badem10 meme estetiği ameliyatı

ayy o zaman ayarlayıp gidelim bence :)

canım bende barış beyden randevu aldım. 290 cc dedi bana hatta 250 cc de erkek karşısnda rahat soyunursun dedi. ama benim boyum 174 kilom 52 meme altı 75 meme ucu 82. seninkiler kaçtı? çünkü 290 bana küçük gibi geldi

benim de boy 175 63 kiloyum ama ben canım, 310 cc kullandı ama benim memem çoookkkkk küçüktü senin dokun var ise barış beye büyüklük konusunda güven bence, gerçekten ideal oranlarda çalışıyor kendisi..

canım benim de boyum 171 kilom 50..Barış Bey bana 250 kullandı ama meme altım 72cm meme ucu 76cmdi :) o yüzden bence sana 250 olmasın derim, 290 ideal tam vücuduna göre olur ama büyük olsun istiyorsan 310'u zorla istersen :) o zaten ameliyat sırasında deneyecek 310 estetik durursa senin istediğin şekilde bırakacaktır

ozaman 290 diyim ama 310 u zorlasın :) peki görebilme şansım varmı fotoğraf ekliyormusun bikiniyle filan da olur açıkcası nasıl oldu merak ettim

kapsül riskini nasıl düşündün? yani bi problem oldumu özel bakım vs?

canım benim ameliyat olalı 1 yıl 7. ayıma giriyorum kapsül riski hiç olmadı çok şükür, barış beyin hastalarında böyle bir durum yaşayan biri görmedim canım.. sen barış beyin büyüklük olarakta estetik zevkine güven

ozaman 290 diyim ama 310 u zorlasın :) peki görebilme şansım varmı fotoğraf ekliyormusun bikiniyle filan da olur açıkcası nasıl oldu merak ettim

Karşılaşmazsın inşallah bitanem ben Barış beyin böyle bir sıkıntıyla karşılaşan hastasını duymadım hiç, bu biraz da kişiyle alakalı sanırım ama doktorun ameliyat esnasındaki titiz çalışmasının da çok etkili olduğunu düşünüyorum ben.

Bu arada benim artık 1 yıl 7 ay olmuş şaka gibi, daha dün gibi sanki güzel memelere kavuşmak istediğim günler zaman su gibi akıp geçiyor. Kavurucu yaz sıcaklarının başladığı günlerde evde atletten fazlasını giyemiyorum bunalıyorum hemen, geçenlerde ev arkadaşım Badem ne zamandır soracağım ama çekiniyorum memişlerin pek bir güzel görünüyor kaç beden kullanıyorsun dedi, bunu soran hatunun da göğüsleri normal büyüklükte meme büyütmeye ihtiyacı olan biri değil yani, ben de söyledim kaç beden kullandığımı, dikkatimi çekiyor hep memişler kocişin yaşadı dedi içimden pek bir güldüm :) kociş yaşadı yaşadı orası kesin de göğüsleri normal büyüklükte olan bi hatunun bile benim memişlerime iltifatlar yağdırması pek bir hoşuma gitti, bugünlerde değmeyin keyfime
benim daha yeni sayılır 3,5 ay oldu o yüzden o konuda bir yorum yapamayacağım :) umarım öyle bir sorunla karşılaşmam..

foruma hoş geldin bebek :)
ben de naci bey'in hastalarında görmedim hakkaten

bence de hem kişinin yapısıyla alakalı hem de doktorun titiz çalışması ve yeteneği ile.

senin ameliyat sonucun alkışlanır

Son düzenleme:

barıs bey görüşmek istedigim doktorlardan bitanesi..ne güzel 2 ayınız gecmıs gıbı..umarım bende bu yazıları yazacak gunlere kavusurum..sormak ıstedıgım barıs bey neden size damla onerdı...sadece damlamı kullanıyor hastalarında...birde hangi marka protezlerı kullanıyor..bide en merak ettıgım sey amelıyat yontemı ..saırım kas zarı ustu uyguluyormus hastalarına..her hastasına mı bu yontemı uyguluyor..bu yontemın avantajları eksıklerı neler.? cevap ıcın sımdıden tesekkurler :)

