badem10 meme estetiği ameliyatı

saol canım,

şimdilik normal olarak ağrılarım var, fırsat buldukça girip sizlere olan biteni yazacağım, hiç merak etmeyin.

inşallah herhangibir sorun çıkmaz da buradaki diğer arkadaşlar gibi güzel cicişlerim olur benim de :))

herkesi kocaman öpüyorum destekleri için.

işin zor kısmını atlattın, biraz dikkatli davranırsan bundan sonra da sorun çıkmaz inşallah.
benim de 1,5 ay oldu, her şey çoktan normale döndü ama açılıp saçılıp gösteremedim ya içimde ukde oldu ehehehe

Canımm çok geçmiş olsun.. İşin büyük kısmını atlattın, 1 ay çarçabuk geçicek merak etme. Gözün aydın diyorum tatlım..

Çok geçmiş olsun, hayırlı olsun Canım..

yeni cicişlerinle bir ömür boyu mutluluklar sana geçmiş olsun zaman öyle hızlı akıyorki keyfini sürmeye başladıktan sonra ara ara unutacaksın onların sonradan sana verilen hediyeler olduğunu

Canım geçmiş olsun... Bence kendine konu açmanın zamanı gelmiş
Bende narkozdan uyanınca ilk sorum kaç cc takıldı diye olmuştu.Çünkü norkozda uyumadan halen daha doktoruma büyük olsun,400cc yi mutlaka deneyin lütfen diye yalvarıyordum Şu anda çok sert olmaları çok normal,zamanla yumuşayacak ve aşşagıya inecekler canım.Ammann yatıp kalkarken desteksiz yatıp kalkma lütfen,dikkat et kendine..Gögüs üst tarafında benimde sıkı bir elastik bandajım vardı.Bu protezin aşşagıya dogru inmesine yardım edecek.Zamanlada masajlarla sende yardımcı olacaksın zaten Yerine oturması bir ayı geçebilir.Olsun geç olsun,güç olmasın öyle degilmi Tekrardan geçmiş olsun canım,saglıkla kullan inşallah...

Canımmmmm hoşgeldin ayy çok merak ettim seni yaa Sevin'i arayıp soracaktım vallahi ama adını bilmediğim için soramadım da :)

310 cc demeeeeeeek desene senle cc kardeşi olduk artık hehe ikimizin de protez büyüklüğü aynı canım, şimdiden söyleyim çoook memnun kalacaksın bu büyüklükten

Barış bey ameliyat sonrası uyanma odasında ben uyanmaya çalışırken yarı baygın yarı ayık ben de Barış beeeeey nasıl oldu kaç cc demiştim çook güzel oldu istediğin gibi de oldu demişti nasıl mutlu olmuştum anlatamam sana sonra en büyük mutluluğu ben ameliyattan sonraki gün bandajlarımı çıkardığında yaşamıştım ben barış bey'in ofisindeki muayene odasındaydık Sevin Hanım ben Barış bey bandajları çıkarmaya başladı yavaş yavaş ama Sevin hanımla ben nasıl meraklı gözlerle bekliyoruz açılmasını var yaaa sevin hanım da benden bir hafta önce ameliyat olmuştu o yüzden sonucumu merak ediyordu benim..Neyseee bandajları yavaş yavaş açıp direnleri çıkardı karşıda boydan bir ayna var zaten görmüşsündür yavrum Sevin dedi ki vaaaaay harika gözüküyorlar sonra ben aynadan bakıyorum ama gözlerimi alamıyorum var ya acayip beğendim beğenmek ne kelime bayılmıştımmmm..Barış bey sordu nasıl olmuş diye, ben de çooook beğendim dedim mutlu oldu tabi o da..Ama 2. günde bile o kadar oturmuş bir göğüs vardı ki hemen eve geçer geçmez çıplak fotoğrafını çekip oralete göndermiştim o da hayy maşşaaalllaaaaah çok hatun memesi gördüm ama ilk günden bu kadar güzel göğüsler görmedim demişti uçmuştum ben de mutluluktan o günlere döndüm tekrar yaa :)

