• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

Bu arada ben doktorun verdiği ilaçları aldım (vitamin takviyeleri ) 500 tl ödedik ne kadar pahalıymış . Gerçekten şok oldum Allah olmayanların yardımcısı olsun . Biz ilaç fiyatlarından habersizdik çok şaşırdık
Bizde sok olmustuk😊 bi igneleri alin ozaman dahada şok olursunuz 😁

Bizde sok olmustuk😊 bi igneleri alin ozaman dahada şok olursunuz 😁
Ay İnşallah gerek kalmaz canım 🙈🙏 aslında bir arkadaşımın eşi eczacı ondan belki uygun alırdık ama eşim ve ben dışında hiç kimse böyle bir durumumuz olduğunu bilmediği için söylemedik . Stres olmamak için kimseye birşey söylemiyoruz

Arkadaşlar ben size birşey danışmak istiyorum. Sabah aksam crinone jel kullanıyorum. Biraz önce kullanırken sanki içerde bi doluluk hissettim. Afedersiniz tüpü yerleştirirken sanki sonuna doğru içerde biyere değdi gibi geldi. Daha önce böyle olmamıştı. Hiç böyle bi durumla karşılaşan var mı?

Arkadaşlar ben size birşey danışmak istiyorum. Sabah aksam crinone jel kullanıyorum. Biraz önce kullanırken sanki içerde bi doluluk hissettim. Afedersiniz tüpü yerleştirirken sanki sonuna doğru içerde biyere değdi gibi geldi. Daha önce böyle olmamıştı. Hiç böyle bi durumla karşılaşan var mı?
Canim kaç gündür kullanıyorsun bir süre sonra vajina girişinde birikiyor katilasiyor oda kaşıntı filan yapıyor normal olduğu söyleniyor ama çok rahatsız edici bende 20 gün kullanmıştım sonuç negatif olunca biraktim

Canim kaç gündür kullanıyorsun bir süre sonra vajina girişinde birikiyor katilasiyor oda kaşıntı filan yapıyor normal olduğu söyleniyor ama çok rahatsız edici bende 20 gün kullanmıştım sonuç negatif olunca biraktim
Yumurtalarım toplandığından beri kullanıyorum 10 günü geçti. Aslında geri akıyo da ama inşallah birikmemiştir . Kaşıntım falan yok sadece dediğim gibi bi doluluk hissettim. Teşekkür ederim

Yasnaz canım birşey soracağım. Doktorun verdiği omepa Q10 in kullanım prospektüsünde günde 1 adet diyor. Reçetede 2 adet yazıyor. Bende reçeteye uygun 2 tane içiyorum. Sende 2 tane mi içmiştin

Yok bu günde 1 tane içiliyor reçetede de 1 çarpı 1 yazar ama

Merhaba arkadaşlar Rabbim bu yolda olanları tez vakitte yüzlerini güldürsün inşallah🙏 canlarim bende eylul ekim gibi bahceciye gidecegim gibi duruyor ama bakalim kismet insallah mucizemiz gelirde buna gerek kalmaz. Ödeme şeklini soracaktım illa nakit mi olmasi gerekiyor karta taksit falan yapiyorlar mı nasil yapiliyor bu isler . birde vitamin alacak arkadaslar ilaclarinizi internet uzerinde eczane depolarindan temin ederseniz baya bir uyguna almis oluyorsunuz site adi buradan verebiliyor muyum bilmiyorum ama bilgi verirseniz aldigim sayfanin adini paylasabilirim. 20 aydir bir suru vitamin kullanip sonuc alamayinca malum biraz işin ustasi oldum 🙈

Bir de G glll canim sana şeyi sorucam bende sadece pco var ama reglimi duzenli oluyorum baska sorunumda yok yumurtalar ilaclarla buyuyor catlatmayla catliyor ama gebelik olmuyor. Kendi kendinede buyuyor catliyor Sebepsiz infertilite denildi. Sana tup bebek gerek yokmu dediler.

Bir de G glll canim sana şeyi sorucam bende sadece pco var ama reglimi duzenli oluyorum baska sorunumda yok yumurtalar ilaclarla buyuyor catlatmayla catliyor ama gebelik olmuyor. Kendi kendinede buyuyor catliyor Sebepsiz infertilite denildi. Sana tup bebek gerek yokmu dediler.
Canım ben gittim bana bir sorun olmadığını söyledi doktor. Şuan için gerek Yok biraz vitamin kullan dedi çünkü ben hiçbir şey kullanmadım. 13-14 ay oldu korunmayı bırakalı. Bizim duruma göre tüp bebek şuan gerekli değilmiş. İlerleyen dönemlerde tekrar bakacağız.

Canım bilmiyorum vitaminler nasıl alınıyor kişiden kişiye değişiyor mu bana doktor günde bi tane dedi eczanedeki kişide günde 1 tane yazdı belki senin tedavin farklıdır ben tüm ilaçlarımı eczaneden alıyorum göç internetnet almadım cesaret edip almam da tedavide ödeme de kart oluyor mu bilmiyorum ama oluyordur biz nakit ödedik çünkü

Canım bilmiyorum vitaminler nasıl alınıyor kişiden kişiye değişiyor mu bana doktor günde bi tane dedi eczanedeki kişide günde 1 tane yazdı belki senin tedavin farklıdır ben tüm ilaçlarımı eczaneden alıyorum göç internetnet almadım cesaret edip almam da tedavide ödeme de kart oluyor mu bilmiyorum ama oluyordur biz nakit ödedik çünkü
Bende internetten alamam canım korkarım güvenemem. İlk burda okudum internetten alındığını . Belki sakıncası yoktur ama beni endişelendirir. Zaten aldık hepsini

Bende internetten alamam canım korkarım güvenemem. İlk burda okudum internetten alındığını . Belki sakıncası yoktur ama beni endişelendirir. Zaten aldık hepsini
3 kurus faza olsun bilindik yer olsun iyi yapmıssınız.

Yasnaz canım birşey soracağım. Doktorun verdiği omepa Q10 in kullanım prospektüsünde günde 1 adet diyor. Reçetede 2 adet yazıyor. Bende reçeteye uygun 2 tane içiyorum. Sende 2 tane mi içmiştin
Evet canm doktor iki demisti sabah aksam iciyodum ama bana alerji yapmis ictigim gun afedersin bagirsaklarm bozuluyodu 3 gun gecmiyodu doktor birak dedi biraktim

Back