• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

Cem bey gerçekten çok iyi bir doktor. Fakat benim eşimin sperm değerleri çok düşük ve ürolojiye gitmek istemedi ilk baştan beri. Kullandığımız vitaminler hiç işe yaramadı. Cem bey mutlaka ürolojiye gidin yoksa bende başarı için size söz veremem paranızı çöpe atmış olursunuz dedi. Bendede tanısal amaçlı laparoskopi istedi bi düşünün dedi. Gerçekten müşteri gibi görmüyor hastasını önceliği doğru tanı ve tedavi. Bakalım napıcaz karar vericez canım.
[/QUOTE
Yani ikimize de kısmet olmadı mı şimdi.. inşallah eşin ikna olmuştur. Tanısal amaçlı histereskopi neden önermedi acaba.. laporoskopi nispeten daha zorlu bir yöntem.. vardır mutlaka bir bildiği.. allah yardımcımız olsun.. karar aşaması inşallah en doğru kararları alabilelim..

Nasip değilmiş şimdilik canım. Eşim tamam dedi çünkü bu kaçıncı doktor söyleyen. Bursada bir üroloji doktoru bulucam. Benim sağ tüpümde hafif bir genişleme farketti o yüzden laparoskopi dedi rahim gayet güzel görünüyor dedi sanırım rahimde bişey gördüğünde histereskopi istiyor.Açıkcası bende laparoskopiden korkuyorum.İnşallah sonumuz güzel olur canım.

Nasip değilmiş şimdilik canım. Eşim tamam dedi çünkü bu kaçıncı doktor söyleyen. Bursada bir üroloji doktoru bulucam. Benim sağ tüpümde hafif bir genişleme farketti o yüzden laparoskopi dedi rahim gayet güzel görünüyor dedi sanırım rahimde bişey gördüğünde histereskopi istiyor.Açıkcası bende laparoskopiden korkuyorum.İnşallah sonumuz güzel olur canım.
Hiç korkma canım ben iki kere laparoskopi oldum.. kolay iyileşiyor.. bu yaşananların yanında laparoskopi hafif kalır. Yine de ben bir operasyon geçirmeden önce bir kaç doktora danışma taraftarıyım. İstersen sen de güvendiğin bir yere daha sor..
İnsallah kolayca atlatırız bu süreçleri :)

Hiç korkma canım ben iki kere laparoskopi oldum.. kolay iyileşiyor.. bu yaşananların yanında laparoskopi hafif kalır. Yine de ben bir operasyon geçirmeden önce bir kaç doktora danışma taraftarıyım. İstersen sen de güvendiğin bir yere daha sor..
İnsallah kolayca atlatırız bu süreçleri :)

Amin inşallah canım. Evet hemen laparoskopi olmayı düşünmüyorum zaten önce eşimin sorununu halledelim bu arada doktor araştırıcam kendim içinde.

canım naptın sonucun çıktı mı bahçecide tedavin hala devam mı ediyor merak ettim

Herkese merhaba , Cem hoca ile 1 ay önce yapmış olduğum ilk görüşmede muayeneden sonra eşime ve bana kullanmamız gereken ilaçları söyledi.bir de yaptırmamız gereken testleri. Bir sonraki adetin 2. Günü gel dedi.kısmetse yarın başlayacağım.Daha önce başka bir özel hastanede negatif denemem olmuştu. yaş 38 düşük amh.güncel bilgi ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirim.sevgiler

İnsllah pozitifi görürsün canım Y Yasem55 ne kadar maliyet tuttu biraz bilgi verir misin cem hoca işinde bir numara bu arada doğru yerdesin

Merhaba ilk muayenenize 650 tl veriyorsunuz ve bu tutar 6 ay gecerli ( örn ocak ayında ilk muayenenizi oldunuz tedaviye nisanda başlamanız gerekti tekrar muayene ücreti ödemiyorsunuz) Muayene sonrası kullanılması istenen 3 adet vitamine 550 tl ödemiştik zaten.ilk hafta için 3 farklı iğne + hap verildi.2400 tl tuttu.2. Hafta ilaçları verilmediği için rakam söyleyemiyorum.(kişiye özel ilaç protokolü hazırlanıyor,edindiğim tecrübelerle hormon değerleriniz ,yumurta rezerviniz vs göre 3-6 bin arası ilaçlar tutar).

Merhaba ilk muayenenize 650 tl veriyorsunuz ve bu tutar 6 ay gecerli ( örn ocak ayında ilk muayenenizi oldunuz tedaviye nisanda başlamanız gerekti tekrar muayene ücreti ödemiyorsunuz) Muayene sonrası kullanılması istenen 3 adet vitamine 550 tl ödemiştik zaten.ilk hafta için 3 farklı iğne + hap verildi.2400 tl tuttu.2. Hafta ilaçları verilmediği için rakam söyleyemiyorum.(kişiye özel ilaç protokolü hazırlanıyor,edindiğim tecrübelerle hormon değerleriniz ,yumurta rezerviniz vs göre 3-6 bin arası ilaçlar tutar).
Selamlar canım ben de Ebru Hanım da tedavideyim.Ne durumdasınız şu an

Siz yerimde olsanız ne yaparsınız?

Merhaba arkadaşlar

Bahçeci Umut, 1 embriyonuz tuttu ancak gen taraması için en az 2 olması gerek. Down sendromu vs hastalıklar var mı bilemiyoruz dedi. İster bu 1 adeti transfer talep edebilir isterseniz tekrar yumurta toplama yapabiliriz dediler.

Neden tek embriyo gen taramasına gitmiyor bilen var mı ?
Toplam da herşey dahil 15.000 ödedim. Nerdeyse tekrar aynı masrafları yapmak benim için çok zor ama mecbursam tabiki.

Siz benim yerimde olsanız, aynı durumla karşılaşsanız ne yaparsınız ?

A - Tekrar yumurta toplama mı yaparsınız ?
B - Tek embriyoyu riski göze alıp transfer mi edersiniz ?

Çok teşekkürler.
Sevgiler.
Neye karar verdiniz sonuç ne oldu yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar öncelikle Rabbim sabır versin 2 kez aşılama ve 1 tüp bebek tedavisinden negatif sonuç aldım devlette yaptırdım umut tüp bebeğe tedaviye başlamaya karar vermiştim maddi olarak hazırlık yaparken bi aktar buldum ve 2 ayda hamile kaldım bende polikistik over eşimde varikosel morfoloji bozukluğu hareket problemi herşey vardı ama çok şükür güzel sonuç aldık 3 aylık hamileyim umut olsun diye yazıyorum
Aktarinizin adı nedir. İstanbul da mi

Back