- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
-
inşallah canım ya valla ben inanıyorum son olcak sonra diceksin kiiiHic sorma neler cektiminsallah bu son olur
Eee gitmeyi dusunmuyosun heralde
Ay inşallah o günleri de görürüz canım.inşallah canım ya valla ben inanıyorum son olcak sonra diceksin kiii
-kızz ben doğurdum sen nörüüyon
yok ya nasıl gidem hem maddi hemde yasaklar kapıda
benide aradılar ki gelmiyormusunuz ocak ayından sonra fiyat listemiz değişecektir diye :'(Ay inşallah o günleri de görürüz canım.
Hiç sorma 9 ay önce 650 liraydı muayenesi 750 lira olmuş yılbaşında bir daha zam gelir her şeye zam yapmışlar
Her şeye 100 lira 200 lira belki daha fazla ekliyorlar hiç de anlayışları yok Allah düşürmesin ellerinebenide aradılar ki gelmiyormusunuz ocak ayından sonra fiyat listemiz değişecektir diye :'(
vicdansızlar
calla öyle sende 3 denemeyi bahçecidemi yaptın canımHer şeye 100 lira 200 lira belki daha fazla ekliyorlar hiç de anlayışları yok Allah düşürmesin ellerine
Evet canm hepsi bahcecide olducalla öyle sende 3 denemeyi bahçecidemi yaptın canım
dr'un kimdi canımEvet canm hepsi bahcecide oldu
Cem celik canmdr'un kimdi canım
Ne biliyim kiz genelde bahceci umut diyince cem bey bilinir ondanhiç demiyon ya gittim diyince
allah seniNe biliyim kiz genelde bahceci umut diyince cem bey bilinir ondan
Oyle evetallah seni
nasıl iyi adam demi pozitif enerji veriyo maskelide olsa
benim ilk muaynemi görsen 2 dk geçmesi için çırpındım resmenOyle evetcok yogn ama iki dakka anca goruyosun
Muayene sirasnda cem beye istedigini sordun sordun yoksa daha bulamazsnbenim ilk muaynemi görsen 2 dk geçmesi için çırpındım resmen
o sonucumada baktınız mı su testi yaptırdım o nasıll asdadsao testide yaptırmama gerek varmı .d
ulturasyona geçtik önceki dr bana bunu dedi sizce öle bişi varmı
yok yok gayet iyisin dedi
doğru diyosun vallaMuayene sirasnda cem beye istedigini sordun sordun yoksa daha bulamazsn
sizdemi bahçeçide yaptınız ve tuttuAslında doktor bahane, gerçekten merkez ve labaratuvar iyi. Benim ilk defa 5. Güne giden embriyolarım olmuştu çok şaşırmıştım
Evet 3 dışarda deneme, 4. Bahçecide remzi abalı da. Ve çok şükür hamileyimsizdemi bahçeçide yaptınız ve tuttu
Katılıyorum bende sana canım merkez çok önemli tedavide bende bahçeci umutta yaptırdım sabri cavkaytarda daha önce başka yerde 2 denemem oldu tutmamıştı sabri beyde havuz yaptık ilk denememde gebe kaldım Allaha şükürAslında doktor bahane, gerçekten merkez ve labaratuvar iyi. Benim ilk defa 5. Güne giden embriyolarım olmuştu çok şaşırmıştım
maşallah allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsinEvet 3 dışarda deneme, 4. Bahçecide remzi abalı da. Ve çok şükür hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?