Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ TÜP BEBEK DOKTOR ÖNERİSİ

canım ben ebru hanımın hastasıydım çok sükür olumlu oldu sonucum kendisi inanılmaz sevecen bir doktor

Bana rapor çıkacak çünkü Amh düşük.diğer şartlar da tutuyor. Ama 9000 ise 7800 oluyor raporla. Demek istediğim tamamen ücretsiz olmalı SGK anlaşmalı yerlerde.
Merhaba raporun şartları neler biliyor musunuz? Benim de AMH 0,78. Tüp bebek dediler ama henüz tedaviye başlamadım. 28 yaşındayım. Siz tedaviye başladınız mı?

Siz hangi şehir ve hangi merkezde tedavi oldunuz?

Dularima sizi de ekleyecegim. Bu mübarek günlerde insallah dilegimiz gercek olur. Ben Haziran sonu gibi merkeze karar verip tedaviye başlayacağım. Hangi aşamalardan gectiginizi paylaşabilir misiniz? Ilk tedaviniz mi?

Dularima sizi de ekleyecegim. Bu mübarek günlerde insallah dilegimiz gercek olur. Ben Haziran sonu gibi merkeze karar verip tedaviye başlayacağım. Hangi aşamalardan gectiginizi paylaşabilir misiniz? Ilk tedaviniz mi?
Sizin sıkıntı ne? Kimle görüştünüz siz? İnşallah bizim de yavrularımız olur.

Merhaba raporun şartları neler biliyor musunuz? Benim de AMH 0,78. Tüp bebek dediler ama henüz tedaviye başlamadım. 28 yaşındayım. Siz tedaviye başladınız mı?
Size rapor çıkar zaten amh düşük. Rapor için yeterli. çok da düşük değil doğal bile olabilir

Sizin sıkıntı ne? Kimle görüştünüz siz? İnşallah bizim de yavrularımız olur.
Ben Bahçeci Berfu Hoca ile Anatolia da Hakan Yarali ile Özel Ankara Tüp Bebek merkezinde Cem Hoca ile ön görüşme yaptim. Merkeze karar veremedim. Berfu Hoca önce yumurtlama yapalim dedi sonra aşılama olmazsa tüp bebek dedi. Tüp bebekte basari orani en düşük grup sizsiniz dedi. Moralim bozuldu. Hakan Hoca neden koştur koştur tüp bebek istiyosun biraz daha dene dedi. Cem hoca kendiliğinden olabilir dedi bekle dedi. Kararsiz kaldim

Raporu nasıl alıyorsunuz, rapor şartları nedir?
Biz Erciyes Üniversitesinin tüp bebek ünitesinden aldık. 3 yıl evlilik, çocuk olmaması, 900 sgk prim günü, iki başarısız aşılama şartları vardı. Bu şartları sağlıyorsanız zor olmuyor, yardımcı oluyorlar, kalabalık da değildi.

Benim doktorum Selen hanımdı ama onun rahatsızlığından dolayı transfer sürecinde bizimle Berfu hanım ilgilenmişti. Daha sonra da kendisiyle hep irtibat halinde olduk. Onu tanıma imkanımız oldu. Kendisi çok iyi bir doktor. Ayrıca istediğiniz her an irtibata geçebiliyorsunuz. Size de tavsiye ederim.

Selen hanim ve bahceciyle ilgili fikriniz hâlâ olumlu mu? Tedavnzin sonucu ne oldu acaba?

Tam aklmdakilerle gorusmssnz? Naptiniz neye karar verdnz sonuc ne oldu? Bilgi vereblr msnz lutfen?

Basari orani en dusuk grup derken neyi kastedyor neynz var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…