Tüp Bebek Merkezleri BAHÇECİ TÜP BEBEK DOKTOR ÖNERİSİ

Tam aklmdakilerle gorusmssnz? Naptiniz neye karar verdnz sonuc ne oldu? Bilgi vereblr msnz lutfen?
Anatolia ya karar verdim. Tedavim cok iyi gecti, çok profesyonel bir ekip sizi her an takip ediyorlar. Transferimde cok rahat oldu ancak dış gebelikle sonuçlandı. Yine aynı merkezde tedaviye devam edecegim

Anatolia ya karar verdim. Tedavim cok iyi gecti, çok profesyonel bir ekip sizi her an takip ediyorlar. Transferimde cok rahat oldu ancak dış gebelikle sonuçlandı. Yine aynı merkezde tedaviye devam edecegim
Genelde ikinciler olumlu.oluyor..insallah szn de oyle olur..szde sıkıntı neydi? Rahim dinlndrme yapldi mi?taze embryo mu transfer edldi yoksa dondrlms mu? Simdi dondrulms embryolarla mi ikinciye baslycksnz? Bir de ankara tupu ve bahceciyi neden elednz?Cok sordum.kusura bakmyn nolur kafam cok karisik

Selamlar herkese.. Bizim de haziran ayında başlayan serüvenimizde eşimdeki morfoloji ve sperm sayısı düşüklüğü nedeni ile Bahçeci'de Bülent erol hocaya gittik.Aynı anda bende Sabri hocayla başladım. Benden rahim filmi istedi. Bende doğuştan tek böbrek var ve 30 yaşımda yarım rahimli olduğumu öğrendim. Sabri hoca riskli bir gebelik yaşıyabiliriz ama bunu bilmeden doğum yapanlar bile var dedi. Eşimin 2 aylık yoğun ilaç tedavisi ile şükür bu ay ki adet dönemimde iğnelere başlıycaz. 28inde randevum var.. Bülent hocaya çok güvendik. Erkek kaynaklı ise mutlaka bülent hocaya danışın derim..eşimin aylık ilaçları 1000 tl tuttu onun dışında sadece muayne ücretleri verdik. Bizde de asıl şimdi başlıyor. Ama benim amh 6.72 ve yaşım 32 o yüzden taze ve 5.gün transferi yapabilirim sana maddi olarak da yorulmassın dedi.Ben kafamı hiç karıştırmadım. Direk bahçeciye gittim. Sonuçta bir hastanenin bölümü diil sadece bu işi yapıyorlar tüm odak noktaları tüp bebek.Maddi olarak hemen hemen aynı diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin yavrularımız

Selen hanim ve bahceciyle ilgili fikriniz hâlâ olumlu mu? Tedavnzin sonucu ne oldu acaba?
Evet, Selen hanım ile Bahçecide güzel bir tedavi süreci geçirdik. Onları hep iyi dilekler ve hayır duaları ile anıyoruz. Bebeğimiz şimdi 3,5 aylık. Allah isteyen herkese nasip etsin.

canım iyi düşünmüşsün hayırlı olur inşallah bende bahçecide sabri beyde denedim çok iyi çok ilgili doktor kendisi

Canım merhaba. Bende tup bebek yaotiricam kistlerimden dolayı. Anatolia da hakan hoca yada bahçeci düşünüyorum. Senin fikrini merak ettim

Canim bahceci iyi merkez düşünüyorsan diger merkezi ve doktoru tanımıyorum

Canım merhaba. Bende tup bebek yaotiricam kistlerimden dolayı. Anatolia da hakan hoca yada bahçeci düşünüyorum. Senin fikrini merak ettim
Canim merhaba ben Hakan Hoca yi tercih ettim. Cok memnun kaldim ilk denemem dış gebelikle sonuclandi ama tedavime yine orada devam edecegim. Cok profesyoneller, gercekciler. Durum neyse onu söylüyorlar. Kisiye özel protokol uyguluyorlar

Merhabalar her seferinde muhane ücreti ödüyormusunuz acaba yoksa sadece ilk görüşme de mi ödüyorsunuz

Arkadaslar merhabalar...ben dun aksam catlatma ignelerimi vurdum ve nasipse yarin opu olacak sabah 8 de.. ignelerden once var olan siskinligim felan gitti .bu normal midir?yani bisey hissetmiyorum ne agri ne kramp yani catlatma ignesinden sonra vucutta bir tepki bekliyor insan ...acaba catlamadilar mi veya catlayip gittiler mi bilemedim

Evet, Selen hanım ile Bahçecide güzel bir tedavi süreci geçirdik. Onları hep iyi dilekler ve hayır duaları ile anıyoruz. Bebeğimiz şimdi 3,5 aylık. Allah isteyen herkese nasip etsin.
öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun Rabbim uzun ömür versin, bende önümüzdeki ay bahçecide tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum, hastane ve doktorlar hakkında biraz bilgi verirmisiniz birde berfu hoca ile görüşmeniz oldumu yoksa direk selen hanımla mı başladınız.

canım sana ek başka bir işlem yapacaklar mı sadece tüp bebek olacak bir ameliyat falan olmayacaksa muayene ücretini de bir sefer ödeyeceksin zaten

Amin... Çok teşekkürler Allah razı olsun, Allah size ve isteyen herkese nasip etsin. Biz Selen hanımla başlamıştık, tedavimizin ilk aşamasını onunla tamamladık. Transfer sürecinde Selen hanımın rahatsızlığı nedeniyle Berfu hanım bizimle ilgilendi. İkisi de güvenebileceğiniz, çok iyi doktorlar bence.

cevabınız için teşekkür ederim peki toplamda ne kadar ödeme yaptınız hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…