En sevmedigim isveren tipi siz işi aldiktan sonra kendince eklemeler yapan işverendir :)
Ona fazladan yemek hazirlama gorevi vermissiniz. Peki bu yüzden maaşini arttirdiniz mi?
Çamaşirini yikayiver mi dediniz yoksa ' istersen camasirlari yika, maaşinda da biraz arttirima gidelim . zor oluyo hergun eve kirli camasir getirmek' mi dediniz?
Abla hassasiyeti bekliyomussunuz.
Pardon da ablaniz bakiyor mu çocuğa??
Tabii ki bakmiyor.
O zaman ondan bakici hassasiyeti bekleyin de köle gibi kullanmayin,baştan nasil anlaştiysaniz o.
İyi ki de yüz vermemiş çünkü bugün isi kaybetmemek icin dediklerine tamam deseydi siz yeni yeni seyler cikartacaktiniz.
Bence biraz başinizi öne eğip düşünün.
Kimse de sizin bebeginizin kiyafetini yikamak zorunda degil,ki kiyafet yikamak zahmetli ve rahatsiz edici bir is. Benim annem bile yillardir bi çift corap yikamamistir elde,atar makinaya.
Misafirlik konusuna gelirsek evet sizden habersiz gitmemesi kötü olmuş,sonuçta cocugun basina birsey gelse kendi basi yanacak,bunu dusunmesi lazim.
Esortman konusuna gelirsek de sizinki sey gibi olmus biraz. Anne evde cocugunu iter kakar okulda öğretmen bağirsa kiyameti koparir ya. Hangimizin kiyaferi camasir suyu olmamis bugune kadar? Sizin evde olunca gözünüz bile görmez ama para verip baktirdiginiz kadinda bu dikkatinizi cekmis. Kadin 'ben onem vermem boyle seylere' deyince muhtemelen sunu demek istemistir 'kardes,manyak misin? Ne bileyim bu esortmanin su minik dizi ne zaman camasir suyu oldu,bardaga koyup içirmedim ya, benim sildiğim yerde düşmüstür,insanlik hali-iki yasinda el kadar bebe'
Hem belki mutfakta sizin sonradan itelediginiz sekilde kiymalari kavururken düştü çocuğunuz. Bunun sorumlusu o mu,yoksa bakiciya bebek bakmadan baska görevler veren sizde mi??
Ama cok memnun degilseniz baska bir calisan tutabilirsiniz tabii ki
Ve onunla 'yemek arti camasir' diye anlasirsinz,mesele kalmaz