badem10 meme estetiği ameliyatı

kesinlikle asla izlemiyorum herhangi başka ameliyat da özellikle hiç izlemedim şimdiye kadar :))) ya aynen ben olabilecek en büyük olsun da demedim vücuduma göre ideal olan dedim. üzerimde dolgulu bir çamaşır vardı böyle güzel biz bu görüntüyü çıplak halde sağlayalım dedi. daha fazlası seni iri gösterir dedi. ben de zaten kesinlikle iri görünmek istemiyorum. atletik yapımı korusun ama dolgun göğüslerim olsun istiyorum sadece

Hoşbuldum bitanem teşekkür ediyorum güzel memelere kavuşturan doktorlarımızın da ellerine sağlık
foruma hoş geldin bebek :)
ben de naci bey'in hastalarında görmedim hakkaten

bence de hem kişinin yapısıyla alakalı hem de doktorun titiz çalışması ve yeteneği ile.

senin ameliyat sonucun alkışlanır

Telefondan giriyorum şuan çöl ayrıntılı yazamayacağım canım kusura bakma o yüzden 2 yıla yakın evet ve çok şükür li hiç bir sorun yaşamadım bu zaman sürecinde ameliyat sonucumdan fazlasıyla memnun ve mutlu oldum. Barış bey damla protez kullanıyor tam olarak doğal sonucun bu protezin sağladığını düşünüyor ben de doktoruma güvenim tam olduğu için bu konuyu hiç düşünmedim bile keza ben zaten damla protez istiyordum. Natrelle kullanıyor marka olarak kıvamına hayran kalacağın bir protez olur senin ameliyatında kullanılırsa ne demek istediğimi anlarsın yaprağım benim sonucumu canlı gören biri olarak kıvamı çok net görüyor ki kendisinde de natrelle var durum şahane diğer markalar ben de kullanılmadığından bir yorum yapamam yalnız kendi protezimi gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Kas zarı altına uyguluyor bunun en güzel avantajı hiçbir kasının kesilmiyor olması kas üstünden farkı daha doğal durması kısa cevaplar yazabildim ama inşallah yardımcı olur, sevgiler.

Canım sana öncelikle şunu söyleyeyim koca memeli hatun olmak istemezsen güzel ve en önemlisi kendi vücudunla uyumlu ve seksi görünen meme istersen barış beyin estetik zevkine güven kullandığın ilacı duydum yan etkisi çok olan bir ilaç cildiye doktoruna danışmalısın bırakmadan önce. Barış bey önceden nagor kullanıyordu hiç pıp kullanmadı diye biliyorum ben. 2 yıldır da natrelle kullanıyor natrelle 510 fx serisi dual jel özelliğine sahip tam meme kıvamı oluşturur ve görenler mest olur şekil ben :))sormak istediklerin varsa seve seve cevaplarım resim nasıl göreceksin benim arkadaşlık isteği gönder kabul edeyim ya da mail adresini bana msj gönder,iyi geceler tatlı rüyalar herkese de ben kahve içtim uyuyamıyorum

Bir hafta sonra Barış Bey'le randevum var ve asistanı kesi yeri gogus altı olacak şekilde damla şeklinde protez kullandığını belirtti Barış Bey'in. Ben de açıkcası Barış Bey'in başarılı bir ameliyat sonucunu merak ediyorum bıçak altına yatmadan canım, senin ameliyatının çok güzel sonuçlar verdiğini okudum o yüzden görüntüyü merak ediyorum doktor ve protez şekli seçimi konusunda. O nedenle beni arkadaş olarak eklersen sevinirim canım

Şimdiden hayırlı olsun kas zarı altı mı olacak ve kaç cc takılacak merak ettim.

Canım Barış Bey zaten herkese kas zarı altı ve damla silikon kullanıyormuş, muayenem haftaya olduğu için kaç CC olduğunu henüz netleştirmedik.
Hasan Fındık ile görüştüm, o kas altı, yuvarlak, 350 CC civarı kullanıcağını söyledi dolgun gogus istediğimi söylediğim için; ancak ameliyat sırasında 325 CC ya da 375 CC de kullanabilirim dedi duruma göre.
Çok teşekkürler fairtalecim Bakalım henüz doktor ve protez şekli konusunda karar veremedim.
Bir de Onur Erol'un ismini duydum başarılı olarak ama öncesinde Badem10'u çok merak ediyorum, Barış Bey benim için de şimdilik en güçlü doktor adayı

ben foruma çok sık giremiyorum artık kusura bakmayın lütfen. bana özel msj gönderirsen mailini fotoğraf yollayayım.

bu arada 2. yılımı doldurdum ve sonuçtan çoookkk memnunum 1,5aylık evliyim ve kocişim hiçbir şekilde anlamadı.

Meme büyütme ameliyatı olduktan sonra hamile kalıp göğüslerdeki değişikliği çok merak ediyorduk ben de bekar iken bu ameliyatı olduğum için 2 yıl 2 ay oldu benim 4 aylık evliyim bu ameliyatı olduğumu eşime söylemedim ve hala anlamadı zaten anlamaz da çok doğallar izlerim silindi %95. 3 aylıkta hamileyim. Gelişmeleri merak eden arkadaşlar için yaşadığım değişimleri ve göğüslerdeki durumları paylaşacağım şu anlık bir değişme yok, sevgiler :)

Canim merhaba oncelikle bebis haberine cok sevindim:)) bende cok merak ediyorum hamilelikte nasil olucaklar diye banada damla yuksek profil kondu suan cok yeni aradan zaman gecince nasil gorunucek onuda merak ediyorum bende resimlerini gorebilirmiyim??

Özel msjla mail adresini gönderirsen fotoğraf konusunda yardımcı olabilirim canım.

Canim cok mutlu oldum bebek haberine.Maasallah, insallah saglikli bir sekilde bebisine kavusursun. Tebrik ederim

canım benimmmmm çok sevindim yaa :) ne güzel bir haber bu böyle..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, gelişmeleri bekliyoruzz öpüyorum kocaman..

hayırlı olsun bebiş haberine çok sevindim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..

Cok teşekkür ederim kızlar cok sagolun vakit buldukça bebek topigine bakmaktan kendi sayfamı unutmuşum :)
Canim cok mutlu oldum bebek haberine.Maasallah, insallah saglikli bir sekilde bebisine kavusursun. Tebrik ederim

canım benimmmmm çok sevindim yaa :) ne güzel bir haber bu böyle..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, gelişmeleri bekliyoruzz öpüyorum kocaman..

hayırlı olsun bebiş haberine çok sevindim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…