Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

randevu değişikliği özellikle Cem hocayı istediğim için mümkün değil malsef. belki iptal eden vardır dire defalarca aramama rağmen bir sonuç alamadım. Tek dileğim Ağustos’ta hemen tedaviye başlamak Omepa veriyormuş genelde alıp kullanmayı bile düşünüyorum

O.kadar dolu demek belki başlatır inşallah istediğiniz zamanda olur ama..bekleyin doktorun verdiği ilacı için herkese farklı doz veriyor kimine 1 kere kimine 2 kere veriyor sabır 20 ağustosa az var 1 aycik

Ben tedavinin başladığı gün vitamini başladım ama sonuçta vitamin ne kadar erken baslatsan iyidir bence

Merhaba ben ilk görüşmeye gittiğimde rahim filmi ve sperm testi istemişti cem hoca. Amh değerim vardı o yüzden diğer ikisi ile gel dedi. Onları hazırladım yanında güncel kan hormon testlerimi götürüp regl 3. Günü muayene oldum. Hemen tedavi başlar sandım fakat takviye vitamin verip bir sonraki adetimi beklememi istedi. Çünkü bir sorun yokmuş . Yani hoca acele edip tedavi başlamıyor. Her adımı gözlemleyip sakin sakin ilerlemeyi tercih ediyor. Bence 1 ay var folik asit alıp içebilirsiniz gidince hoca size uygun ilaç yazar. Yada uygun tedaviye başlar

Şuan transfer hazırlığı gören var mı kızlar nasıl olacak esrrofem mi verecekler sadece başka bişey veriyorlar mi

canım ben varım ebru hanım çok tatlı bir doktordur, çok ilgilenir hep yanında olur bana uğurlu geldi inşallah sana da uğurlu gelir

canım ben varım ebru hanım çok tatlı bir doktordur, çok ilgilenir hep yanında olur bana uğurlu geldi inşallah sana da uğurlu gelir
Canım çok teşekkür ederim, heyecanlıyım biraz. O güler yüzüne ikna oldum bende :) umarım ilk seferde kucağıma alabilirim.
Tamamen güvenebilirim değil mi kendisine? Okuduğum yorumlar hep olumluydu arada nadir olumsuzlar da vardı.

Bende ebru hocanin hastasiyim ilk denemede hamile kaldim .kendisi 10 numara bir doktordur. Deneyimli guleryuzlu canayakin yaninda kendini asla yabanci hissstmicegin her soruna cevapalabilecegin mukemmel bir doktordur. Eminim sende ilk denemede.hamile kalicaksin

O kadar mutlu oluyorum ki böyle örnekler olunca önümde. Pazartesi günü ilk görüşmem var kendisiyle. Umarım güzel şeyler duyarım kendisinden çünkü; şu an bile o kadar gerginim ki, korkuyorum.
Allah evladınızı size sağlıkla bağışlasın.

Hic endise etmeyin kendisine guvenin inanin ve sabirla bekleyin . Sonuc guzel olucak .

Kızlar iyi geceler bende Cem hocayla başlamak gidip bir muayene olmak istiyorum sizlere birşey sorucam bulunduğum ilde de bahçecinin kliniği var ilk muayeneyi Cem hocada olup yumurta toplamaya kadar kendi olduğum ilde takibimi yaptırsam dr kabul edermi sizce

Kızlar merhaba, ovülasyon testi kullanan var mı ? Birşey danışmak istiyorum. Benim 2 gün pozitif çıktı dün silik çıktı bugün yine pozitif . Gün aşırı yumurtlama olmuyordur değil mi

Ben kullaniyorum canim pcoluysan eger bazi aylar 2 3 kere yumurtlama yakalayabiliyorsun. Pozitif yakaladigin gunleri muhakkak degerlendir.

canım ben ebru hanımın hastasıyım tam bir melek kendisi çok ilgili, her an yanında olur hiç pişman olmazsın onu tercih edersen canım

canım ben ebru hanımın hastasıyım tam bir melek kendisi çok ilgili, her an yanında olur hiç pişman olmazsın onu tercih edersen canım
Ben de pazartesi görüştüm kendisiyle. Ön görüşme olmasına rağmen o kadar ilgili ve açıklayıcıydı ki. İnşallah Eylülde ben de kendisiyle bu yola gireceğim.

Kızlar ben rapor çıkarttım aşılama uygun görüldü raporda ilk aşılamamı yaptırdım ama sonuç negatif oldu. Bu ay dinlenmek istiyorum. İkinci bi aşılama hakkım daha varmış raporlu olarak ikinci aşılamayı yaptırmasam tüp bebek yaptırmak istesem rapor yenilenmesi mi gerekiyor uygun görülürse tabi yoksa illa ikinci aşılamayı da yaptırmak mı gerek. Sebepsiz infertilite bizimki hiç bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…