O bantı barış beyin tarif ettiği şekilde kullan bitanem bana öyle bir bant vermemişti o yüzden bilemiyorum nasıl kullandığını ama dediğin gibi üstten göğüsleri sıkan ve silikonların aşağıya inmesini daha da çabuklaştıran bir şeydir..7 nisanda ki kontrolde normal sütyene geçersin büyük ihtimal masajı gösterir barış bey zaten masaj yapmaya başlayınca öyle çabuk yumuşuyor ki sen de göreceksin sonraaa bir de scarex jel veriyor yara izleri için ben ondan 2 tane kullandım sonra bıraktım iki ay sonra çok ihmalkar davrandım ona rağmen izlerim şuan bile belli değil desem yeridir yani sen düzenli kullanırsan çok daha iyi sonuç alırsın yavrucummm..Senin adına öyle mutluyum kiiiiiiiii, gelişmeleri bekliyorum merakla çoooook öpüyorum seni aman dikkat et kendine bu bir hafta yorma kollarına çok yüklenme yatıp kalkarken de destek al

canım çok çok geçmiş olsun. artık fotolarında bekleriz... güle güle kullan..

selam kızlar,

güzel mesajlarınız ve dilekleriniz, desteğiniz için ne kadar teşekkür etsem azdır. evet Barış Bey'in verdiği bantı takıyorum, bazen gerçekten nefes almakta bile güçllük çektiğim yorulduğum zamanlarda azıcık çıkarıyorum, kendisi de demişti, silikonların yerine oturmasını hızlandıracak, aşağıya inmelerini yani.

her sabah uyandığımda bir önceki güne göre daha iyi hissediyorum, aynen dediğiniz gibi yatarken ve kalkarken kesinlikle kollarımı kullanmıyorum, annem saolsun yardım ediyor. benim göğüs kafesimin sol tarafındaki kemiklerim sağ tarafa göre biraz daha yukardaymış, Barış Bey demişti, sol göğsün sağa göre biraz daha büyük olabilir ama çok dikkatli bakılınca anlaşılacak, şimdiden haberin olsun ama önemli bir asimetri olmayacak diye, zannediyorum sol tarafımdaki silikon otururken yer darlığından ötürü daha hassas oluyor o bölge, çünkü sol tarafım sağa göre daha hassas, özellikle göğüs ucumda dün biraz fazlaca ağrı vardı ama bugün Allah'a şükür geçti :))

panik yapmıyorum, daha ameliyat olalı 4. gün bugün, sizlerin dediği gibi 1 ay dolsun hele, illaki masajla falan yumuşayıp kıvama gelecekler, ağrılarım sızılarım azalacak. şunu anladım zannediyorum benim ağrı eşiğim biraz düşük, ama sızlanmıyorum, normal diyip geçiyorum, yapacak birşey yok, her sabah bir öncekine göre daha iyi uyanınca daha iyi hissediyorum moral açısından.

acaba masaj verdiği gün normal sütyene geçmesem de bu sporcu sütyeni ile devam etsem nasıl olur acaba? izin verir mi? çünkü bu daha rahat olacak gibi :))

süreç aynen sizlerin yazdığı gibi devam ediyor kızlar, şu günleri bir atlatsam da bikini faslına geçsem yaa :)) asıl hevesle beklediğim kısım o :))

burcucum senin iyileşme ve oturma süreci oldukça hızlı olmuş, benimki sanki normalden de yavaş olacakmış gibi hazırladım kendimi, böylece süreç yavaş ilerlese bile moralimi bozmamaya karar verdim, oanik yapmayacağım, iyi bir doktorun kontrolünde gidiyor herşey, varsın 1 ay da değil 2 ay da otursunlar, yeterki güzel olsunlar dimi?

hepinizi kocaman öpüyorum, azıcık toparlansınlar bende resim koyacağım inşallah.

