Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

Demek herkese farklı veriyor zaten kişiye özel tedavi yapıyor bu vitaminler pahalı ama olsun çocuk için herşey normalde ben ilaç içmeyi hiç sevmem ama mecbur kalınca

Ben sadece bu ikisini kullanıyorum omepa zaten vitamin değil mi

Sana verdikleride vitamin omepa balik.yagi canm bi nevi vitamin
Aradım sordum canım 2 adet yazdığı için 2 tane içecekmişim . Bende de mide bozulması oluyor iki gündür ama biraz daha idare etmeye çalışacağım. Bakalım devam edemeyecek gibi olursam ararım tekrar.

Aradım sordum canım 2 adet yazdığı için 2 tane içecekmişim . Bende de mide bozulması oluyor iki gündür ama biraz daha idare etmeye çalışacağım. Bakalım devam edemeyecek gibi olursam ararım tekrar.
Ikiymis dimi canm hastanin durumuna gore veriyolar demkki.
Valla bn cok kotu oldum birak dedi doktorum

Canm bende kusma degl ishal yapti ikiside omepa da previtte öldüm öldüm Allahtan birak dedi biraktim sade folikasit iciyorm
Hmm bilmiyorum çok ağır vitaminler demek ki yaramayınca yaramıyor insana progestan iğnesi oldum 2'inci kez bugün hiç bişi bunun kadar ağrı yapamazdı herhalde Herhalde fasulyem tutunmazsa bir daha denemeye cesaret bulamayabilirim

Yaa deme oyle bende bundan cok korkuyorm hergunmu oluyosn nasl oluyosn aile hekiminde filanmi oluyosn bide

Kızlar yumurta toplama işleminden önce vitamini ne kadar kullandınız ? Benim randevum 20 Ağustos ve tam adetimin 3. Günü oluyor o gün hemen tedaviye başlar mı 1 ay vitamin kullan öyle mi gel der merak ediyorum açıkçası. Yoğunluktan dolayı randevum çok geç bir tarihte bide tedaviyi 1 ay atarsa diye çekiniyorum . Geçmiyor günler

Canım adetin 2 günü başlıyor tedaviye 3 günü değil iğneler o gün başlıyor sen ara randevusu değiştir eğer bi sıkıntı görmezse hemen başlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…