- Konu Sahibi 2019 mutluluk
-
Cem beyde tedavi gördüm yine olsa yine ona giderim . tabiki yoğunlukları var ama sistemleri gayet güzel oturtmuşlar biz hiç beklemedik her seferinde çok güzel ilgilenildi sürekli telefonla irtibat halindeydik. Zaten Cem bey direk kendi cep telefonunu veriyor ve birebirde ne asistan ne hemşire direk kendisiyle muhattap oluyorsun. Her zaman güleryüzlü enerjisi çok güzeldi bizi motive etti olcağına çok inandık . O yzden çok memnun kaldık. Herkesn tecrübesi farklı oyüzden genelleme yapılamaz iyi yada köyü diye.
Cem beyin dedigiyle suan tedavi gordugum yerdeki birbiriyle ozdesmedi. Ben bahcecinin genel manada bu isi ustaca yaptigini dusunmuyorum. Oyuzden merkez degistirdim. Sosyal medyada herseyin sisirilmesinede bence kanma. Cok daha iyi hizmet veren yerler var.Üzüldüm canım negatif sonuç almana. İnanki çok araştırdım cem beyin başarı oranı yüksek geldi bana. Mutlakaki olumsuz örnekler vardır. Peki rahim filmine ne dedi cem bey, sorun neymiş.
bende senin gibi düşünüyorum canım bizlere umut oldu ben başkasının tedavisini bilemem ne yasadı bilemem ama ben kendi tedavimden çokda memnundum.canım ben bahçecide tedavi oldum tabiki hepimiz gebe kaldığımız yeri övüyoruz ama gebe kalamadık diye tü kaka demeninde anlamı yok. hesabın çok yeni ve sadece bahçeciyle ilgili olumsuz şeyler yazmışsın bana biraz kuşkulu geldin. Buradan umut bulmuş bizler varız.
Evet çok şükür ilk denemede pozitif sonuç aldıkNaptın canım yaptırdınmı test ? Merak ettim sonucunu.
canım hiç umutsuzluğa kapılma ben çokda memnun kaldım tedaviden umarım cem bey sana umut kapısı olur. Kasım ayında deneyimlerini bekliyorum büyük bir heyecanlaMutlaka her doktor her hastada başarılı olamaz. Henüz cem beyi tanımıyorum ilk randevum 8 kasımda belki bende negatif sonuc alıcam bilemem fakat bu doktorun ve merkezin kötü olduğunu göstermez. Daha önceki tedavimde bende olumsuzluklar yaşadım ama kimseye kesinlikle o doktora gitmeyin diyemem. Ayrıca henüz tedaviye başlamadan bu şekilde olumsuz yorumlar görünce umudum azalıyor ne yazıkki. Fikir beyan ederken karşı tarafında psikolojisini düşünmek gerekli bence.
Evet çok şükür ilk denemede pozitif sonuç aldıkDilerim isteyen herkese nasip olsun
canım hiç umutsuzluğa kapılma ben çokda memnun kaldım tedaviden umarım cem bey sana umut kapısı olur. Kasım ayında deneyimlerini bekliyorum büyük bir heyecanla
Arkadasm merhaba yazdiklarini okudum bende cem beyde tedavi oldum.ilk denemem negatif oldu ama.3 tane embriyom var daha bak ben iyi ve kotu yanlarini soyliyeyim sana. Merkez cok yogn helede cem bey asistani bana bekleyen hastalrin cogu cem beyin hastasi dedi birkesinde. Ben orda 1 2 saat bile bekledigimi bilirim ama acil isin oldugunu soylersen one alma gibi bi sansin olur inan ben orda beklemekten bile keyif aliyorm cayini kahveni iciyosn sohbet ediyorsun pırl pırıl tertemiz bir yer cem beyin cok konusacak vakti olmuyor hastasi cok cunku 2 dk konusup cikiyosn. Benm negatif oldu ve cok sasrdi bi 10 dk konustuk pes etmek yok daha embriyolarn var bu isler nasip isi dedi senden umitliydim ama olmadi dedi. Ocak ayinda 2. Yi deneyecegiz 3 embriyom var onlarda bitse Allah korusun onlarda tutmazsa yine orda yine orda denerim . Begenmeyen cok kisi var ama ben kötu yanlariylada olsa begeniyorm merkezi.İnşallah canım umutla ve heyecanla randevu tarihimi bekliyorum bende. İnşallah isteyen herkese versin rabbim.Evlat hasretiyle yanmak çok zor yaşayan bilir sadece.
