badem10 meme estetiği ameliyatı

hocana deseydin daha önemli işlerim var bugüüüüün
tabi ki kabinlerde çekiliriz. :) makinem iyi, eee bebekler de iyi, varsın kabin ışıkları kötü olsun. bakalım ne çıkacak ortaya. (bir gün böyle bir mutluluk yaşayacağımı, sonra da böyle bir şey yapacağımı bilebilseydim ne hissederdim acaba :26: mutluluk insana neler yaptırıyor görüyorsun canım.)

Belki seninkiler daha da güzel olacak bebeğimm Çok güzel olacağı kesin zaten o konuda doktorumuza güvenim tam.

Şu aralar hayatımdaki en güzel hayal bu, gözlerimi kapadığımda şükrediyorum bu eksiklik duygusuyla yaşamaya mahkum edilmediğimiz için. Umarım her şey yolunda gider canım ya...

aa goremiyorum mesaj sayım yetersizmiş. iki tane daha atarsam görebilecegim.kusura bakma Bademcim,birazdan bi mesaj daha yazicam ki 25i tamamlayayım.

bu da 25. mesajım ohh artık fotografı görebilirim. Bu arada bu sabah biyopsi oldum. Sonucu cumartesi alıcam. Ömrümden ömür gitti diyebilirim, karmaşık bir ruh hali içindeyim. Çocuklarım var aklımda yalnızca. İnşallah temiz çıksın da ben de böyle keyfi işlerime döneyim..

aslında memeden önemli değüldü ama sen derslerin önemli deyince :)) ayy heyecanlandım şimdi çok güzel şeyler alalım, ben normalde sütyenle birinin yanında durmak anam anam çok utanırdım gerçi hala utanıyorum ama sana alıştım artık bebek çekeriz yeni cicilerimizle :)

evet canım düşünsene maddi durumu bu ameliyatı olmaya elvermeyen ve bizim çektiğimiz sıkıntıları çeken bir sürü kişi vardır eminim en azından bu açıdan bile düşünsek çok şanslıyız, gör bak her şey çok güzel olacak ameliyatını olacaksın sonraki gün bir bakacaksın ki hayatına iki yeni güzellik katılmış

Şu aralar hayatımdaki en güzel hayal bu, gözlerimi kapadığımda şükrediyorum bu eksiklik duygusuyla yaşamaya mahkum edilmediğimiz için. Umarım her şey yolunda gider canım ya...

canım benim inşallah her şey senin adına hayırlısı ile sonuçlanır, beni de haberdar et olur mu. Sen güzel düşün temiz çıkıcak gör bak.

Aynen güzelim, Allah herkese yardım etsin. İnşallah maşallah kuzum, şiir gibi geliyor söylediklerin.

ben bu ameliyattan sonra daha cesaretli oldum. yarım bıraktığım önemli konulara adapte oldum, uğraşıyorum. kalem de eski ruh halimden çok farklı göründüğümü söylüyor. dimdik ayakta! bu nedenle tabi ki meme herşeyden daha önemli. çünkü onlar sayesinde kendimizdeki gücü, azmi ön plana alabildik. ezik durmuyoruz artık. daha çalışkanız (daha memeliyiz, kendi adıma konuşayım: artık memeliyim. )
şöyle bir bikini bulsam, yeşil yeşil... çok sevinirim:

nasıl?

Eklentiler

• $....jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 56
ayy buna bayıldımmm canım sana da çook yakışır bebeğimm.
bu memeler bizi biz yaptı :)

Bademcim beni de arkadasin olarak ekleyebilir misin?bi ara listendeydim ama sonradan gume gittim galiba:)
Baris cakirla ayin 19unda gorusmem var,bikac sey sormak istiyorum sana

ben de sana özel mesaj yolluyordum şimdi canım benim kalp kalbe karşıymış :) nasılsın bakalım görüşmeyeli, çok sık giremiyorum foruma.. 1 aycıkkkk ayy o zaman şafak saymaya başlıyoruz, bu sefer her şey çok güzel olacak inşşş

Badeeem! 1 ay 4 gün kaldı ameliyatıma, yeniden heyecanlanma sürecine girmiş bulunmaktayım :)

Sağol tatlım, iyiyim, iyi olmaya çalışıyorum, azcık hasta gibiyim, hasta olursam ameliyat ertelenir diye de ödüm kopuyor
Bu ara ben de pek giremiyorum, öyle arada derede bakıyorum işte. İnşallah canım çok mutlu olalım

Havalar bu ara soğuk canım kar da yağmaya başladı aman dikkat et kalın giyin bol bol c vitamini al. Ben de çok çabuk hasta oluyorum o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Dün bir arkadaş ortamında montumu çıkardım oturduğumuz yerde arkadaşım dedi ki badem sen baya zayıfsın ama göğüslerin maşallahı var belli oluyor ded:)) öyledir benimkiler anneme çekmişim dedim ama içimden çok güldüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…