• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri bahçeci umut tüp bebekte tedavi görenler

merhaba kızlar, regl 2. yada 3. günü gittiğimizde ne yapıyorlar. Siz deneyimlisiniz ben bugün regl oldum. çarşamba günü gideceğim. rahim filmi, sperm testi, amh tamam benim. o gün başka test isteyecekler mi ?

merhaba kızlar, regl 2. yada 3. günü gittiğimizde ne yapıyorlar. Siz deneyimlisiniz ben bugün regl oldum. çarşamba günü gideceğim. rahim filmi, sperm testi, amh tamam benim. o gün başka test isteyecekler mi ?
Ultrasonla kontrol ediliyor ve gerekli tedavi ilaçları yazılıyor ..
İstenilen testler
Anti hcv serum
Anti hıv 1-2
Hbsag serum
Prolaktin
Rubella (kızamıkçık) serum
Hemogram (tam kan sayımı)
Tsh kadın için istenenler

Erkek için ise
Anti hcv serum
Anti hıv 1-2
Aptt (aktivite pardiyek tromboplastib zamanı) plazma
Hbsag serum
Protrombin zamanı
Hemogram

Erkek için ise
Anti hcv serum
Anti hıv 1-2
Aptt (aktivite pardiyek tromboplastib zamanı) plazma
Hbsag serum
Protrombin zamanı
Hemogram
çok teşekkür ederim. detaylı detaylı yazmışsınız, ben bir iki test sanıyordum. çok fazlaymış ve güzelce yazmışsınız çok saolun :) İnşallah sizin de olumlu sonuçlanır süreciniz.

çok teşekkür ederim. detaylı detaylı yazmışsınız, ben bir iki test sanıyordum. çok fazlaymış ve güzelce yazmışsınız çok saolun :) İnşallah sizin de olumlu sonuçlanır süreciniz.
Rica ederim ne demek :) insan bu süreçte belirsizlikten hiç hoşlanmıyor kendimden biliyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 🙏 Allah razı olsun inşallah hepimizin olumlu sonuçlanır ☺️

Oldum kuzum 9 yumurtaydı 5'i iyimiş 4'üncü gün bugün 5'inci güne gidiyolar yarın da transferim var bana dua edin 🙏
Dualarımız seninle allah yardımcın olsun ne güzel yumurtaların çıktı evham yapmaya gerek yokmus😁gördün mü bak transferden sonrada artık iki kişi Olcan Allahın izniyle

Öncelikle herkesin Allah yardımcısı olsun. Ben de Cem Bey'in hastasıyım. Cumartesi sabah Allahın izniyle transferim yapıldı. Gün sayıyorum. Genel olarak doktorumdan ve klinikten memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Doktorum bana çok güven verdi. 5.gün 4bb blast embriyo transfer edildi. Cem bey embriyonun çok iyi olduğunu ve transferin başarılı olduğunu söyledi. Bundan sonrası artık tamamen Allah'ın takdiri..Dilerim ki burdaki herkes çabalarının karşılığını alsın ve bebeklerine hayırlısıyla kavuşsun inşallah:emir_bebek:

Öncelikle herkesin Allah yardımcısı olsun. Ben de Cem Bey'in hastasıyım. Cumartesi sabah Allahın izniyle transferim yapıldı. Gün sayıyorum. Genel olarak doktorumdan ve klinikten memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Doktorum bana çok güven verdi. 5.gün 4bb blast embriyo transfer edildi. Cem bey embriyonun çok iyi olduğunu ve transferin başarılı olduğunu söyledi. Bundan sonrası artık tamamen Allah'ın takdiri..Dilerim ki burdaki herkes çabalarının karşılığını alsın ve bebeklerine hayırlısıyla kavuşsun inşallah:emir_bebek:
Benimde transferim yarın olacak ama hala aramadılar sizi ne zaman arayıp bilgi verdiler acaba? 😊
Bu arada hayırlı olsun inşallah müjdeli haberini alırız ☺️

Allah emeklerinizin mükafatını nasip etsin inşallah pozitif sonuç alırsınız tek transfer yaptı dimi taze

Back