- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
-
- Konu Sahibi bilgezaman
- #1.561
fizikdaşım nasılsın canım kaçak geldi:) arada eskilerden olanları bi dürteyim diyorum
Bugün 6. ay burun kontrolüne gittim. Burunda nerdeyse 7. ayı meme ameliyatımda da 15. ayı devirdim. Zaman ne çabuk geçiyor yahu :)
Bu mutluluk, paha biçilemezzzzz :)
kocaman masallah sana canım benim
Bademcim haber ver demiştin veriyorum, meme biyopsüm temiz cıkar cıkmaz Barış Beyden randevumu aldıııımyarın hatta gidiyorum görüşmeye, bakalım bakalııım
Gorustum, ama olmaz dedi. Meme dokum varmis meme dokusu olana yapmazmis. Razi olmadi anlamadim nedenini. Halbuki kmi yil once gittigimde tamam demisti 200 cc onermisti. Simdide yapmam dedi. Gosterdigi fotograflarda aslinda benimkine benzer buyuklukler vardi ama bilemedim. Belki de sundandir, benim bir meme ucum icerdeydi ve onun da duzelmesini istedigimi belirtmistim.normal dedi gerektiginde cikmis ki emzirebilmissinizdedi hic yapmadim yapmam dedi.
Ben de uzuldum evet;(( daha onceki gidisimde de cokuklugu biliyordu tabii, o zaman da cokukluge ayri bir mudahale yapmam sut kanallari var orada demisti. Ben de protezle cikmaz mi demistim cikabilir demisti velhasil onaylamistik karsilikli. Ama bu kez de yapmam dedi baska da bisey demedi. Belki olumsuz sonuclanirsa zan altinda kalmaktan korkmustur. Bilmem ki bademcim, arastiriyorum bakalim.
Ameliyatımda yanımda kalan arkadaşım: e hani sen şimdi memeleri büyüttün ya seni ziyarete gelecek birileri olsaydı hasta ziyaretine gelirken sütyen getirirler herhalde demişti :)))
Merhaba badem bana mesaj atmışsın ama özel mesaj hakkımı henüz kazanamadım nerden cevap atıcağımı bilemedim.yeni üyeyim ameliyat oldum sizler de araştırdığım kadarıyla tecrübeli arkadaşlarsınız resim eklemiştim yorumlarınıza ihtiyacım vardı o yüzden eklemiştim.
badem10 cnm nette benim gibi sorun yaşayan varmı diye bakarken senin adına rastadım.cnm bende 16 gün önce amaliyat oldum fizikerimiz benziyo 174 cm boyum kilo 64 su an 320 cc ultra high profil damla modei takıldı odemler indi gibi ama sol taraftaki protz sanki daha yukarda ve daha büyk duruyo alt taraf sanki daha boş sendede aynı bi sorun olmus sanırım ne zaman normale döndü klersen çok sevinirim yardımına ihtiyacım var(((((
sanırım yanlış gördüm çok haklısın cnm drum bekle diyor inş dediği gibi çıkar ....Canım benim yaşadığın sıkıntıya üzüldüm ilk zamanlar olduğu icin bunları normal karşılamak gerekiyor ama..sen yanlış okudun sanırım ben hiçbir sıkıntı yasamadım protezinustte olması ile ilgili sorunsuz bir ameliyat süreci atlattım cok şükür fakat herkesin bünyesi farklı oluyor canım korkulacak bir şey yoktur yine de doktoruna da danışman canım. Boy kilomuz benziyor protez boyutu ve damla olması da:)