- 28 Ağustos 2011
- 2.504
- 281
-
- Konu Sahibi bilgezaman
- #1.621
Daha önce başka bir doktora yaptırdığım dolgudan hiç memnun kalmadığım için bir daha dolgu düşünmem ama Barış beye geçen sefer gittiğimde kiraz rengi kalıcı dudak makyajı yaptığından bahsediyordu, merak ettim açıkcası :) Aklımın bir köşesinde hep merak ediyorum.
Bana uyar hatunlar toplu seans yapabiliriz.
Selammm kızlar, benim için baya bir geç konu açımı oldu sanırım her gün arkadaşların sayfalarını işgal ettim hep sağolsunlar e artık kendi konumu da açayım dedim:)..4 yıllık üniversite hayatım boyunca hep aklımdaydı bu ameliyatı olmak ama tereddütlerim de vardı tabii bana güven verecek bir doktor bulmak sonucun tam olarak istediğim gibi olması hep ya süreç kötü giderse korkusu vs nedenler ameliyat olmamı 4. sınıfa gelmeme kadar erteledi işte.Yoğun araştırmalarım sonucunda bu ameliyatı sevgili doktorum BARIŞ ÇAKIR a olmaya karar vermiştim artık.Aradım 3 Ekim 2011 için ilk görüşme randevusu aldım görüşmemizde her şey olumlu geçti haliyle muayene olurken falan utanıyor insan nasıl da çekinmiştim Barış bey muayene edip ölçü belirlemek için silikon protezlerini kullandığında..Birlikte fikir alışverişi yapıp istediğim büyüklüğün ne kadar olduğuna karar verdikten sonra sıra geldi ameliyat gününe.7 EKİM 2011 büyük gün! Nasıl heyecanlıydım içim içime sığmıyordu.Ailemin haberi bile yoktu düşünün artık ameliyat olacağımı birkaç arkadaşım dışında kimse bilmiyordu.Annemin tepkisinden çekindiğim için söylememiştim hep acaba söylese midim ya bir şey olursa ameliyat sırasında diye düşünüyordum ama şimdi iyi ki de söylememişim diyorum:) refakatçi olarak çok sevdiğim bir arkadaşım eşlik etti sağolsun. ve tuttuk Acıbadem Fulya Hastanesi'nin yolunu..Hastaneye girdiğiniz ilk andan itibaren 5 yıldızlı konforu sarıyor etrafınızı zaten etrafınızda dört dönen hemşirelerden.Odama alındıktan sonra yanıma gelen ekip damar yolumu açtı ve sonra canım doktorum Barış bey geldi yanıma çizimlerimi yapmak için amaaa nasıl utanıyorum o an var ya anlatamam yani Barış bey çizimleri yaparken.Sonra yatağıma uzandım vee ameliyathaneye götürdüler beni.İnsanın içi bir hoş oluyor o zaman.Sabah saat 07.45 suları. Uyandığımda saat 11 e geliyordu Barış bey geldi yanıma geldiğini çok güzel oldu çok beğeneceksin dediğini hatırlıyorum ama hala narkozun etkisindeyim ya gözümü kapatıp uyumak istedim biraz daha ama acayip bir mutluluk var içimde tabii.Ameliyat oldu da bitti sonucu merak ediyorum bir an önce görmek istiyorum nasıl olduğunu..Odama alındım memeler baskılı sargı yöntemiyle sarılmış tabi nasıl göreceğim :) O gece hastanede istirahat ettim Barış bey gün içinde iki defa uğradı yanıma sağolsun nasıl olduğumu sormak için. O gecede zaten ağrı kesici verildiği için rahat bir uyku geçirdim..Sabah uyandım Barış bey yanıma geldi direnlerime baktı ve artık taburcu olabileceğimi söyledi hatta ve hatta normalde ameliyatın 3. günü direnleri çıkarttığını ama bende durumun çok iyi gittiğini ve artık temiz kan gelmeye başladığı için şimdi çıkaracağım direnleri(ameliyattan sonra vücutta