canlarım :))))
evet bugün tam 6 gün oldu, yarın kısmetse başlayacağım işe ama iyi hissediyorum kendimi :))
burcucum sana birşey sormak istiyorum, masaj ve kremden sonra ben penti'den bir sütyen aldım demiştin, 10. gün kontrolünden sonra yani, bana da modelini ismini cismini verebilir misin? madem Barış Bey beğenmiş, doktorun onayladığı bir sütyen ben de ondan kullanayım diyorum.
valla şekerler, şimdilik daha iyiyim, ağrı eşiği oldukça düşük olan birine göre 6. günüm oldukça iyi (aman Allah nazarlardan korusuuuuuunnnnn!!!!!!), kollarım falan çok çok iyi durumda, annem yine de " 1 hafta daha ben yatmana kalkmana yardım edeyim, kollarından destek alma noolur noolmaz, işyerinde sana zorluk çıkartacak birşey olmasın" diyor. şimdilik hissettiklerimi tek tek yazayım da sizler çok değerli yorumlarınızı esirgemeyin benden :)) ;
çoook hafif yumuşama başlangıcı var gibi, ama o baskı hissi devam ediyor, ee normaldir tabi, son 3 gündür ağrı kesici kullanmıyorum, antibiyotik olayı bu sabah bitti, sol tarafımdaki hassasiyet daha fazla, ama Barış Bey söylemişti, sol tarafındaki göğüs kafesinin kemikleri sağa göre daha yüksekte, ee dolayısıyla o bölgeye silikon yerleşmeye çalışırken daha fazla hissediyorum sanırım. ama sorun değil, illaki geçecek.
en kısa sürede ilk resimlerimi koyacağım sizlere söz veriyorum, birde büyüklük konusuna gelinceeeeee (hepimizin ortak derdi değilmi :))
ödemlerin ineceğini, şimdiliki gibi bomba gibi olmayacaklarını düşündükçe tabiki hayalimdeki büyüklükte olacaklarını sanmıyorum, ama bunu bir şikayet yada üzüntü belirtisi gibi algılamayın sakın. sizlerin resimlerini görünce iç geçirdim ama asla öyle olmayacaklar, neden derseniz, benim neredeyse hiç göğüs dokum yoktu, doktor naapsın, o kadarcık alana adamcağız 310 cc taktı :)) biraz göğüs dokum olsaydı ama daha büyük olurlardı eminim, ama buna da şükür hiç olmamasından iyidir,
(kendimi çok aç gözlü gördüm yaaa :)))
şimdi düşünüyorum da daha büyüğü olmazmış zaten, derim almazmış, o kadar zorlamaya da gerek yokmuş zaten :))
ayy burcu yaa senin başlığını da amma işgal ettim, kusura bakma noolursun :))