- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
- 53
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
-
Cem bey gerçekten çok iyi bir doktor. Fakat benim eşimin sperm değerleri çok düşük ve ürolojiye gitmek istemedi ilk baştan beri. Kullandığımız vitaminler hiç işe yaramadı. Cem bey mutlaka ürolojiye gidin yoksa bende başarı için size söz veremem paranızı çöpe atmış olursunuz dedi. Bendede tanısal amaçlı laparoskopi istedi bi düşünün dedi. Gerçekten müşteri gibi görmüyor hastasını önceliği doğru tanı ve tedavi. Bakalım napıcaz karar vericez canım.
[/QUOTE
Yani ikimize de kısmet olmadı mı şimdi.. inşallah eşin ikna olmuştur. Tanısal amaçlı histereskopi neden önermedi acaba.. laporoskopi nispeten daha zorlu bir yöntem.. vardır mutlaka bir bildiği.. allah yardımcımız olsun.. karar aşaması inşallah en doğru kararları alabilelim..
Ben adetimin 3. Gunu gitmistim 4 gun sonra bir daha cagirdi. Ve 2 gun sonra birdaha cagiracakmis. Sanirim gun asiri cagiriyor.Kızlar bahçecide tüp tedavisinde kaç kere gidip geldiniz ortalama. Bursadan gidip gelicem acaba çok zor olurmu.
Hiç korkma canım ben iki kere laparoskopi oldum.. kolay iyileşiyor.. bu yaşananların yanında laparoskopi hafif kalır. Yine de ben bir operasyon geçirmeden önce bir kaç doktora danışma taraftarıyım. İstersen sen de güvendiğin bir yere daha sor..Nasip değilmiş şimdilik canım. Eşim tamam dedi çünkü bu kaçıncı doktor söyleyen. Bursada bir üroloji doktoru bulucam. Benim sağ tüpümde hafif bir genişleme farketti o yüzden laparoskopi dedi rahim gayet güzel görünüyor dedi sanırım rahimde bişey gördüğünde histereskopi istiyor.Açıkcası bende laparoskopiden korkuyorum.İnşallah sonumuz güzel olur canım.
Hiç korkma canım ben iki kere laparoskopi oldum.. kolay iyileşiyor.. bu yaşananların yanında laparoskopi hafif kalır. Yine de ben bir operasyon geçirmeden önce bir kaç doktora danışma taraftarıyım. İstersen sen de güvendiğin bir yere daha sor..
İnsallah kolayca atlatırız bu süreçleri :)
Merhaba. Transferim 20 ocakta oldu. Sonuc bekliyorum.canım mivfjourney sordum sanki o takip muayenelerine gidiyordu
Merhaba. Transferim 20 ocakta oldu. Sonuc bekliyorum.
Selamlar canım ben de Ebru Hanım da tedavideyim.Ne durumdasınız şu anMerhaba ilk muayenenize 650 tl veriyorsunuz ve bu tutar 6 ay gecerli ( örn ocak ayında ilk muayenenizi oldunuz tedaviye nisanda başlamanız gerekti tekrar muayene ücreti ödemiyorsunuz) Muayene sonrası kullanılması istenen 3 adet vitamine 550 tl ödemiştik zaten.ilk hafta için 3 farklı iğne + hap verildi.2400 tl tuttu.2. Hafta ilaçları verilmediği için rakam söyleyemiyorum.(kişiye özel ilaç protokolü hazırlanıyor,edindiğim tecrübelerle hormon değerleriniz ,yumurta rezerviniz vs göre 3-6 bin arası ilaçlar tutar).
Neye karar verdiniz sonuç ne oldu yardımcı olursanız sevinirimSiz yerimde olsanız ne yaparsınız?
Merhaba arkadaşlar
Bahçeci Umut, 1 embriyonuz tuttu ancak gen taraması için en az 2 olması gerek. Down sendromu vs hastalıklar var mı bilemiyoruz dedi. İster bu 1 adeti transfer talep edebilir isterseniz tekrar yumurta toplama yapabiliriz dediler.
Neden tek embriyo gen taramasına gitmiyor bilen var mı ?
Toplam da herşey dahil 15.000 ödedim. Nerdeyse tekrar aynı masrafları yapmak benim için çok zor ama mecbursam tabiki.
Siz benim yerimde olsanız, aynı durumla karşılaşsanız ne yaparsınız ?
A - Tekrar yumurta toplama mı yaparsınız ?
B - Tek embriyoyu riski göze alıp transfer mi edersiniz ?
Çok teşekkürler.
Sevgiler.
Aktarinizin adı nedir. İstanbul da miMerhabalar öncelikle Rabbim sabır versin 2 kez aşılama ve 1 tüp bebek tedavisinden negatif sonuç aldım devlette yaptırdım umut tüp bebeğe tedaviye başlamaya karar vermiştim maddi olarak hazırlık yaparken bi aktar buldum ve 2 ayda hamile kaldım bende polikistik over eşimde varikosel morfoloji bozukluğu hareket problemi herşey vardı ama çok şükür güzel sonuç aldık 3 aylık hamileyim umut olsun diye yazıyorum
Bahçeci umutta geçen çarşamba gen taramasına tek embriyo yolladım. Anlayamadım nasıl en az 2 olması gerektiğiniNeye karar verdiniz sonuç ne oldu yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?