badem10 meme estetiği ameliyatı

mrb bnde ameliyat olmak istyrm ama korkularım var,doktor konusunda devlet-özel olması konusunda,doğal olması konusunda...rica etsem beni ekleyeblrmsn,sırf bu nedenle eklemek isteyenler konusundaki hassasiyeetinizi anlıyorum ama eklersen inan çok sevnrm,bayadr üyeyim eski msjlarımada bakablrsn emin olmak istersen :)

Maşallah forumda pek aktifsin canım gördüm :) Ekledim arkadaş olarakta Ankaralı hemşehrime yardımcı olayım diye :KK66: Ailem Ankara'da ben de her ne kadar İstanbul'da olsam da yine de Ankaralı sayılırım :))) Bu ameliyattan hiçbir şekilde bir korkun olmasın..Sana tabi ki doktor tavsiyesinde bulunabilirim bana bütçen hakkında bir bilgi verirsen canım?

mrb bnde ameliyat olmak istyrm ama korkularım var,doktor konusunda devlet-özel olması konusunda,doğal olması konusunda...rica etsem beni ekleyeblrmsn,sırf bu nedenle eklemek isteyenler konusundaki hassasiyeetinizi anlıyorum ama eklersen inan çok sevnrm,bayadr üyeyim eski msjlarımada bakablrsn emin olmak istersen :)

yani eski üyeyim kimliğim konusunda sıkıntı olmasın diye demiştim canım :) bayadır aktif olamıyorum ara ara giriyorum kpss ye grcem bu sene.işe henüz giremedğim için maddi olarak şu kdr limitim var diyemiorum,güvenilir bi doktor olsun fiyatlar hakkında fikrim yok kaçla kaç aralığında oluyor hiç bilmiyorum.hemşerim olmanada çok sevndm :)

Oooofff offf Kpss hepimizin korkulu rüyası bacım..Şimdi kısaca özetliyorum hemen canım devlet hastanesinde olmak istersen bu ameliyatı Konya'da Hakan Çepni'ye olan arkadaşlar var ben dritanın fotoğraflarını gördüm ve onunkini de çok beğendim ve maliyeti de 2500 lira olmuş..Sonra özel hastanelerde 3500 liradan başıyor 15.000 liraya kadar yolu var 3500 liraya Boğaziçi Estetik Merkezi'nde olan arkadaşlar var ordan da ben incilya adlı arkadaşımızın fotoğrafını gördüm ve yine beğendiğim bir sonuç..Maddi durumum kpss de çok iyi bir yere atanacağım bu sene ve çok iyi olacak diyorsan sana kendi doktorumu yani Barış Çakır'ı şiddetle tavsiye ederim İstanbul' da Şişli Fulya'da özel ofisi var kendisinin ve ameliyatını da Fulya Acıbadem Hastanesi'nde yapıyor..Sonucu nasıl mı diye merak ediyorsan buyrunuz benim fotoğraflar silikon meme diyemez kimse o kadar doğallar o kadar benimler ve o kadar da güzelleeeeer :)

yani eski üyeyim kimliğim konusunda sıkıntı olmasın diye demiştim canım :) bayadır aktif olamıyorum ara ara giriyorum kpss ye grcem bu sene.işe henüz giremedğim için maddi olarak şu kdr limitim var diyemiorum,güvenilir bi doktor olsun fiyatlar hakkında fikrim yok kaçla kaç aralığında oluyor hiç bilmiyorum.hemşerim olmanada çok sevndm :)

evet çok beğendim ben gayet güzel olmuşlar :)) darısı bna inş,15000 gbi uçuk bi rakam vermem mümkün değil tabi 2500 3000 iyi ama konyaya gtme gbi bi imkanım yok olursa ankarada olmalı :KK43: burdan biraz bilgi edinmek istyrm doktorlarla ilgli ondan snra doktorlarla gdip konuşcam tek tek kafama koydum yaptrcam ama her konuda içim rahat etsin istyrm

