badem10 meme estetiği ameliyatı

iz fotoğrafını gönderdim canım. tam meme altından çektim onları bakınca anlarsın zaten uzaktan çekildiğinde hiç belli olmuyor da :))

aaa süper o zaman,öyle belli belirsiz ise ,zaten normalde sütyen iz yapıyor hep gögüs altında,o da arada kayboluyor demekki:KK1:mailimi gönderiyorum özelden

meme görmekten sıkılmışızdır diye elcağızlarımla yaptığım yaprak sarması fotoğrafı ekledim, afiyet olsun efendimmm :)

Kusura bakmayın lütfen her açtığımda bir sürü arkadaşlık isteği ben kim ameliyat olmak istiyor kim erkek üye de meme görmeye gelmiş kim şu kim bu karşımdaki kişi bana açıklama yapmadan direk arkadaşlıık isteği gönderirse bunu anlamam mümkün değil. Listemde şuan sadece bu ameliyatı olmuş arkadaşlarım var, karşımdaki kişi ben de güven oluşturur ise arkadaşlıık isteğini kabul edebilirim.

Ben doktorumdan çok memnunum iyi ki Barış beyi tanımışım ve ona olmuşum hoplayan zıplayan kıpır kıpır memelerim var, böyle doğal sonuç göreceğime aklım hayalim inanmıyordu açıkçası. 6.5 bin e ameliyat oldum.

Sormak istedğiniz sorular olur ise seve seve cevap veririm.
doktorundan memnunsun peki ne kadara mal oldu bende aynı yolun yolcusuyum ...:)

senin konuna bişeyler yazmıstım belki gozden kacmis ama tekrar yazayım
rahatsız ettiysem de özür dilerim..

hahahah alemsin bademcim :) hoplayan zıplayan kıpır kıpır memeler tabiri süper olmuş..3 ayı doldurdum benimkiler de hopluyor zıplıyor, kıpır kıpır olmasına da az kaldı :)) heyecanla bekliyoruuuum..1.ay kontrolünden sonra ne zaman bir daha gidilmeli? uzun zamandır birşey sormuyordum bari bunu sorayım :)

vallah canım napim sütyen içinde yürürken zıp zıp benimkiler çok hoşuma gidiyor :))))
3. ayda barış bey görmek istiyor canım al bir randevu gidek beraber :p benim ellerim terliyor aşırı ya botoks iyi geliyormuş sanırım yaprakcım öyle bir şey okumuş bir yerde onu mu sorsam diyorum barış beye ama ele botoks da korkutuyor beni biraz bilemedim o yüzden.

hahahah alemsin bademcim :) hoplayan zıplayan kıpır kıpır memeler tabiri süper olmuş..3 ayı doldurdum benimkiler de hopluyor zıplıyor, kıpır kıpır olmasına da az kaldı :)) heyecanla bekliyoruuuum..1.ay kontrolünden sonra ne zaman bir daha gidilmeli? uzun zamandır birşey sormuyordum bari bunu sorayım :)

vallah canım napim sütyen içinde yürürken zıp zıp benimkiler çok hoşuma gidiyor :))))
3. ayda barış bey görmek istiyor canım al bir randevu gidek beraber :p benim ellerim terliyor aşırı ya botoks iyi geliyormuş sanırım yaprakcım öyle bir şey okumuş bir yerde onu mu sorsam diyorum barış beye ama ele botoks da korkutuyor beni biraz bilemedim o yüzden.

hem de nasıl güzeller bir görseniz! :KK52::KK52:
elleri böylesine terleyen hiç kimseyi görmemiştim şimdiye kadar. el ve ayak terlemesi için yapılan botoksun zor olduğunu okumuştum. en iyisi doktorla görüşüp sağlıklı bilgi edinmek!
ben de aşırı terliyorum. metabolizmam hızlı çalışıyor, sanırım bendeki aşırı terleme nedeni bu.

Son düzenleme:

Bana da Barış bey 6 ay 1 sene ne zaman istersen gel demişti, ben de ben sizi özlerim ama deyince özleyince gel o zaman dedi :) Ben özledim bile artı dikişlerime yapıştırdığım bantlarım bitti artı Barış beyin dudak için anlattığı şeyleri merak ediyorum :KK76:Yani yakındır Barış beycimle görüşmemiz.

Bana da Barış bey 6 ay 1 sene ne zaman istersen gel demişti, ben de ben sizi özlerim ama deyince özleyince gel o zaman dedi :) Ben özledim bile artı dikişlerime yapıştırdığım bantlarım bitti artı Barış beyin dudak için anlattığı şeyleri merak ediyorum :KK76:Yani yakındır Barış beycimle görüşmemiz.

dudak dolgusu mu yoksa?? madem hepimiz özledik, aynı zamana mı randevulaşsak :)

Teşekkür ederim bitanem, bebiklerimmm güzel valla bazen ben de doyamıyorum bakmaya sonra badem napiyosun diyorum aynanın karşısında :)

el terleme olayıma bir çözüm bulmak lazım ama cildiye doktoru abartılacak bir durum yok ter bezlerin çabuk çalışıyor suda elektroşok tedavisi mi ne varmış tam hatırlamıyorum onu kafana çok takarsan öyle bir şey var demişti, şimdilik kafama çok takmıyorum ben de:))

hem de nasıl güzeller bir görseniz! :KK52::KK52:
elleri böylesine terleyen hiç kimseyi görmemiştim şimdiye kadar. el ve ayak terlemesi için yapılan botoksun zor olduğunu okumuştum. en iyisi doktorla görüşüp sağlıklı bilgi edinmek!
ben de aşırı terliyorum. metabolizmam hızlı çalışıyor, sanırım bendeki aşırı terleme nedeni bu.

O zaman ayarlayıp gidek bacılar, hmmm dudak dolgusu yaptırcan demek canım, sende görürsem ben de isterim şimdi olmaz ki amaaaaaa :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim bitanem, bebiklerimmm güzel valla bazen ben de doyamıyorum bakmaya sonra badem napiyosun diyorum aynanın karşısında :)

el terleme olayıma bir çözüm bulmak lazım ama cildiye doktoru abartılacak bir durum yok ter bezlerin çabuk çalışıyor suda elektroşok tedavisi mi ne varmış tam hatırlamıyorum onu kafana çok takarsan öyle bir şey var demişti, şimdilik kafama çok takmıyorum ben de:))

sen yine de önce bir barış bey'le görüş bence.

O zaman ayarlayıp gidek bacılar, hmmm dudak dolgusu yaptırcan demek canım, sende görürsem ben de isterim şimdi olmaz ki amaaaaaa :)

Daha önce başka bir doktora yaptırdığım dolgudan hiç memnun kalmadığım için bir daha dolgu düşünmem ama Barış beye geçen sefer gittiğimde kiraz rengi kalıcı dudak makyajı yaptığından bahsediyordu, merak ettim açıkcası :) Aklımın bir köşesinde hep merak ediyorum.

Bana uyar hatunlar toplu seans yapabiliriz.

X