• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

Bilmem kime ne kadar faydam dokunur ama bende tecrubemi sizinle paylasmak istiyorum arkadaslar. Bu sene basi ocak ayinda bahceci umutta cem beye asilama yaptirdim. Sonucumu negatif aldim. Fakat bu surec boyunca oranin tamamen bir ticarethane oldugunu. Calisanlarin bile insanlarla dogru durust ilgilenmediklerini ve bilgilendirmediklerini soyleyebilirim.tup bebek veya asilama bu isler ekip isidir. Cem bey iyi olabilir ama ben sadece cem beyle isin bittigini dusunmuyorum. Etrafindaki yardimcilarinada cok is dusuyor. Yogunluktan doktor heryere yetisemiyor. Ayrica cem beyin yorumladigi rahim filmine baska bir merkezde cok farkli yorumlandi. Doktordan doktorada fark oldugunu dusunuyorum. Sonucu negatif ogrendigimde hastaneye gittim. Doktor beyle 2 cumle kurma firsatim olmadi. Randevu alip gelin dediler. O yuzden 2.tedavime daha profesyonel yerde basladim.

Merhabalar ben de ilk deneme 3 transferden başarısız sonuçlar aldım..şimdi ikinciyi Cem bey le denememi diye düşünüyorum ama merkezdeki yoğunluk beni ürkütüyor. Siz 2. Tedavinize nerede başladınız acaba

Canım cem bey gerçekten işinde çok iyi herkese gerekli ilgiyi gösteriyor tedavisini düzenliyor sen bi görüş istersen ona göre karar verirsin ama.cem.bey çok yoğunmus randevuyu ne zamana alabilirsin bilmem
Çook teşekkür ederim.. bir de yurtdışından geleceğim ben inşallah çok uzatmazlar randevu tarihimi😕

Bilmiyorum canım en iyisi merkezi ara yada şuan cem.beyde tedavi olan birileri yazsa senin için daha iyi olur

Çook teşekkür ederim.. bir de yurtdışından geleceğim ben inşallah çok uzatmazlar randevu tarihimi😕

Canım bende eylülün sonunda aradım merkezi 8 kasıma randevu verdiler öngörüşme için yani erken tarihe randevu bulman zor. Sabırsızlıkla randevumu bekliyorum inşallah gönlümüzce olur herşey 🙏🏻

Canım bende eylülün sonunda aradım merkezi 8 kasıma randevu verdiler öngörüşme için yani erken tarihe randevu bulman zor. Sabırsızlıkla randevumu bekliyorum inşallah gönlümüzce olur herşey 🙏🏻
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım en yakın zamanda haftaya Türkiye de olacağım. Biraz arayıp yalvarayım diyorum. Çünkü en fazla iki haftam var.. ve çok fazla olumsuz sonuç aldım randevu bulamamaktan başka doktora kalmak istemiyorum:(

Farklı bişey yapılmadı sadece serum tedavisi verdi transfer sonrası o kadar 12 haftaya kadar takilcam

• Beğen
Reactions: H M
Senin durumun ne oldu canım
Kan vermeye devam ediyorum sali artk gunleri uzatip veriyorum canim kollarim epey aciyor gecmesni bekliyorum.kanim dustü bide biraz.. düsüse gecti insallah sifirlanir bir an once canim bekliyorum iste. Kanamam drvam ediyor

Kurtaj yapalim dedi doktor yatisim yapilmisti.
Dedim doktorum gerek yok dedi.
Bide hastanenin hijyenine guvenmedim.
baska da bi yer yapmiyor.kendi atsin vucudum artik. Devlet beni cok ugrastirdi.
Insallah sifirlanir.
Sıfırlanır canım sonra muhakkak kontrole git ama emin ol ne olur ne olmaz

• Beğen
Reactions: H M
Kızlar merhaba , uzun uzun araştırdıktan sonra Cem bey in de instagramdan yaptığı paylaşımları da görünce ben Cem Çelik te yaptırma konusunda baya ikna oldum. Tabii ilk görüşmeden sonra belli olacak her şey.
Ücretler hakkında kabaca bilginiz var mı..
ben Cem çeliğin muayene ücretini 550 diye okumuştum ama 650 dediler bana..
Genel tüp bebek fiyatı, histerekopi, ve embriyo dondurma genetik fiyatı hakkında kabaca bilgi verebilir misiniz acaba

