- Konu Sahibi Zarifkadinnn
-
Anatolia ya karar verdim. Tedavim cok iyi gecti, çok profesyonel bir ekip sizi her an takip ediyorlar. Transferimde cok rahat oldu ancak dış gebelikle sonuçlandı. Yine aynı merkezde tedaviye devam edecegimTam aklmdakilerle gorusmssnz? Naptiniz neye karar verdnz sonuc ne oldu? Bilgi vereblr msnz lutfen?
Genelde ikinciler olumlu.oluyor..insallah szn de oyle olur..szde sıkıntı neydi? Rahim dinlndrme yapldi mi?taze embryo mu transfer edldi yoksa dondrlms mu? Simdi dondrulms embryolarla mi ikinciye baslycksnz? Bir de ankara tupu ve bahceciyi neden elednz?Cok sordum.kusura bakmyn nolur kafam cok karisikAnatolia ya karar verdim. Tedavim cok iyi gecti, çok profesyonel bir ekip sizi her an takip ediyorlar. Transferimde cok rahat oldu ancak dış gebelikle sonuçlandı. Yine aynı merkezde tedaviye devam edecegim
Evet, Selen hanım ile Bahçecide güzel bir tedavi süreci geçirdik. Onları hep iyi dilekler ve hayır duaları ile anıyoruz. Bebeğimiz şimdi 3,5 aylık. Allah isteyen herkese nasip etsin.Selen hanim ve bahceciyle ilgili fikriniz hâlâ olumlu mu? Tedavnzin sonucu ne oldu acaba?
Allah bagislasn saglikla büyütün insallah⚘Evet, Selen hanım ile Bahçecide güzel bir tedavi süreci geçirdik. Onları hep iyi dilekler ve hayır duaları ile anıyoruz. Bebeğimiz şimdi 3,5 aylık. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Canım merhaba. Bende tup bebek yaotiricam kistlerimden dolayı. Anatolia da hakan hoca yada bahçeci düşünüyorum. Senin fikrini merak ettimBen Bahçeci Berfu Hoca ile Anatolia da Hakan Yarali ile Özel Ankara Tüp Bebek merkezinde Cem Hoca ile ön görüşme yaptim. Merkeze karar veremedim. Berfu Hoca önce yumurtlama yapalim dedi sonra aşılama olmazsa tüp bebek dedi. Tüp bebekte basari orani en düşük grup sizsiniz dedi. Moralim bozuldu. Hakan Hoca neden koştur koştur tüp bebek istiyosun biraz daha dene dedi. Cem hoca kendiliğinden olabilir dedi bekle dedi. Kararsiz kaldim
Canim merhaba ben Hakan Hoca yi tercih ettim. Cok memnun kaldim ilk denemem dış gebelikle sonuclandi ama tedavime yine orada devam edecegim. Cok profesyoneller, gercekciler. Durum neyse onu söylüyorlar. Kisiye özel protokol uyguluyorlarCanım merhaba. Bende tup bebek yaotiricam kistlerimden dolayı. Anatolia da hakan hoca yada bahçeci düşünüyorum. Senin fikrini merak ettim
Merhabalar her seferinde muhane ücreti ödüyormusunuz acaba yoksa sadece ilk görüşme de mi ödüyorsunuzCanim merhaba ben Hakan Hoca yi tercih ettim. Cok memnun kaldim ilk denemem dış gebelikle sonuclandi ama tedavime yine orada devam edecegim. Cok profesyoneller, gercekciler. Durum neyse onu söylüyorlar. Kisiye özel protokol uyguluyorlar
öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun Rabbim uzun ömür versin, bende önümüzdeki ay bahçecide tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum, hastane ve doktorlar hakkında biraz bilgi verirmisiniz birde berfu hoca ile görüşmeniz oldumu yoksa direk selen hanımla mı başladınız.Evet, Selen hanım ile Bahçecide güzel bir tedavi süreci geçirdik. Onları hep iyi dilekler ve hayır duaları ile anıyoruz. Bebeğimiz şimdi 3,5 aylık. Allah isteyen herkese nasip etsin.
bahçeci bana 7300 lira tedaviniz tutar artı 600 tl muayene ücreti dedi başka herhangi bir işlem için ücret talep ediliyormu bilgi verirseniz çok mutlu olurum.bahçecide tek sefer canım muayene ücreti sonrasında bida ödemiyorsun
Amin... Çok teşekkürler Allah razı olsun, Allah size ve isteyen herkese nasip etsin. Biz Selen hanımla başlamıştık, tedavimizin ilk aşamasını onunla tamamladık. Transfer sürecinde Selen hanımın rahatsızlığı nedeniyle Berfu hanım bizimle ilgilendi. İkisi de güvenebileceğiniz, çok iyi doktorlar bence.öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun Rabbim uzun ömür versin, bende önümüzdeki ay bahçecide tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum, hastane ve doktorlar hakkında biraz bilgi verirmisiniz birde berfu hoca ile görüşmeniz oldumu yoksa direk selen hanımla mı başladınız.
cevabınız için teşekkür ederim peki toplamda ne kadar ödeme yaptınız hastaneyeAmin... Çok teşekkürler Allah razı olsun, Allah size ve isteyen herkese nasip etsin. Biz Selen hanımla başlamıştık, tedavimizin ilk aşamasını onunla tamamladık. Transfer sürecinde Selen hanımın rahatsızlığı nedeniyle Berfu hanım bizimle ilgilendi. İkisi de güvenebileceğiniz, çok iyi doktorlar bence.
Rica ederim, ne demek. Tam hatırlamıyorum, bizimki yaklaşık bir yıl önceydi. Raporlu olduğumuz için indirimli olmuştu biraz. Raporu Erciyes Üniversitesinden çıkarttık.cevabınız için teşekkür ederim peki toplamda ne kadar ödeme yaptınız hastaneye
Anladım teşekkür ederimRica ederim, ne demek. Tam hatırlamıyorum, bizimki yaklaşık bir yıl önceydi. Raporlu olduğumuz için indirimli olmuştu biraz. Raporu Erciyes Üniversitesinden çıkarttık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?