biriken kirli kanı dışarı atmaya yarayan iki küçük borucuk) dedi ben de sevindim tabi.Direnleri ameliyattan hemen sonraki gün çıkaran ilk hastası benim sanıyorum:) Direnler konusunda hemen bir dipnot düşmek istiyorum ben onları ağrılı acılı sızılı şeyler zannediyordum inanın kızlar hiç alakası yokmuş normalde canım da çok tatlıdır benim onu da ekleyerek söyleyim de acıya karşı çok dayanıklığı olduğumu düşünmeyin. ve direnleri çıkarıp baskılı sargıyı da çıkarıp full ayna da bir bak bakalım nasıl olmuş dedi doktorum ayy harika gözüküyorlardı nasıl mutlu oldum o an..Sporcu sütyenimi giydirdi doktorum ve taburcu oldum..Sonuç şuan nasıl mı muhteşemmmm :))) 2 ay olmuş ameliyat olalı da, zaman su gibi akıp geçiyor gerçekten. Unutmadan boyutu hakkında da bilgi veriyorum hemen NATRELLE marka 510fx modeli 310cc protez kullanıldı arkadaşlar. İlk 20 gün sonrasında tam olarak meme kıvamına geldiler yumuşaklık kıvam süper:)
canım bende barış beyden randevu aldım. 290 cc dedi bana hatta 250 cc de erkek karşısnda rahat soyunursun dedi. ama benim boyum 174 kilom 52 meme altı 75 meme ucu 82. seninkiler kaçtı? çünkü 290 bana küçük gibi geldi
canım bende barış beyden randevu aldım. 290 cc dedi bana hatta 250 cc de erkek karşısnda rahat soyunursun dedi. ama benim boyum 174 kilom 52 meme altı 75 meme ucu 82. seninkiler kaçtı? çünkü 290 bana küçük gibi geldi
canım benim de boyum 171 kilom 50..Barış Bey bana 250 kullandı ama meme altım 72cm meme ucu 76cmdi :) o yüzden bence sana 250 olmasın derim, 290 ideal tam vücuduna göre olur ama büyük olsun istiyorsan 310'u zorla istersen :) o zaten ameliyat sırasında deneyecek 310 estetik durursa senin istediğin şekilde bırakacaktır
canım benim de boyum 171 kilom 50..Barış Bey bana 250 kullandı ama meme altım 72cm meme ucu 76cmdi :) o yüzden bence sana 250 olmasın derim, 290 ideal tam vücuduna göre olur ama büyük olsun istiyorsan 310'u zorla istersen :) o zaten ameliyat sırasında deneyecek 310 estetik durursa senin istediğin şekilde bırakacaktır
benim de boy 175 63 kiloyum ama ben canım, 310 cc kullandı ama benim memem çoookkkkk küçüktü senin dokun var ise barış beye büyüklük konusunda güven bence, gerçekten ideal oranlarda çalışıyor kendisi..
ozaman 290 diyim ama 310 u zorlasın :) peki görebilme şansım varmı fotoğraf ekliyormusun bikiniyle filan da olur açıkcası nasıl oldu merak ettim
kapsül riskini nasıl düşündün? yani bi problem oldumu özel bakım vs?
kapsül riskini nasıl düşündün? yani bi problem oldumu özel bakım vs?
benim daha yeni sayılır 3,5 ay oldu o yüzden o konuda bir yorum yapamayacağım :) umarım öyle bir sorunla karşılaşmam..
canım benim ameliyat olalı 1 yıl 7. ayıma giriyorum kapsül riski hiç olmadı çok şükür, barış beyin hastalarında böyle bir durum yaşayan biri görmedim canım.. sen barış beyin büyüklük olarakta estetik zevkine güven
Karşılaşmazsın inşallah bitanem ben Barış beyin böyle bir sıkıntıyla karşılaşan hastasını duymadım hiç, bu biraz da kişiyle alakalı sanırım ama doktorun ameliyat esnasındaki titiz çalışmasının da çok etkili olduğunu düşünüyorum ben.
