- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.978
- 68
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
-
Previt positive ve omepaq10 verdi banada previt gunde 1 kez omepa 2 kezdibana 1 tane ımprly 1 tane omapa q10 verdı
Aradım sordum canım 2 adet yazdığı için 2 tane içecekmişim . Bende de mide bozulması oluyor iki gündür ama biraz daha idare etmeye çalışacağım. Bakalım devam edemeyecek gibi olursam ararım tekrar.Sana verdikleride vitamin omepa balik.yagi canm bi nevi vitamin
Ikiymis dimi canm hastanin durumuna gore veriyolar demkki.Aradım sordum canım 2 adet yazdığı için 2 tane içecekmişim . Bende de mide bozulması oluyor iki gündür ama biraz daha idare etmeye çalışacağım. Bakalım devam edemeyecek gibi olursam ararım tekrar.
Aynen canım dediğin gibi hastanın durumuna göre veriyor doktor. Bünyen hassas demek ki. Her ilaç herkese iyi gelmiyor olabiliyorIkiymis dimi canm hastanin durumuna gore veriyolar demkki.
Valla bn cok kotu oldum birak dedi doktorum
Evet olabilir canmAynen canım dediğin gibi hastanın durumuna göre veriyor doktor. Bünyen hassas demek ki. Her ilaç herkese iyi gelmiyor olabiliyor
Previt positive beni de kusturdu hep ilk başlarda sonra alıştım mide bulanmasınaEvet olabilir canm
Canm bende kusma degl ishal yapti ikiside omepa da previtte öldüm öldüm Allahtan birak dedi biraktim sade folikasit iciyormPrevit positive beni de kusturdu hep ilk başlarda sonra alıştım mide bulanmasınaŞimdi de geçti artık kusmuyorum
HmmCanm bende kusma degl ishal yapti ikiside omepa da previtte öldüm öldüm Allahtan birak dedi biraktim sade folikasit iciyorm
Yaa deme oyle bende bundan cok korkuyormHmmbilmiyorum çok ağır vitaminler demek ki yaramayınca yaramıyor insana progestan iğnesi oldum 2'inci kez bugün hiç bişi bunun kadar ağrı yapamazdı herhalde Herhalde fasulyem tutunmazsa bir daha denemeye cesaret bulamayabilirim
3 günde 1 oluyorum medicalpark var evin karşısında oraya gidip oluyorum kuzumYaa deme oyle bende bundan cok korkuyormhergunmu oluyosn nasl oluyosn aile hekiminde filanmi oluyosn bide
Yine iyi 3 gunde 1 cok degilmis3 günde 1 oluyorum medicalpark var evin karşısında oraya gidip oluyorum kuzum
Yine iyi 3 gunde 1 cok degilmishergun sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?