Hmm anlıyorum canım illa Ankara olsun diyorsan sana o zaman ank32 ciğimin doktoru Zühtü Demir'i tavsiye ediyorum ama onun da fiyatı yine 6000 civarıdır diye tahmin ediyorum..Gazi ya da Hacettepe den bir gün randevu alıp görüş istersen canım Ankara'da devlet hastanesindeki doktorlar hakkında inan hiçbir bilgim yok benim..

evet çok beğendim ben gayet güzel olmuşlar :)) darısı bna inş,15000 gbi uçuk bi rakam vermem mümkün değil tabi 2500 3000 iyi ama konyaya gtme gbi bi imkanım yok olursa ankarada olmalı :KK43: burdan biraz bilgi edinmek istyrm doktorlarla ilgli ondan snra doktorlarla gdip konuşcam tek tek kafama koydum yaptrcam ama her konuda içim rahat etsin istyrm

ne demek canım benim, zaten ank32 yle görüşüp fotoğraflarını gördüğünde sen de çok beğeneceksin ve Zühtü bey le görüşmek isteyeceksindir :KK66:

Mesajını aldım fahat kota nedeni ile şimdilik özel mesaj gönderemiyorum. O yüzden mesajınıza ceavben buradan yazmak istedim. Sizi tabiki anlayışla karşılıyorum. Beni listenize ekleyip eklememek tabiki sizin insiyatifinizde.Bu konuda hiç bir yorum yapamam ve düşüncenize saygı duyarım. Bu arada geçmiş olsun, umarım her şey gönlünüze göre olmuştur. Hayırlı olsun dileklerimi de sunmak istiyorum. Kendinize iyi bakın sevgiler..

Anlayışın için teşekkür ediyorum canım.Darısı da isteyen herkese olsun inşallah.

Mesajını aldım fahat kota nedeni ile şimdilik özel mesaj gönderemiyorum. O yüzden mesajınıza ceavben buradan yazmak istedim. Sizi tabiki anlayışla karşılıyorum. Beni listenize ekleyip eklememek tabiki sizin insiyatifinizde.Bu konuda hiç bir yorum yapamam ve düşüncenize saygı duyarım. Bu arada geçmiş olsun, umarım her şey gönlünüze göre olmuştur. Hayırlı olsun dileklerimi de sunmak istiyorum. Kendinize iyi bakın sevgiler..

DÜM YAZDIĞIM MESAJI TEKRAR YAZMAYIM DİYE COPY PASTE YAPIYORUM, BANA TOPİĞİME YAZARAK YA DA ÖZEL MESAJLA NİÇİN ARKADAŞ OLMAYI İSTEDİĞİNİ BELİRTEN BİR YAZI YAZMADAN KİMSENİN ARKADAŞLIK İSTEĞİNİ KABUL ETMİYORUM!BÖYLE BİR SINIRLAMA GETİRDİM ARTIK MEME BÜYÜTME AMELİYATI OLMAYACAK ARKADAŞLAR EKLEMESİN BENİ ARKADAŞLAR!

Slm kızlar,sevgili poisacığmın topiğinde yağmurluk'un yazısını okuduktan sonra(söylediği her şeye harfiyyen katılmakla birlikte) arkadaş listemi tekrar gözden geçirdim ve listemi bayağı bir temizleyerek 160 civarında olan arkadaş sayımı 40 küsüre düşürdüm, az olsun öz olsun dimi ama :) yağmurluk'un da söylediği gibi forumda pekçok erkek üye de dolaşıyordur tabi ki paylaşılan fotoğrafları ya buna göre seçeceksin ya da isteyen kişilere özel olarak fotoğraf göndereceksin ya da hiç fotoğraf paylaşmayacaksın..Benim şuan arkadaş listemde bu ameliyatı olan ya da olmayı düşündüğüne emin olduğum tanıştığım ya da farklı topiklerden görüştüğüm arkadaşlar dışında listemden diğer arkadaşları çıkardım..Yine sevgili yağmurluk'un söylediklerinden etkilenerek avatar fotoğraflarına bakarak bile bir sürü erkekler foruma kendilerini kadın gibi gösterip üye olup arkadaşlık teklifi gönderdiği için hemmeeeen avatar fotoğraflarımı da değiştireceğim..