Arkadasm merhaba yazdiklarini okudum bende cem beyde tedavi oldum.ilk denemem negatif oldu ama.3 tane embriyom var daha bak ben iyi ve kotu yanlarini soyliyeyim sana. Merkez cok yogn helede cem bey asistani bana bekleyen hastalrin cogu cem beyin hastasi dedi birkesinde. Ben orda 1 2 saat bile bekledigimi bilirim ama acil isin oldugunu soylersen one alma gibi bi sansin olur inan ben orda beklemekten bile keyif aliyorm cayini kahveni iciyosn sohbet ediyorsun pırl pırıl tertemiz bir yer cem beyin cok konusacak vakti olmuyor hastasi cok cunku 2 dk konusup cikiyosn. Benm negatif oldu ve cok sasrdi bi 10 dk konustuk pes etmek yok daha embriyolarn var bu isler nasip isi dedi senden umitliydim ama olmadi dedi. Ocak ayinda 2. Yi deneyecegiz 3 embriyom var onlarda bitse Allah korusun onlarda tutmazsa yine orda yine orda denerim . Begenmeyen cok kisi var ama ben kötu yanlariylada olsa begeniyorm merkezi.
Süper ozaman cem bey cok guvenilir birisi bana göre tabiki begenmeyende olabilir.İnşallah ikinci denemen pozitif olur canım. Bencede nasip kısmet bazı şeyler. Elbet rabbimin nasip ettipi zamanda olucak bizler sadece emek vermekle sorumluyuz. Yoğunluğa gelince bursadada bazı merkezlerde o şekilde çok bekleniyor onu çok takmıyorum kafama açıkcası. Önemli olan tedavide güvenebiliceğim bir hekim olması. ☺
Ben de 6 senelik evliyim 5 senedir çocuk istiyoruz yaşıma göre amh düşükmüs 26 yaşındayım amh 2.02 bide rahimde polip oluşuyor bu benim 7 denem olcak doktorların yüzde yüz tutar demesine rağmen sadece 1 kere kimyasal gebelik oluştu tutmama sebebini kimse söylemiyor o yüzden cem beyi tercih ettim bu denemede
Canım cem bey gerçekten işinde çok iyi herkese gerekli ilgiyi gösteriyor tedavisini düzenliyor sen bi görüş istersen ona göre karar verirsin ama.cem.bey çok yoğunmus randevuyu ne zamana alabilirsin bilmemMerhabalar ben de Cem beyle görüşmek istiyorum ama kararsızım bir kaç yer daha var aklımda. Benim de önceden bir tedavimde 3 başarısız transferim var.. acaba sizin ilkdenemeleriniz nerede olmuştu. Bir de Cem bey ne yaptı farklı olarak .
Bilmem kime ne kadar faydam dokunur ama bende tecrubemi sizinle paylasmak istiyorum arkadaslar. Bu sene basi ocak ayinda bahceci umutta cem beye asilama yaptirdim. Sonucumu negatif aldim. Fakat bu surec boyunca oranin tamamen bir ticarethane oldugunu. Calisanlarin bile insanlarla dogru durust ilgilenmediklerini ve bilgilendirmediklerini soyleyebilirim.tup bebek veya asilama bu isler ekip isidir. Cem bey iyi olabilir ama ben sadece cem beyle isin bittigini dusunmuyorum. Etrafindaki yardimcilarinada cok is dusuyor. Yogunluktan doktor heryere yetisemiyor. Ayrica cem beyin yorumladigi rahim filmine baska bir merkezde cok farkli yorumlandi. Doktordan doktorada fark oldugunu dusunuyorum. Sonucu negatif ogrendigimde hastaneye gittim. Doktor beyle 2 cumle kurma firsatim olmadi. Randevu alip gelin dediler. O yuzden 2.tedavime daha profesyonel yerde basladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?