badem10 meme estetiği ameliyatı

fizikdaşım nasılsın canım kaçak geldi:) arada eskilerden olanları bi dürteyim diyorum:KK66:

Bugün 6. ay burun kontrolüne gittim. Burunda nerdeyse 7. ayı meme ameliyatımda da 15. ayı devirdim. Zaman ne çabuk geçiyor yahu :)
Bu mutluluk, paha biçilemezzzzz :)

Bademcim haber ver demiştin veriyorum, meme biyopsüm temiz cıkar cıkmaz Barış Beyden randevumu aldıııım:KK66: yarın hatta gidiyorum görüşmeye, bakalım bakalııım

canımmm çok sevindim işte bu sonuca sağlık ile imtihan olmak zor gerçekten. görüşmeniz güzel geçer umarım gelişmeleri haberdar edersin canım takip edeceğim aklına ne takılırsa sor barış beye.

Bademcim haber ver demiştin veriyorum, meme biyopsüm temiz cıkar cıkmaz Barış Beyden randevumu aldıııım:KK66: yarın hatta gidiyorum görüşmeye, bakalım bakalııım

Gorustum, ama olmaz dedi. Meme dokum varmis meme dokusu olana yapmazmis. Razi olmadi anlamadim nedenini. Halbuki kmi yil once gittigimde tamam demisti 200 cc onermisti. Simdide yapmam dedi. Gosterdigi fotograflarda aslinda benimkine benzer buyuklukler vardi ama bilemedim. Belki de sundandir, benim bir meme ucum icerdeydi ve onun da duzelmesini istedigimi belirtmistim.normal dedi gerektiginde cikmis ki emzirebilmissinizdedi hic yapmadim yapmam dedi.

Yapma yaa :KK43: çok üzüldüm canım, meme çöküklüğünü mü daha önce yapmadım dedi? sen onun düzelmesini istediğin için o da yapamayacağı bir şeyse öyle söylemek zorunda kalmıştır canım, önceki gittiğinde de bu çküklüğün gitmesini istiyorum dediğin halde mi yaparım 200 cc koyarım demişti? barış beyin bir tv pprogramını izlemiştim bunu orda da söylemişti bu ameliyatı ihtiyacı olmayan kişilerin çok olmasından yana değil ha illa olacağım diyorsa kişi o zaman yapıyor. Sonuçta yabancı bir madde var içimizde. Bak ben o kadar memnunum ki anlata anlata bitiremem sana protezi asla hissetmiyorum acayip doğallar gerçek memeden ne görüntü olarak ne de ellediğinde his olarak hiçbir farkı yok. ama ben diyorum ki buna rağmen şöyle biraz dolgun göğüslerim olsaydı ben bu ameliyatı olmazdım. Düşününce insan bazen tedirgin oluyor bir ömür boyu içimizde yabancı bir madde ile yaşayacağız...

Gorustum, ama olmaz dedi. Meme dokum varmis meme dokusu olana yapmazmis. Razi olmadi anlamadim nedenini. Halbuki kmi yil once gittigimde tamam demisti 200 cc onermisti. Simdide yapmam dedi. Gosterdigi fotograflarda aslinda benimkine benzer buyuklukler vardi ama bilemedim. Belki de sundandir, benim bir meme ucum icerdeydi ve onun da duzelmesini istedigimi belirtmistim.normal dedi gerektiginde cikmis ki emzirebilmissinizdedi hic yapmadim yapmam dedi.

Bu arada arkadaşlar bana ne bir soru sormuş x kişi y kişi ne özelden ne sayfama yazmış her girmem de bir sürü arkadaşlık isteği, kusura bakmayın ama hiçbirini kabul etmiyorum.

İstisna bir anneyi kabul ettim az önce bebeğinin fotoğrafları var diye o da maşallah çok tatlı..

Bu kadar mı zor yani bunu merak ediyorum niye ekliyorsunuz ki o zaman arkadaş olarak ameliyat olmak istemediğiniz halde bir de bunun memeleri nasılmış onu görelim diye mi anlamıyorum ki!

Ben de uzuldum evet;(( daha onceki gidisimde de cokuklugu biliyordu tabii, o zaman da cokukluge ayri bir mudahale yapmam sut kanallari var orada demisti. Ben de protezle cikmaz mi demistim cikabilir demisti velhasil onaylamistik karsilikli. Ama bu kez de yapmam dedi baska da bisey demedi. Belki olumsuz sonuclanirsa zan altinda kalmaktan korkmustur. Bilmem ki bademcim, arastiriyorum bakalim.

Canım benim her şeyde vardır bir hayr, dediğin gibi olumsuz sonuçlanırsa zan altında kalkmaktan tedirgin olmuş olabilir. Ameliyat sonrası yaşanan mutsuzlukların telafisi zor oluyor o yüzden risk almakta zor, çok fazla mı çöküklük canım. Araştırmalarında bizleri de bilgilendir lütfen olur mu, elimden bir şey gelse keşke seve seve yardımcı olurum ben de.