Bu konuda hassas olan arkadaşlara da tavsiye ederim :KK66: Sildiğim arkadaşlar da alınıp kırılmazlar umarım herkese sevgileeeer :)

tatlımmmm maşşaaalllaaah diyeyim Allah nazarlardan saklasın hemmeeen nazar boncuğumu da konduruyorum senin memişlere şekerimm :nazar: mailine cevap yazdım ama burdan da yazmak istedim önceden sıfır göğüs dokum var demiştin büyüklük süper olmuş bence, önemli olan vücudumuzla uyumlu güzel göğüslerimizin olması zaten :KK66: ve daha bugün 1. haftan sen onları bir hafta sonra gör bir de şimdi 10. günde masaja başlayacaksın ve yumuşamaya da başlayacaklar kıvama şekle gelecekler iyice..Merak ettiğim orda sporcu sütyenin kaç keden canım? ve şu an göğüs altı ve göğüs üstü ölçün ne oldu??

Sütyen içinde evet benim aldığım sütyenin altında balenleri vardı ama ona Barış bey illa ki balensiz olsun demedi zaten görünce de çok beğendi sütyen seçimin çok iyi çok beğendim demişti ama yine de sen tekrar sorarsın canım burcu ya böyle demişsiniz balensiz mi alayım balenli alsam da bir şey olur mu diye :)

canlarım :))))

evet bugün tam 6 gün oldu, yarın kısmetse başlayacağım işe ama iyi hissediyorum kendimi :))

burcucum sana birşey sormak istiyorum, masaj ve kremden sonra ben penti'den bir sütyen aldım demiştin, 10. gün kontrolünden sonra yani, bana da modelini ismini cismini verebilir misin? madem Barış Bey beğenmiş, doktorun onayladığı bir sütyen ben de ondan kullanayım diyorum.

valla şekerler, şimdilik daha iyiyim, ağrı eşiği oldukça düşük olan birine göre 6. günüm oldukça iyi (aman Allah nazarlardan korusuuuuuunnnnn!!!!!!), kollarım falan çok çok iyi durumda, annem yine de " 1 hafta daha ben yatmana kalkmana yardım edeyim, kollarından destek alma noolur noolmaz, işyerinde sana zorluk çıkartacak birşey olmasın" diyor. şimdilik hissettiklerimi tek tek yazayım da sizler çok değerli yorumlarınızı esirgemeyin benden :)) ;

çoook hafif yumuşama başlangıcı var gibi, ama o baskı hissi devam ediyor, ee normaldir tabi, son 3 gündür ağrı kesici kullanmıyorum, antibiyotik olayı bu sabah bitti, sol tarafımdaki hassasiyet daha fazla, ama Barış Bey söylemişti, sol tarafındaki göğüs kafesinin kemikleri sağa göre daha yüksekte, ee dolayısıyla o bölgeye silikon yerleşmeye çalışırken daha fazla hissediyorum sanırım. ama sorun değil, illaki geçecek.

en kısa sürede ilk resimlerimi koyacağım sizlere söz veriyorum, birde büyüklük konusuna gelinceeeeee (hepimizin ortak derdi değilmi :))

ödemlerin ineceğini, şimdiliki gibi bomba gibi olmayacaklarını düşündükçe tabiki hayalimdeki büyüklükte olacaklarını sanmıyorum, ama bunu bir şikayet yada üzüntü belirtisi gibi algılamayın sakın. sizlerin resimlerini görünce iç geçirdim ama asla öyle olmayacaklar, neden derseniz, benim neredeyse hiç göğüs dokum yoktu, doktor naapsın, o kadarcık alana adamcağız 310 cc taktı :)) biraz göğüs dokum olsaydı ama daha büyük olurlardı eminim, ama buna da şükür hiç olmamasından iyidir,

(kendimi çok aç gözlü gördüm yaaa :)))

şimdi düşünüyorum da daha büyüğü olmazmış zaten, derim almazmış, o kadar zorlamaya da gerek yokmuş zaten :))

ayy burcu yaa senin başlığını da amma işgal ettim, kusura bakma noolursun :))

DÜM YAZDIĞIM MESAJI TEKRAR YAZMAYIM DİYE COPY PASTE YAPIYORUM, BANA TOPİĞİME YAZARAK YA DA ÖZEL MESAJLA NİÇİN ARKADAŞ OLMAYI İSTEDİĞİNİ BELİRTEN BİR YAZI YAZMADAN KİMSENİN ARKADAŞLIK İSTEĞİNİ KABUL ETMİYORUM!BÖYLE BİR SINIRLAMA GETİRDİM ARTIK MEME BÜYÜTME AMELİYATI OLMAYACAK ARKADAŞLAR EKLEMESİN BENİ ARKADAŞLAR!

