badem10 meme estetiği ameliyatı

Geçmiş olsun....hayırlı olsun cnm cıcışlerin

Az önce dıştan çıkınca baktım ben de biliyo musunuz yaza evleniyorum cok şükür ki suan belli belirsiz bir iz var ben bile anlayamadım tam hafif sütten iz yapmış gibi hiç belli olmuyor fotograf gonderebilirim bana mail adresini yolla telden gürüyorum suan canım sen mail adresi gönder yollarim iz fotosu ama oncesi yok canim ben dea

hayırlı olsun çok güzel telaşlar heyecanlar bunlar Allah ömür boyu mutluluklar nasip etsin

aaa süper o zaman,öyle belli belirsiz ise ,zaten normalde sütyen iz yapıyor hep gögüs altında,o da arada kayboluyor demekkimailimi gönderiyorum özelden

evet canım aynen öyle hiç belli olmuyor msj ile de yazdım ama burdan da yazıyım ne olur ne olmaz bugün gönderemem yarına söz evde foto çekebileceğim bir ortam yokta bugün misafirlerimiz var

aaa süper o zaman,öyle belli belirsiz ise ,zaten normalde sütyen iz yapıyor hep gögüs altında,o da arada kayboluyor demekkimailimi gönderiyorum özelden

Düğün icin kosturmalardayim bebegimm sen nasılsın

Hayırlı olsun evliliğin... Ne güzel gelin olursun şimdiiiii.... Keşke aynı şehirde olsaydık gelirdim sırf seni gelinlikle görmek için..
İzlerin geçmesine de çok sevindim. Benim 1 ayı geçti elime kalın kalın geliyor izler

Bir de benimki de seninki ile aynı marka ve neredeyse aynı protez ama bana masaj yaptırmadı hoca. Güzel oldu kıvamı hatta...

Beklerim yine de tarihimi haber ederim :)) izler 1 ayda öyle olması çok normal canım. bir de doktor duruma göre masaj veriyor sen de buna gerek görmemiş demek ki evliysen bir de gerek olmayabilir zaten
çok sık giremiyorum foruma farkından olmadan çok zaman geçiyor forumda o yüzden ara ara giriyorum canım.

Bir de benimki de seninki ile aynı marka ve neredeyse aynı protez ama bana masaj yaptırmadı hoca. Güzel oldu kıvamı hatta...

Nerelere kayboldun ya?? :2:

Evliyim:)) farklı bir yaklaşım:)) teşekkürler cevabın için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…