Bilmem kime ne kadar faydam dokunur ama bende tecrubemi sizinle paylasmak istiyorum arkadaslar. Bu sene basi ocak ayinda bahceci umutta cem beye asilama yaptirdim. Sonucumu negatif aldim. Fakat bu surec boyunca oranin tamamen bir ticarethane oldugunu. Calisanlarin bile insanlarla dogru durust ilgilenmediklerini ve bilgilendirmediklerini soyleyebilirim.tup bebek veya asilama bu isler ekip isidir. Cem bey iyi olabilir ama ben sadece cem beyle isin bittigini dusunmuyorum. Etrafindaki yardimcilarinada cok is dusuyor. Yogunluktan doktor heryere yetisemiyor. Ayrica cem beyin yorumladigi rahim filmine baska bir merkezde cok farkli yorumlandi. Doktordan doktorada fark oldugunu dusunuyorum. Sonucu negatif ogrendigimde hastaneye gittim. Doktor beyle 2 cumle kurma firsatim olmadi. Randevu alip gelin dediler. O yuzden 2.tedavime daha profesyonel yerde basladim.
Merhabalar,
Yaşadığın olumusuzluklar için çok üzüldüm. Ben de başka iyi bilinen bir merkezden memnun ayrılamadı o yüzden arayış içerisindeydim ve buraya gelmeyi düşünüyorum. Bence ne kadar iyi olursa olsun merkezler bazı hastaları hafife alıyorlar ve ilgilenmiyorlar. Allah bizi en iyi şifa bulacağımız yerlere yönlendirsin inşallah. Siz ikinci tedavinize nerede başladınız acaba

Kızlar merhaba , uzun uzun araştırdıktan sonra Cem bey in de instagramdan yaptığı paylaşımları da görünce ben Cem Çelik te yaptırma konusunda baya ikna oldum. Tabii ilk görüşmeden sonra belli olacak her şey.
Ücretler hakkında kabaca bilginiz var mı..
ben Cem çeliğin muayene ücretini 550 diye okumuştum ama 650 dediler bana..
Genel tüp bebek fiyatı, histerekopi, ve embriyo dondurma genetik fiyatı hakkında kabaca bilgi verebilir misiniz acaba

Evet canım profesör olduktan sonra 650 tl oldu muayene ücreti. İlk aradığımda banada 550 tl demişlerdi. Ozaman tüp bebek 9.000 tl + ilaçlar demişlerdi ama artmışmıdır onunda ücreti bilemiyorum. Bu cuma ilk görüşmem var ondan sonra tam bilgi veririm. Senin muayenen ne zaman.

Evet canım profesör olduktan sonra 650 tl oldu muayene ücreti. İlk aradığımda banada 550 tl demişlerdi. Ozaman tüp bebek 9.000 tl + ilaçlar demişlerdi ama artmışmıdır onunda ücreti bilemiyorum. Bu cuma ilk görüşmem var ondan sonra tam bilgi veririm. Senin muayenen ne zaman.
Perşembe benimki de canım inşallah artmamıştır tüp bebek fiyatları 😕senin de mi ilk randevu.. keşke aynı günde olsaydık tanışırdık. Bu süreçte nedense arkadaşlarımla ve ailemle değil benim gibi bu tedaviyİ gören insanlarla konuşup dertleşmeye çok ihtiyacım var. İnşallahh en kısa zamanda zahmetsizce bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız..

canım 20 -30 bin genetik yapmıyorsan bahçecide o paraları bulmuyor bende tüp bebek denememi orda yaptırdım. hatta sgk raporu alabiliyorsan kesinlikle al derim çok indirimli oluyor tedavi onunla

Bende Perşembe gününe Ebru hanım için randevu aldım Cem bey cok doluydu Aralık ayına veririz dediler.merkez arayışındayım bakalım neresi olacak neden ilk görüşme ücretli Cem bey’in keşke ücretli olmasaydı bende ebru hanıma aldım

Back