Slm kızlar,sevgili poisacığmın topiğinde yağmurluk'un yazısını okuduktan sonra(söylediği her şeye harfiyyen katılmakla birlikte) arkadaş listemi tekrar gözden geçirdim ve listemi bayağı bir temizleyerek 160 civarında olan arkadaş sayımı 40 küsüre düşürdüm, az olsun öz olsun dimi ama :) yağmurluk'un da söylediği gibi forumda pekçok erkek üye de dolaşıyordur tabi ki paylaşılan fotoğrafları ya buna göre seçeceksin ya da isteyen kişilere özel olarak fotoğraf göndereceksin ya da hiç fotoğraf paylaşmayacaksın..Benim şuan arkadaş listemde bu ameliyatı olan ya da olmayı düşündüğüne emin olduğum tanıştığım ya da farklı topiklerden görüştüğüm arkadaşlar dışında listemden diğer arkadaşları çıkardım..Yine sevgili yağmurluk'un söylediklerinden etkilenerek avatar fotoğraflarına bakarak bile bir sürü erkekler foruma kendilerini kadın gibi gösterip üye olup arkadaşlık teklifi gönderdiği için hemmeeeen avatar fotoğraflarımı da değiştireceğim..

Bu konuda hassas olan arkadaşlara da tavsiye ederim :KK66: Sildiğim arkadaşlar da alınıp kırılmazlar umarım herkese sevgileeeer :)

ben de mesaj sayısı bu konu için 300 olmayanı eklemeyeyim. mesela yani :KK1: şaka bir yana da gerçekten haklısın. bir taraftan da senden sonra buralara gelip, listesine ekleyenlerin bir süre sonra seni silmesi de tuhaf hissettiriyor insana kendini. ben de bunu yaşamamak için, silinmektense arkadaş listeme kimseyi eklememeyi seçtim. ( en azından bir süre)

canım selam,

güzel mesajın için teşekkür ederim. ölçtüm az önce, göpüs altı 75 (belki biraz daha fazla olabilir) göğüs üstü 90-91 gibi. gündüzleri şirketten yazamıyorum artık, şirkette öyle bir yerde oturuyorumki ekranımı birçok insan görüyor, bu kız naapıyor diyecekler :)) sırtım tutuldu kollarımı oynatamıyorum diye dolaşıyorum ortalarda zaten heheheheh :)))

ayy o sarmalar ne güzelmiş öyle olsa da yesek diyeceğim ama şu ameliyat olayından sonra spor da yapamıyorum kilo almiyim diye resmen ağzıma lokma koymuyorum, biliyorum doğru değil ama korkuyorum ya kilo alırsam diye, aç aç geziniyorum ortalarda.. ee yaz geliyor, koca memeli zayıf zayıf geznieyim sahilllerde diyorum. :)) şaka bir yana tabiki, almiyim kilo yeter bana.

sütyen konusunda yazdıklarını not ettim kenara.

fotoğraf makinesinden bilgisayarıma resim yüklerken sorun yaşadım, dosya formatı mı uyuşmadı ne ona benzer bir sıkıntım oldu, onu giderebilirsem sana daha sonra başka resmimi de göndericem şekerim. yardımların için sonsuz teşekkürler...

bu arada Ankara arkadaşımıza taze ameliyatlı biri olarak sevgili doktorumuz Barış Çakır'ı şiddetle tavsiye ederim. tabi herkesin kendi görüşü kendi bütçesi, kararı en son yine kendi verecek, ama şu bir gerçekki ameliyattan sonra sadece ve sadece kendisine kızacak niye bu kadar zaman beklemişim diye. kafamı duvarlara vuruyorum, geçtiğimiz yılların yaz tatillerini düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum, aaahh ne salakmışım diye.