Ben de uzuldum evet;(( daha onceki gidisimde de cokuklugu biliyordu tabii, o zaman da cokukluge ayri bir mudahale yapmam sut kanallari var orada demisti. Ben de protezle cikmaz mi demistim cikabilir demisti velhasil onaylamistik karsilikli. Ama bu kez de yapmam dedi baska da bisey demedi. Belki olumsuz sonuclanirsa zan altinda kalmaktan korkmustur. Bilmem ki bademcim, arastiriyorum bakalim.

Ameliyatımda yanımda kalan arkadaşım: e hani sen şimdi memeleri büyüttün ya seni ziyarete gelecek birileri olsaydı hasta ziyaretine gelirken sütyen getirirler herhalde demişti :)))

Ameliyatımda yanımda kalan arkadaşım: e hani sen şimdi memeleri büyüttün ya seni ziyarete gelecek birileri olsaydı hasta ziyaretine gelirken sütyen getirirler herhalde demişti :)))

Merhaba badem bana mesaj atmışsın ama özel mesaj hakkımı henüz kazanamadım nerden cevap atıcağımı bilemedim.yeni üyeyim ameliyat oldum sizler de araştırdığım kadarıyla tecrübeli arkadaşlarsınız resim eklemiştim yorumlarınıza ihtiyacım vardı o yüzden eklemiştim.

resminizi kaldırmışsınız herhalde ben göremedim? işte bunu en başta söyleseniz kabul ederim seve seve, ama niyetini bilmediğim bir sürü arkadaşlık teklifi geliyor karşı taraf bir açıklama yapmadan gönderirse kabul etmiyorum kimseyi..

Merhaba badem bana mesaj atmışsın ama özel mesaj hakkımı henüz kazanamadım nerden cevap atıcağımı bilemedim.yeni üyeyim ameliyat oldum sizler de araştırdığım kadarıyla tecrübeli arkadaşlarsınız resim eklemiştim yorumlarınıza ihtiyacım vardı o yüzden eklemiştim.

badem10 cnm nette benim gibi sorun yaşayan varmı diye bakarken senin adına rastadım.cnm bende 16 gün önce amaliyat oldum fizikerimiz benziyo 174 cm boyum kilo 64 su an 320 cc ultra high profil damla modei takıldı odemler indi gibi ama sol taraftaki protz sanki daha yukarda ve daha büyk duruyo alt taraf sanki daha boş sendede aynı bi sorun olmus sanırım ne zaman normale döndü klersen çok sevinirim yardımına ihtiyacım var :KK43:(((((

Canım benim yaşadığın sıkıntıya üzüldüm ilk zamanlar olduğu icin bunları normal karşılamak gerekiyor ama..sen yanlış okudun sanırım ben hiçbir sıkıntı yasamadım protezinustte olması ile ilgili sorunsuz bir ameliyat süreci atlattım cok şükür fakat herkesin bünyesi farklı oluyor canım korkulacak bir şey yoktur yine de doktoruna da danışman canım. Boy kilomuz benziyor protez boyutu ve damla olması da:)
badem10 cnm nette benim gibi sorun yaşayan varmı diye bakarken senin adına rastadım.cnm bende 16 gün önce amaliyat oldum fizikerimiz benziyo 174 cm boyum kilo 64 su an 320 cc ultra high profil damla modei takıldı odemler indi gibi ama sol taraftaki protz sanki daha yukarda ve daha büyk duruyo alt taraf sanki daha boş sendede aynı bi sorun olmus sanırım ne zaman normale döndü klersen çok sevinirim yardımına ihtiyacım var :KK43:(((((

Canım benim yaşadığın sıkıntıya üzüldüm ilk zamanlar olduğu icin bunları normal karşılamak gerekiyor ama..sen yanlış okudun sanırım ben hiçbir sıkıntı yasamadım protezinustte olması ile ilgili sorunsuz bir ameliyat süreci atlattım cok şükür fakat herkesin bünyesi farklı oluyor canım korkulacak bir şey yoktur yine de doktoruna da danışman canım. Boy kilomuz benziyor protez boyutu ve damla olması da:)
sanırım yanlış gördüm çok haklısın cnm drum bekle diyor inş dediği gibi çıkar ....

Badem Merhaba,

sen ameliyat olalı 1 seneyi geçti,izlerin ne durumda ne derece geçtiler? barıs cakıra ameliyat olan arkadasların,bir yılı devirmiş olmalar lazım tabii,kesi izlerinin durumunu merak ediyorum.arkadaslar yardım edin lütfen,iyi hos anlatıyorsunuz şöyle güzel,böyle güzel diye ama bizler orda ıpad de resımlere bakarken izleri göremiyoruz,ve acıkcası resıme ıhtıyacımız var.

Ben de 300 cc istiyorum mesela oncesi sonrası göndermen mümkün mü,ben Barıs beyın cektıgı 3 aylık halını degıl 1 yıldan fazla sure sonra ne durumda onu merak edıyorum.

Lütfen yardım:KK6:

X