Bu arada benim artık 1 yıl 7 ay olmuş şaka gibi, daha dün gibi sanki güzel memelere kavuşmak istediğim günler zaman su gibi akıp geçiyor. Kavurucu yaz sıcaklarının başladığı günlerde evde atletten fazlasını giyemiyorum bunalıyorum hemen, geçenlerde ev arkadaşım Badem ne zamandır soracağım ama çekiniyorum memişlerin pek bir güzel görünüyor kaç beden kullanıyorsun dedi, bunu soran hatunun da göğüsleri normal büyüklükte meme büyütmeye ihtiyacı olan biri değil yani, ben de söyledim kaç beden kullandığımı, dikkatimi çekiyor hep memişler kocişin yaşadı dedi içimden pek bir güldüm :) kociş yaşadı yaşadı orası kesin de göğüsleri normal büyüklükte olan bi hatunun bile benim memişlerime iltifatlar yağdırması pek bir hoşuma gitti, bugünlerde değmeyin keyfime
Selammm kızlar, benim için baya bir geç konu açımı oldu sanırım her gün arkadaşların sayfalarını işgal ettim hep sağolsunlar e artık kendi konumu da açayım dedim:)..4 yıllık üniversite hayatım boyunca hep aklımdaydı bu ameliyatı olmak ama tereddütlerim de vardı tabii bana güven verecek bir doktor bulmak sonucun tam olarak istediğim gibi olması hep ya süreç kötü giderse korkusu vs nedenler ameliyat olmamı 4. sınıfa gelmeme kadar erteledi işte.Yoğun araştırmalarım sonucunda bu ameliyatı sevgili doktorum BARIŞ ÇAKIR a olmaya karar vermiştim artık.Aradım 3 Ekim 2011 için ilk görüşme randevusu aldım görüşmemizde her şey olumlu geçti haliyle muayene olurken falan utanıyor insan nasıl da çekinmiştim Barış bey muayene edip ölçü belirlemek için silikon protezlerini kullandığında..Birlikte fikir alışverişi yapıp istediğim büyüklüğün ne kadar olduğuna karar verdikten sonra sıra geldi ameliyat gününe.7 EKİM 2011 büyük gün! Nasıl heyecanlıydım içim içime sığmıyordu.Ailemin haberi bile yoktu düşünün artık ameliyat olacağımı birkaç arkadaşım dışında kimse bilmiyordu.Annemin tepkisinden çekindiğim için söylememiştim hep acaba söylese midim ya bir şey olursa ameliyat sırasında diye düşünüyordum ama şimdi iyi ki de söylememişim diyorum:) refakatçi olarak çok sevdiğim bir arkadaşım eşlik etti sağolsun. ve tuttuk Acıbadem Fulya Hastanesi'nin yolunu..Hastaneye girdiğiniz ilk andan itibaren 5 yıldızlı konforu sarıyor etrafınızı zaten etrafınızda dört dönen hemşirelerden.Odama alındıktan sonra yanıma gelen ekip damar yolumu açtı ve sonra canım doktorum Barış bey geldi yanıma çizimlerimi yapmak için amaaa nasıl utanıyorum o an var ya anlatamam yani Barış bey çizimleri yaparken.Sonra yatağıma uzandım vee ameliyathaneye götürdüler beni.İnsanın içi bir hoş oluyor o zaman.Sabah saat 07.45 suları. Uyandığımda saat 11 e geliyordu Barış bey geldi yanıma geldiğini çok güzel oldu çok beğeneceksin dediğini hatırlıyorum ama hala narkozun etkisindeyim ya gözümü kapatıp uyumak istedim biraz daha ama acayip bir mutluluk var içimde tabii.Ameliyat oldu da bitti sonucu merak ediyorum bir an önce görmek istiyorum nasıl olduğunu..Odama alındım memeler baskılı sargı yöntemiyle sarılmış tabi nasıl göreceğim :) O gece hastanede istirahat ettim Barış bey gün içinde iki defa uğradı yanıma sağolsun nasıl olduğumu sormak için. O gecede zaten ağrı kesici verildiği için rahat bir uyku geçirdim..Sabah uyandım Barış bey yanıma geldi direnlerime baktı ve artık taburcu olabileceğimi söyledi hatta ve hatta normalde ameliyatın 3. günü direnleri çıkarttığını ama bende durumun çok iyi gittiğini ve artık temiz kan gelmeye başladığı için şimdi çıkaracağım direnleri(ameliyattan sonra vücutta biriken kirli kanı dışarı atmaya yarayan iki küçük borucuk) dedi ben de sevindim tabi.Direnleri ameliyattan hemen sonraki gün