- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
- 53
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
Bilmem kime ne kadar faydam dokunur ama bende tecrubemi sizinle paylasmak istiyorum arkadaslar. Bu sene basi ocak ayinda bahceci umutta cem beye asilama yaptirdim. Sonucumu negatif aldim. Fakat bu surec boyunca oranin tamamen bir ticarethane oldugunu. Calisanlarin bile insanlarla dogru durust ilgilenmediklerini ve bilgilendirmediklerini soyleyebilirim.tup bebek veya asilama bu isler ekip isidir. Cem bey iyi olabilir ama ben sadece cem beyle isin bittigini dusunmuyorum. Etrafindaki yardimcilarinada cok is dusuyor. Yogunluktan doktor heryere yetisemiyor. Ayrica cem beyin yorumladigi rahim filmine baska bir merkezde cok farkli yorumlandi. Doktordan doktorada fark oldugunu dusunuyorum. Sonucu negatif ogrendigimde hastaneye gittim. Doktor beyle 2 cumle kurma firsatim olmadi. Randevu alip gelin dediler. O yuzden 2.tedavime daha profesyonel yerde basladim.
Merhabalar ben de ilk deneme 3 transferden başarısız sonuçlar aldım..şimdi ikinciyi Cem bey le denememi diye düşünüyorum ama merkezdeki yoğunluk beni ürkütüyor. Siz 2. Tedavinize nerede başladınız acaba