- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
-
- Konu Sahibi bilgezaman
- #1.601
aaa süper o zaman,öyle belli belirsiz ise ,zaten normalde sütyen iz yapıyor hep gögüs altında,o da arada kayboluyor demekkimailimi gönderiyorum özelden
meme görmekten sıkılmışızdır diye elcağızlarımla yaptığım yaprak sarması fotoğrafı ekledim, afiyet olsun efendimmm :)
yemeden inanmam canım :)) ellerine sağlık!
meme görmekten sıkılmayız ki ayrıca.
Yapar getiririm ki sana sen iste canımmm, ay aslında ben de sıkılmıyorum meme görmekten ama arada değişiklik iyi olur diye düşündüm
evine davet edersin bademcim.:112:
doktorundan memnunsun peki ne kadara mal oldu bende aynı yolun yolcusuyum ...:)
senin konuna bişeyler yazmıstım belki gozden kacmis ama tekrar yazayım
rahatsız ettiysem de özür dilerim..
hahahah alemsin bademcim :) hoplayan zıplayan kıpır kıpır memeler tabiri süper olmuş..3 ayı doldurdum benimkiler de hopluyor zıplıyor, kıpır kıpır olmasına da az kaldı :)) heyecanla bekliyoruuuum..1.ay kontrolünden sonra ne zaman bir daha gidilmeli? uzun zamandır birşey sormuyordum bari bunu sorayım :)
vallah canım napim sütyen içinde yürürken zıp zıp benimkiler çok hoşuma gidiyor :))))
3. ayda barış bey görmek istiyor canım al bir randevu gidek beraberbenim ellerim terliyor aşırı ya botoks iyi geliyormuş sanırım yaprakcım öyle bir şey okumuş bir yerde onu mu sorsam diyorum barış beye ama ele botoks da korkutuyor beni biraz bilemedim o yüzden.
vallah canım napim sütyen içinde yürürken zıp zıp benimkiler çok hoşuma gidiyor :))))
3. ayda barış bey görmek istiyor canım al bir randevu gidek beraberbenim ellerim terliyor aşırı ya botoks iyi geliyormuş sanırım yaprakcım öyle bir şey okumuş bir yerde onu mu sorsam diyorum barış beye ama ele botoks da korkutuyor beni biraz bilemedim o yüzden.
Bana da Barış bey 6 ay 1 sene ne zaman istersen gel demişti, ben de ben sizi özlerim ama deyince özleyince gel o zaman dedi :) Ben özledim bile artı dikişlerime yapıştırdığım bantlarım bitti artı Barış beyin dudak için anlattığı şeyleri merak ediyorumYani yakındır Barış beycimle görüşmemiz.
hem de nasıl güzeller bir görseniz!
elleri böylesine terleyen hiç kimseyi görmemiştim şimdiye kadar. el ve ayak terlemesi için yapılan botoksun zor olduğunu okumuştum. en iyisi doktorla görüşüp sağlıklı bilgi edinmek!
ben de aşırı terliyorum. metabolizmam hızlı çalışıyor, sanırım bendeki aşırı terleme nedeni bu.
Bana da Barış bey 6 ay 1 sene ne zaman istersen gel demişti, ben de ben sizi özlerim ama deyince özleyince gel o zaman dedi :) Ben özledim bile artı dikişlerime yapıştırdığım bantlarım bitti artı Barış beyin dudak için anlattığı şeyleri merak ediyorumYani yakındır Barış beycimle görüşmemiz.
dudak dolgusu mu yoksa?? madem hepimiz özledik, aynı zamana mı randevulaşsak :)
arkadaşlar ben göremiyorum fotoları bana yardımcı olurmusunuz ya :/
Teşekkür ederim bitanem, bebiklerimmm güzel valla bazen ben de doyamıyorum bakmaya sonra badem napiyosun diyorum aynanın karşısında :)
el terleme olayıma bir çözüm bulmak lazım ama cildiye doktoru abartılacak bir durum yok ter bezlerin çabuk çalışıyor suda elektroşok tedavisi mi ne varmış tam hatırlamıyorum onu kafana çok takarsan öyle bir şey var demişti, şimdilik kafama çok takmıyorum ben de:))
dudak dolgusu mu yoksa?? madem hepimiz özledik, aynı zamana mı randevulaşsak :)
O zaman ayarlayıp gidek bacılar, hmmm dudak dolgusu yaptırcan demek canım, sende görürsem ben de isterim şimdi olmaz ki amaaaaaa :)