çıkaran ilk hastası benim sanıyorum:) Direnler konusunda hemen bir dipnot düşmek istiyorum ben onları ağrılı acılı sızılı şeyler zannediyordum inanın kızlar hiç alakası yokmuş normalde canım da çok tatlıdır benim onu da ekleyerek söyleyim de acıya karşı çok dayanıklığı olduğumu düşünmeyin. ve direnleri çıkarıp baskılı sargıyı da çıkarıp full ayna da bir bak bakalım nasıl olmuş dedi doktorum ayy harika gözüküyorlardı nasıl mutlu oldum o an..Sporcu sütyenimi giydirdi doktorum ve taburcu oldum..Sonuç şuan nasıl mı muhteşemmmm :))) 2 ay olmuş ameliyat olalı da, zaman su gibi akıp geçiyor gerçekten. Unutmadan boyutu hakkında da bilgi veriyorum hemen NATRELLE marka 510fx modeli 310cc protez kullanıldı arkadaşlar. İlk 20 gün sonrasında tam olarak meme kıvamına geldiler yumuşaklık kıvam süper:)
barıs bey görüşmek istedigim doktorlardan bitanesi..ne güzel 2 ayınız gecmıs gıbı..umarım bende bu yazıları yazacak gunlere kavusurum..sormak ıstedıgım barıs bey neden size damla onerdı...sadece damlamı kullanıyor hastalarında...birde hangi marka protezlerı kullanıyor..bide en merak ettıgım sey amelıyat yontemı ..saırım kas zarı ustu uyguluyormus hastalarına..her hastasına mı bu yontemı uyguluyor..bu yontemın avantajları eksıklerı neler.? cevap ıcın sımdıden tesekkurler :)
selam kızlar dün barış beyle görüştüm. bana 225 cc nin uygun olacağını ama 2. tercihinin 255cc olacağını söyledi. yüksek profilli protez kullanacakmış. zaten acayip gergindim. ben burda öğrendiğim kadarıyla tekniği markayı falan biliyorum ama sonradan farkettim de bu konularda hiç bilgilendirmedi beni. öncesi sonrası resimlere baktım büyük olmayan vücutla uyumlu işler çıkarıyor bence. badem senin resimlerini de görebilirsem çok sevinirim. zaten dün görmüşümdür sanırım:)) herneyse benim başka bir sorunum da roalcutan kullanmam. barış beye söyledim tedavin bitince yapalım dedi ama benim böyle bir lüksüm yok izin açısından. deriyi çok incelttiği için yara iyileşmesini etkiler dedi. ben de önümüzdeki 10 gün ilacı içmicem umarım faydası olur. kızlar ya bişey söyleyin nooluurr
selam iki arada bir derede. ben dün konuştum barış beyle. bana damla ya da yuvarlak kullanıcam diye bişey söylemedi. 2 cm protezi alta sıkıştırıyorum dedi. ben de zar altına koyuyosunuz değil mi dedim evet dedi. 2 hafta izin aldım dedim çok almışsın bir hafta 10 günde iyileşirsin dedi. bir de ağır kaldırmakla falan kapsülün bir ilgisi yok tamamen bakteriyel bir durum dedi. ve natrelle kullanıyor diye biliyorum. ofisinde natrelle garanti broşürleri vardı ama öncesi sonrası resimlere baktığım yerde pip ve nagor u tercih ediyoruz yazan bir slayt vardı.
barış bey'in zamanında nagor kullandığını biliyorum. nagor'u hala kullanıyor mu bilmiyorum ama natrelle kullanıyor. diğer markayı bırakmıştır, zamanında kullanmışsa da. (kullandığına dair bir şey duymadım ayrıca.)
barış beye artık iznimi falan değiştiremem dediğimde peki o zaman yapacak birşey yok yapıcaz ameliyatı dedi. kesinlikle yapamayız demedi. ben 40 mg kullanıyorum çok da fazla sayılmaz. ben kestim kafama göre hafta içi cilt doktoruma da soracağım. ki daha rahat bir tip kendisi hiç bırakma bile diyebilir. doktorlar çok hafife alıyor bazen. ya işte benim kafamı karıştıran barış beyi kalem kalem herşeyi anlatmaması oldu ne bilim gerçi ben zaten naptığını biliyorum tamam çok şeker bir doktor ama biraz daha net bilgilendirseydi keşke dedim sonradan. sence 225 küçük mü? barış beyin gözüne güveniyorum ya ben ufak tefeğim ama dik bi duruşum vardır göğüs kafesin de güzel önde alt bedeninle üst bedenin eşit kalsın bunu bozmayalım dedi.