selam kızlar dün barış beyle görüştüm. bana 225 cc nin uygun olacağını ama 2. tercihinin 255cc olacağını söyledi. yüksek profilli protez kullanacakmış. zaten acayip gergindim. ben burda öğrendiğim kadarıyla tekniği markayı falan biliyorum ama sonradan farkettim de bu konularda hiç bilgilendirmedi beni. öncesi sonrası resimlere baktım büyük olmayan vücutla uyumlu işler çıkarıyor bence. badem senin resimlerini de görebilirsem çok sevinirim. zaten dün görmüşümdür sanırım:)) herneyse benim başka bir sorunum da roalcutan kullanmam. barış beye söyledim tedavin bitince yapalım dedi ama benim böyle bir lüksüm yok izin açısından. deriyi çok incelttiği için yara iyileşmesini etkiler dedi. ben de önümüzdeki 10 gün ilacı içmicem umarım faydası olur. kızlar ya bişey söyleyin nooluurr

selam iki arada bir derede. ben dün konuştum barış beyle. bana damla ya da yuvarlak kullanıcam diye bişey söylemedi. 2 cm protezi alta sıkıştırıyorum dedi. ben de zar altına koyuyosunuz değil mi dedim evet dedi. 2 hafta izin aldım dedim çok almışsın bir hafta 10 günde iyileşirsin dedi. bir de ağır kaldırmakla falan kapsülün bir ilgisi yok tamamen bakteriyel bir durum dedi. ve natrelle kullanıyor diye biliyorum. ofisinde natrelle garanti broşürleri vardı ama öncesi sonrası resimlere baktığım yerde pip ve nagor u tercih ediyoruz yazan bir slayt vardı.

roaccutane ağır bir ilaç. deriyi gerçekten çok inceltiyor. hatta bence fazlası da var. kimin neye hassasiyeti varsa o yönde olumsuz etki yaratıyor bu ilaç. zamanında ben de çaresiz kaldığım için kullanmak zorunda kalmıştım bu ilacı. tabi ki doktor önerisiyle. 4 ay dayanabilmiştim. neyse ki ilacı erken bırakınca sıkıntım devam etmedi. sen de doktor kontrolünde kes ilacı. kafana göre hareket etme. belki zararı dokunur.
ameliyat için de acele etme. barış bey doğru söylemiş. iyileşmeni geciktirebilir.

bir laf var. "doktorun dediğini yap, yaptığını yapma!" diye. :) onları dinleyelim.

Son düzenleme:

barış bey'in zamanında nagor kullandığını biliyorum. nagor'u hala kullanıyor mu bilmiyorum ama natrelle kullanıyor. diğer markayı bırakmıştır, zamanında kullanmışsa da. (kullandığına dair bir şey duymadım ayrıca.)

barış beye artık iznimi falan değiştiremem dediğimde peki o zaman yapacak birşey yok yapıcaz ameliyatı dedi. kesinlikle yapamayız demedi. ben 40 mg kullanıyorum çok da fazla sayılmaz. ben kestim kafama göre hafta içi cilt doktoruma da soracağım. ki daha rahat bir tip kendisi hiç bırakma bile diyebilir. doktorlar çok hafife alıyor bazen. ya işte benim kafamı karıştıran barış beyi kalem kalem herşeyi anlatmaması oldu ne bilim gerçi ben zaten naptığını biliyorum tamam çok şeker bir doktor ama biraz daha net bilgilendirseydi keşke dedim sonradan. sence 225 küçük mü? barış beyin gözüne güveniyorum ya ben ufak tefeğim ama dik bi duruşum vardır göğüs kafesin de güzel önde alt bedeninle üst bedenin eşit kalsın bunu bozmayalım dedi.

aynen ben de duymadım kimseden sadece slaytlarda yazıyordu ama yazı da ingilizceydi belki bir siteden falan alıntıdır

konuştuğumuz şey insan anatomisi. senin bedenin küçükse, göğüs kafesin darsa kullanılan protezi de ona göre seçecek haliyle. 225 cclik protez, senin için uygundur, bir başkası için minnacık kalabilir bedeninde.

belki senin istediğinden biraz küçük olacak memelerin ama bedeninin izin verdiği ölçüde en büyük protezi istediğini söylersen barış bey de ona göre hareket eder.
milimetrik çalışıyor, sinirlerin, dokuların arasında o kadar uğraşıyor doktorlarımız.. çoğumuz isterdik; "keşke biraz daha büyük olsaydı memelerim" de dedik zamanında. meme aşkıyla yanıp tutuştuğumuz için, bu ayrıntıları aklımız biraz başımıza gelince düşünür olduk. en azından kendi adıma söyleyebilirm bunu...

dün, meme büyütme ameliyatı videosu izledim. kas zarı altı yapılıyordu sanırım, pek kanama yoktu. ama o kadar titiz çalışıyorlardı ki,
o görüntüleri izleyince düşünmeye başlıyor insan biraz daha... gözümü kısarak izledim!
ameliyatından önce izleme. dokunur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…