Çalışan,kariyer yapmış bayanlar şimdi bana yüklenecek biliyorum ama ben durumu çok kötü değilse ufak çocuğu olan kadınların çalışmasına çok karşıyım..Helede 3 yaşından önce çok yanlış yaa..
Kim olursa olsun isterse melek olsun yani benden dahami iyi bakacak anlamıyorum?
Yani cahilce bi düşünce diyebilirsiniz,şahsen ben Almanya da doğdum büyüdüm,evlendikden sonra Türkiyede yaşamaya başladım ordaki Bayanlar bukadar takılmıyolar bu kariyer meselesine.
Bizim burdaki hanımlar aman kariyerimdi,evde oturamıyorum sıkılıyorum diye çocukları doğurup bilmedikleri bakıcıcılara bırakıp,tonla para ödeyip,bakıcının cocuğuna nasıl davrandığını bile bilmeden sürekli bakıcı nın gönlünü hoş tutmaya çalışip kariyer peşinde koşuyorlar..
Çocuğun ağzı var dili yok,nerden bileyim seviyor gibi davranıp kasıtlı çocuğun canını yakmadığını veya nebilim yere düşen,veya defalarca kez ısıttığı bayatlamaya yüz tutmuş yemeği yedirmediğini?
Şahsen bende Avrupa da okudum meslegimde var çok şükür,hiçbişeyim olmasa çevirmenlik yapıp dunyanın parasını kaldırabilirim..
Ama ben Anne olmayı seçtim..Ben çocuğumun bir tek kelimesini,tek bir adımını ne dünya malına nede en kral kariyere değişmem arkadaş..
Bu benim kendi fikrim..
Tekrar söylüyorum durumu çok kötü olanları farklı tutuyorum ama o durumda da çocuk yapmak ayrı bi tartişma konusu bence..
Kendime madden,manen guvenirsem çocuk yaparım zaten..
Kısa ve öz çocuk 3/4 yaşına geldikten sonra,kendini az çok ifade etmeye başladıktan sonra bakıcı yada kreşe verilmeli.
Ben olsam kreş'i tercih ederdim..
Yemişim kariyeri..Benim yavrularım kariyerin ta kendisi..