çok geçmiş olsun cnm bir Barış Çakır harikası daha eklendi aramıza desene :) inş. en kısa zamanda atlatırsın zor süreçleri darısı başıma

geçmişler olsun sağlıcakla kullan inşallah

Bitanem bir hafta sonrası çok çok iyi olacaksın ilk günler zor oluyor sonuçta ameliyat geçiriyoruz dimi sen evde dinlenmene bak canım benim 10. günden sonra Barış bey uygun görürse kesinlikle normal sütyene geçmeni öneririm benim aldığım sütyeni çok beğenmişti Barış bey öyle daha çok rahat etmiştim penti den almıştım sütyenimi sana model falan gösteririm ilk günler böyle oluyor sonrası yaza keyfini çıkarmak kalıyor tatilde doya doya güzel bikinileri giyip herkesi kendine hayran bırakmak :) yorma kendini canımmm istirahat et güzelce 10. gün kontrolünde her şey çok daha iyi olmuş olacak Barış Çakııııır' ın çıkardığı harikaları görmek için sabırsızlanıyorum ben deeeeee...

canımm bugün 6. gün oldu senin çok çok daha iyisindir artık nasıl gidiyor her şey yolunda mı? Bilgilindir biziii fırsat buldukça öpüyorummmmm

Çok geçmiş olsun Canım, en kısa zamanda sağlığına kavuşmanı diliyorum. Hayırlı olsun yeni memişlerin :)) Sevgiler..

canlarım :))))

evet bugün tam 6 gün oldu, yarın kısmetse başlayacağım işe ama iyi hissediyorum kendimi :))

burcucum sana birşey sormak istiyorum, masaj ve kremden sonra ben penti'den bir sütyen aldım demiştin, 10. gün kontrolünden sonra yani, bana da modelini ismini cismini verebilir misin? madem Barış Bey beğenmiş, doktorun onayladığı bir sütyen ben de ondan kullanayım diyorum.

valla şekerler, şimdilik daha iyiyim, ağrı eşiği oldukça düşük olan birine göre 6. günüm oldukça iyi (aman Allah nazarlardan korusuuuuuunnnnn!!!!!!), kollarım falan çok çok iyi durumda, annem yine de " 1 hafta daha ben yatmana kalkmana yardım edeyim, kollarından destek alma noolur noolmaz, işyerinde sana zorluk çıkartacak birşey olmasın" diyor. şimdilik hissettiklerimi tek tek yazayım da sizler çok değerli yorumlarınızı esirgemeyin benden :)) ;

çoook hafif yumuşama başlangıcı var gibi, ama o baskı hissi devam ediyor, ee normaldir tabi, son 3 gündür ağrı kesici kullanmıyorum, antibiyotik olayı bu sabah bitti, sol tarafımdaki hassasiyet daha fazla, ama Barış Bey söylemişti, sol tarafındaki göğüs kafesinin kemikleri sağa göre daha yüksekte, ee dolayısıyla o bölgeye silikon yerleşmeye çalışırken daha fazla hissediyorum sanırım. ama sorun değil, illaki geçecek.

en kısa sürede ilk resimlerimi koyacağım sizlere söz veriyorum, birde büyüklük konusuna gelinceeeeee (hepimizin ortak derdi değilmi :))

ödemlerin ineceğini, şimdiliki gibi bomba gibi olmayacaklarını düşündükçe tabiki hayalimdeki büyüklükte olacaklarını sanmıyorum, ama bunu bir şikayet yada üzüntü belirtisi gibi algılamayın sakın. sizlerin resimlerini görünce iç geçirdim ama asla öyle olmayacaklar, neden derseniz, benim neredeyse hiç göğüs dokum yoktu, doktor naapsın, o kadarcık alana adamcağız 310 cc taktı :)) biraz göğüs dokum olsaydı ama daha büyük olurlardı eminim, ama buna da şükür hiç olmamasından iyidir,

