- Konu Sahibi 2019 mutluluk
-
HAYIRLISI OLSUN,AKTARDAN NE KULLANMIŞTINIZ ACABAMerhabalar öncelikle Rabbim sabır versin 2 kez aşılama ve 1 tüp bebek tedavisinden negatif sonuç aldım devlette yaptırdım umut tüp bebeğe tedaviye başlamaya karar vermiştim maddi olarak hazırlık yaparken bi aktar buldum ve 2 ayda hamile kaldım bende polikistik over eşimde varikosel morfoloji bozukluğu hareket problemi herşey vardı ama çok şükür güzel sonuç aldık 3 aylık hamileyim umut olsun diye yazıyorum
Pişman olmayacaksınız bence ben ebru hanımın hastasıyımBende Perşembe gününe Ebru hanım için randevu aldım Cem bey cok doluydu Aralık ayına veririz dediler.merkez arayışındayım bakalım neresi olacak neden ilk görüşme ücretli Cem bey’in keşke ücretli olmasaydı bende ebru hanıma aldım
Bende ebru hanimin hastasiydim . Kendisi işinin ehli çok cana yakın bir doktor. Gidecek olanlara tavsiye ederimPişman olmayacaksınız bence ben ebru hanımın hastasıyım
Her an güleryüzle karşılıyor her soruya sabirla cevap veriyor umarım sonuclar da pozitif olur
Perşembe benimki de canım inşallah artmamıştır tüp bebek fiyatlarısenin de mi ilk randevu.. keşke aynı günde olsaydık tanışırdık. Bu süreçte nedense arkadaşlarımla ve ailemle değil benim gibi bu tedaviyİ gören insanlarla konuşup dertleşmeye çok ihtiyacım var. İnşallahh en kısa zamanda zahmetsizce bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız..
İnşallah bu denememiz bize uğurlu gelir o zaman :)Evet benimde ilk randevum olucak canım. Haklısın insan kendini anlayabileceği aynı yolu yürüdüğü kişilerle paylaşmak istiyor derdini. Etrafımda arkadaşlarım hemen hamile kalıp doğum yapınca hep sorguladım neden ben diye ama bu sitede yanlız olmadığımı farkettim. İlk denemem negatif oldu ama yine burdaki arkadaşlarda buldum desteği. İnşallah hepimizin evladı sağlıkla gelsin rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasınPerşembe görüşmeden sonra yazarsın yine canım bol şans şimdiden.
İnşallah benim bir kızım var 5 yaşında kardeş istiyoruz bakalım gidip görüşelim inşallah maddi manevi yatar aklımızaPişman olmayacaksınız bence ben ebru hanımın hastasıyım
Her an güleryüzle karşılıyor her soruya sabirla cevap veriyor umarım sonuclar da pozitif olur
Benimde bir oğlum var 7 yaşındaİnşallah benim bir kızım var 5 yaşında kardeş istiyoruz bakalım gidip görüşelim inşallah maddi manevi yatar aklımıza
Perşembe benimki de canım inşallah artmamıştır tüp bebek fiyatlarısenin de mi ilk randevu.. keşke aynı günde olsaydık tanışırdık. Bu süreçte nedense arkadaşlarımla ve ailemle değil benim gibi bu tedaviyİ gören insanlarla konuşup dertleşmeye çok ihtiyacım var. İnşallahh en kısa zamanda zahmetsizce bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız..
Kizlar ben cok şükür pozitifi gördüm ebru hanimin vesilesiyle darisi bütün bekleyenlere
Merhabalar canım kusura bakma giremedimCanım nasılsın. İlk randevun nasıl geçti merak ettim.
Merhabalar canım kusura bakma giremedim
Benim başka merkezde dondurulmuşlarım vardı onları kullanmamı tavsiye etti.
Rahim filmine bakıp histereskopi yapılabilir belki kayıplar ondan yaşanıyordur dedi.
Yeni bir tedaviye başlamamı önermedi..
kafamız karıştı biraz.. fazlaca vakit ayırmadı ama diğer doktorların görmediği şeyleri söyledi o açıdan beğendim.
Şimdi biz artık düşünmek zorundayız..enine boyuna ...
Ben embriyolarım sıkıntılı galiba diye düşünüyordum o yüzden baştan embriyo yapalım genetiğe bakılsın diyordum.. açıkçası bir kaç tüp bebek doktoru da öyle demişti ama Cem bey farklı şeyler söyledi. Burdan da merkez gerekmeyen şeyler yaptırıyor falan dediklerinin çok mantıklı olmadığını anladım adam onda başlamak için gittiğim halde gerek yok onları koydur bi bakalım dedi. Müşteri gözüyle bakmaması da oldukça önemli benim için..
Amin canım inşallah.. kesinlikle farklı bir bakış açısı var Eminim sen de hissedeceksin. O kadar doktor gördü rahim filmini kimse onun gördüğünü söylemedi..Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım. Cem bey hakkında olumlu görüşün içimi rahatlattı açıkcası. Bende yarın gidicem bakalım bana ne diyecek. Benim sorun eşimde ürolojide hiç tedavi görmedi biz direk tüp bebeğe geçtik mayıs ayında ama olmadı belki diyorum bizede ürolojiye gidin diyebilir. Yarın haberdar ederm. Umarım emeklerimizin karşılığını alırız
Ne yaptın canım nasıl geçti görüşmen .. inşallah içine sinmiştir:)Hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah canım. Cem bey hakkında olumlu görüşün içimi rahatlattı açıkcası. Bende yarın gidicem bakalım bana ne diyecek. Benim sorun eşimde ürolojide hiç tedavi görmedi biz direk tüp bebeğe geçtik mayıs ayında ama olmadı belki diyorum bizede ürolojiye gidin diyebilir. Yarın haberdar ederm. Umarım emeklerimizin karşılığını alırız
Ne yaptın canım nasıl geçti görüşmen .. inşallah içine sinmiştir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?