi cikamasin? her konuda kendisiyle ayni fikirde olacak degiliz, kac yildir forumdayim bircok kez kendisiyle ayni fikirde olmayip karsit fikirlerimizi duzgunce savunmusuzdur. siz kendisini ustun gorup karsit goruste oldugunuz zaman sesini cikaramayacak yapidaysaniz herkesi ayni zannetmeyin bence. konu sahibi bebegin kiyafeti, utusu degil kendisinin ve esinin utusunu, camasirlarinin yikanmasini kast etmis. evet bunlari yapmasini istiyorsaniz bu insan bakici degil ev yardimcisidir, ucreti ona gore belirlenir, kendisinden de cocuga cok yuksek ozen gostermesi beklenmez. sayfalardir yazilan sey bu. birbirinizi gazlayip durmadan okudugunuzu anlamaya calisin bence.

siz de sacma genellemeler yapmayin. kimsenin sizin gibi uc kurus (!) para verip insanlara evin butun isini yikmaya calistigini zannetmiyorum. oyle olsa onu savunurlardi cunku sizin gibi dusunenler de var sonucta. size karsit olan herkese iftira atmayin.
Ahahah koptum buna ben mi iftira atıyorum daha beni tanımadan asıl sizler bana saldırdınız merak ediyorsanız söyleyeyim ev işi yapmayan ama ilk sözleştiğim kadınla anlaştım neden biliyor musunuz onu mağdur etmemek için alkış beklemiyorum ama eminim bu ikilemde çoğu o kadını düşünmeyip evinin işini yapacak olanı seçerdi ama burdan anonim ahlak timsali olmak kolay gerçek hayatta görelim bu vicdan timsallerini

Bakıcı değil de yardımcı abla diyelim ha oldu mu şimdi etiketi değişince o işlere uygun hale geldi mi istediğiniz sıfatlara koydum şimdi yardımcı abla arıyorum çocuk uyurken evi çekip çevirsin uyanınca da onla ilgilensin hepi topu 4 saatcik oldu mu şimdi istediğiniz gibi
Hshsh iyi ütülettirin eşinizin donunu, gömleğini ne diyim. Allah akıl fikir versin size.

Sanırım adminsiniz burada bana seri saldırılıyor vicdansız , katya vs cevap verdiğim için engelleniyorum
Merhaba,
admin değilim moderatörüm, site kurallarını uygulamakla sorumlu kişi diyelim özetle 😌
Sadece siz değil konunuzda üslup, polemik, hakaret vb gerekçelerle rapor edilmiş herkes engellendi.

Merhaba,
admin değilim moderatörüm, site kurallarını uygulamakla sorumlu kişi diyelim özetle 😌
Sadece siz değil konunuzda üslup, polemik, hakaret vb gerekçelerle rapor edilmiş herkes engellendi.
E ben düzgğnce bi şey sordum daha ilk mesajdan 35 sayfa dokundurmalarla geçti cevap vermeye çalışıyorum hop 3 gün sonra yasağınız kalkacak deniyor

Back