- Konu Sahibi 2019 mutluluk
-
O.kadar dolu demek belki başlatır inşallah istediğiniz zamanda olur ama..bekleyin doktorun verdiği ilacı için herkese farklı doz veriyor kimine 1 kere kimine 2 kere veriyor sabır 20 ağustosa az var 1 aycikrandevu değişikliği özellikle Cem hocayı istediğim için mümkün değil malsef. belki iptal eden vardır dire defalarca aramama rağmen bir sonuç alamadım. Tek dileğim Ağustos’ta hemen tedaviye başlamakOmepa veriyormuş genelde alıp kullanmayı bile düşünüyorum
Ben tedavinin başladığı gün vitamini başladım ama sonuçta vitamin ne kadar erken baslatsan iyidir benceKızlar yumurta toplama işleminden önce vitamini ne kadar kullandınız ? Benim randevum 20 Ağustos ve tam adetimin 3. Günü oluyor o gün hemen tedaviye başlar mı 1 ay vitamin kullan öyle mi gel der merak ediyorum açıkçası. Yoğunluktan dolayı randevum çok geç bir tarihte bide tedaviyi 1 ay atarsa diye çekiniyorum . Geçmiyor günler
Merhaba ben ilk görüşmeye gittiğimde rahim filmi ve sperm testi istemişti cem hoca. Amh değerim vardı o yüzden diğer ikisi ile gel dedi. Onları hazırladım yanında güncel kan hormon testlerimi götürüp regl 3. Günü muayene oldum. Hemen tedavi başlar sandım fakat takviye vitamin verip bir sonraki adetimi beklememi istedi. Çünkü bir sorun yokmuş . Yani hoca acele edip tedavi başlamıyor. Her adımı gözlemleyip sakin sakin ilerlemeyi tercih ediyor. Bence 1 ay var folik asit alıp içebilirsiniz gidince hoca size uygun ilaç yazar. Yada uygun tedaviye başlarrandevu değişikliği özellikle Cem hocayı istediğim için mümkün değil malsef. belki iptal eden vardır dire defalarca aramama rağmen bir sonuç alamadım. Tek dileğim Ağustos’ta hemen tedaviye başlamakOmepa veriyormuş genelde alıp kullanmayı bile düşünüyorum
Canım çok teşekkür ederim, heyecanlıyım biraz. O güler yüzüne ikna oldum bende :) umarım ilk seferde kucağıma alabilirim.canım ben varımebru hanım çok tatlı bir doktordur, çok ilgilenir hep yanında olur bana uğurlu geldi inşallah sana da uğurlu gelir
Bende ebru hocanin hastasiyim ilk denemede hamile kaldim .kendisi 10 numara bir doktordur. Deneyimli guleryuzlu canayakin yaninda kendini asla yabanci hissstmicegin her soruna cevapalabilecegin mukemmel bir doktordur. Eminim sende ilk denemede.hamile kalicaksinCanım çok teşekkür ederim, heyecanlıyım biraz. O güler yüzüne ikna oldum bende :) umarım ilk seferde kucağıma alabilirim.
Tamamen güvenebilirim değil mi kendisine? Okuduğum yorumlar hep olumluydu arada nadir olumsuzlar da vardı.
O kadar mutlu oluyorum ki böyle örnekler olunca önümde. Pazartesi günü ilk görüşmem var kendisiyle. Umarım güzel şeyler duyarım kendisinden çünkü; şu an bile o kadar gerginim ki, korkuyorum.Bende ebru hocanin hastasiyim ilk denemede hamile kaldim .kendisi 10 numara bir doktordur. Deneyimli guleryuzlu canayakin yaninda kendini asla yabanci hissstmicegin her soruna cevapalabilecegin mukemmel bir doktordur. Eminim sende ilk denemede.hamile kalicaksin
Hic endise etmeyin kendisine guvenin inanin ve sabirla bekleyin . Sonuc guzel olucak .O kadar mutlu oluyorum ki böyle örnekler olunca önümde. Pazartesi günü ilk görüşmem var kendisiyle. Umarım güzel şeyler duyarım kendisinden çünkü; şu an bile o kadar gerginim ki, korkuyorum.
Allah evladınızı size sağlıkla bağışlasın.
Ben daha önce kübra hanıma gitmiştim biraz ilgisiz bi doktor ben pek sevmedim ben şimdi umutta ebru hanıma devam ediyorumKizlar merhaba bende fulyada kübra hanima gitmeyi dusunuyorum. Buradan giden varmi acaba nasil bir doktor
Ben de pazartesi görüştüm kendisiyle. Ön görüşme olmasına rağmen o kadar ilgili ve açıklayıcıydı ki. İnşallah Eylülde ben de kendisiyle bu yola gireceğim.canım ben ebru hanımın hastasıyım tam bir melek kendisi çok ilgili, her an yanında olur hiç pişman olmazsın onu tercih edersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?