- 24 Temmuz 2013
- 538
- 5
- 318
Merhabalar devlet hastanesinde meme küçültme dikleştirme ameliyatı olmak için randevu aldık iki arkadaş.( Doktor adı Mustafa Nişancı.) Günümüz geldiğinde randevumuza gittik muayene sonrasında bize birer hafta ara ile ameliyat günü verdiler. Benim günümden bir gün önce arayıp iptal ettiler. Başka ileri bir tarihe attılar. Arkadaşımın günü geldiğinde tüm tahliller , ekg, akciğer filmi ve mamografi için çağırdılar tetkikleri yapıldı ertesi gün için hastaneye yatışı yapıldı. O gün saat 08.00 de hastanedeydik saat 13.00 e kadar hoca şimdi gelecek , yok öğleden sonra yapabilir, yok yarın alabiliriz, yok bekleyin diye oyaladılar. Sonuçta valizlerimizi orada bırakıp bizi evci çıkardılar . Ertesi sabah yine saat 08.00 de hastanedeydik. 11.40 ta hoca geldi muayene etti umursamaz bir tavırla hatırlamıyorum sizi falan, bir sürü laf . Sonuç: Bizim Muğla da bu operasyonları sallıyorlar. Sürekli vaka geliyor , kaza geliyor, sizin duygularınız ile ilgilenmiyorlar.Sizin operasyonunuz onlar için ÖNEMSİZ! Vaka kaza bitmez. Sonuçta devlet hastanesi ama devlet de böyle bir SUT kodu açıp operasyon yapılabilmesi için doktorlara yetki ve teçhizat vermiştir. Elbette ki onların önceliği ve gerekliliğini anlayabiliyorum. Fakat biz de hastayız ; baştan eleyin ,randevu verip milletin duyguları ile oynamayın. Ayrıca zaman ve para kaybı.