(kendimi çok aç gözlü gördüm yaaa :)))

şimdi düşünüyorum da daha büyüğü olmazmış zaten, derim almazmış, o kadar zorlamaya da gerek yokmuş zaten :))

ayy burcu yaa senin başlığını da amma işgal ettim, kusura bakma noolursun :))

Slm kızlar,sevgili poisacığmın topiğinde yağmurluk'un yazısını okuduktan sonra(söylediği her şeye harfiyyen katılmakla birlikte) arkadaş listemi tekrar gözden geçirdim ve listemi bayağı bir temizleyerek 160 civarında olan arkadaş sayımı 40 küsüre düşürdüm, az olsun öz olsun dimi ama :) yağmurluk'un da söylediği gibi forumda pekçok erkek üye de dolaşıyordur tabi ki paylaşılan fotoğrafları ya buna göre seçeceksin ya da isteyen kişilere özel olarak fotoğraf göndereceksin ya da hiç fotoğraf paylaşmayacaksın..Benim şuan arkadaş listemde bu ameliyatı olan ya da olmayı düşündüğüne emin olduğum tanıştığım ya da farklı topiklerden görüştüğüm arkadaşlar dışında listemden diğer arkadaşları çıkardım..Yine sevgili yağmurluk'un söylediklerinden etkilenerek avatar fotoğraflarına bakarak bile bir sürü erkekler foruma kendilerini kadın gibi gösterip üye olup arkadaşlık teklifi gönderdiği için hemmeeeen avatar fotoğraflarımı da değiştireceğim..

Bu konuda hassas olan arkadaşlara da tavsiye ederim Sildiğim arkadaşlar da alınıp kırılmazlar umarım herkese sevgileeeer :)

Ayy bitanem olur mu öyle şey yaa benim sayfam senin sayfan istediğin gibi kullan şekerimmmm

İyi olmana çok sevindim bir haftada her şey yolunca giriyor zaten, büyüklük konusuna gelince yumuşayıp tam göğüs kıvamına gelince büyüklüklerinden çooook memnun kalacaksın emin ol..Barış beyi 10. gün kontrolünde neler söyleyecek bakalımmm, ödemlerin gitmesi için de sana bol bol su içmeni tavsiye ediyorum tatlım..Sütyeni de sana özel msj olarak gönderiyorum hemen şekerim :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni arkadaşlık teklifleri geliyor tek tek özel msj göndermek istemiyorum ben niçin arkadaş olarak eklediniz diye :) birkaç üst msjda belirttiğim nedenlerden dolayı beni arkadaş olarak eklemek isteyen arkadaşlar ya durumunuzu anlatan özel bir msj gönderin ya da topiğime anlatın bunu, böyle olursa daha kolay anlaşırız inşallah

ayy çok teşekkür ederim, zaten buradaki arkadaşların destekleri olmasaydı bu kadar kolay geçmezdi bu 1 hafta, hastanedeyken bile anneme şurdan çıksak da kızlara neler oldu bitti yazsam diyordum, annem saçmalama dinlenmene bak dedi, olmaaaaaaz kızlara bu kadarını borçluyum en azından dedim :))

yaa yerim senin yeni avatarını, 1 haftadadır evdeyim diye ağzıma lokma sürmüyorum kilo falan almiyim diye, bu yapılacak işmi yaa :)))

sütyen için de çok teşekkür ederim.

Bu yaprak sarmalarını da ben yaptım bu aradaaa söylemesi ayıp çok güzel yemek yaparım hehe :)) canım benim ye yahu can boğazdan geliiiiiiiir

Ben çok merak etmiştim seni foruma uğramayınca demiştim ya az kaldı Sevin'i arayacaktım bizim forumdan arkadaş vardı ne oldu diye o kadar yani :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…