inşallah olmak isteyen herkes hayırlısıyla ve sağlıkla istedikleri görünüme kavuşurlar...

canım selam,

güzel mesajın için teşekkür ederim. ölçtüm az önce, göpüs altı 75 (belki biraz daha fazla olabilir) göğüs üstü 90-91 gibi. gündüzleri şirketten yazamıyorum artık, şirkette öyle bir yerde oturuyorumki ekranımı birçok insan görüyor, bu kız naapıyor diyecekler :)) sırtım tutuldu kollarımı oynatamıyorum diye dolaşıyorum ortalarda zaten heheheheh :)))

ayy o sarmalar ne güzelmiş öyle olsa da yesek diyeceğim ama şu ameliyat olayından sonra spor da yapamıyorum kilo almiyim diye resmen ağzıma lokma koymuyorum, biliyorum doğru değil ama korkuyorum ya kilo alırsam diye, aç aç geziniyorum ortalarda.. ee yaz geliyor, koca memeli zayıf zayıf geznieyim sahilllerde diyorum. :)) şaka bir yana tabiki, almiyim kilo yeter bana.

fotoğraf makinesinden bilgisayarıma resim yüklerken sorun yaşadım, dosya formatı mı uyuşmadı ne ona benzer bir sıkıntım oldu, onu giderebilirsem sana daha sonra başka resmimi de göndericem şekerim. yardımların için sonsuz teşekkürler...

bu arada Ankara arkadaşımıza taze ameliyatlı biri olarak sevgili doktorumuz Barış Çakır'ı şiddetle tavsiye ederim. tabi herkesin kendi görüşü kendi bütçesi, kararı en son yine kendi verecek, ama şu bir gerçekki ameliyattan sonra sadece ve sadece kendisine kızacak niye bu kadar zaman beklemişim diye. kafamı duvarlara vuruyorum, geçtiğimiz yılların yaz tatillerini düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum, aaahh ne salakmışım diye.

inşallah olmak isteyen herkes hayırlısıyla ve sağlıkla istedikleri görünüme kavuşurlar...

Canım yaa senin böyle mutlu mesajlarını okumak çok güzel. Umarım bir an önce ekleyebilirsin fotoğrafları da ben de görürüm. Çok güzel olduklarına eminim. Boyut olarak daha çok benimkilere benzeyeceğini düşünüyorum. 280 cc + kendi dokum 40-50 cc:) Merakla bekliyorum canım tekrardan büyük geçmiş olsuun..

Canımmm bence en iyi kararı vermişsin vallahi :KK66: ben de arkadaşların %70 ini sildim..Ameliyat olmayı isteyen arkadaş bana ayrıntılı msj göndersin bakayım ben de ona göre kabul edeyim dimi ama ameliyatı olmak istemeyen sırf fotoğraflara bakmak için ekleyen bir sürü insan oluyor sonuçta onları elemek lazım..Bu arada 300 msj fikri de çok güzelmiş :KK66:

ben de mesaj sayısı bu konu için 300 olmayanı eklemeyeyim. mesela yani :KK1: şaka bir yana da gerçekten haklısın. bir taraftan da senden sonra buralara gelip, listesine ekleyenlerin bir süre sonra seni silmesi de tuhaf hissettiriyor insana kendini. ben de bunu yaşamamak için, silinmektense arkadaş listeme kimseyi eklememeyi seçtim. ( en azından bir süre)

Vay vay vaaaaay hatuna bak hele artık 90 60 90 lık mankenlere taş çıkarırsın vallahi şekerim sen..Bu yaz sahiller seni bekliyor seniiii :)

güzel göğüsler övgüleri hakeder bitanem vallahi ben çok beğendim ki bu daha 1 haftalık halleri şimdi bile bu kadar güzelken gör bakalım sen sonraki hallerini.

vallahi canım ben ankara arkadaşımız değil ameliyat düşünen herkese Barış Çakır derim, kendi doktorum olduğu için değil ama bir insan bu kadar tatlı olup aynı zamanda bu kadar güzel iş çıkarabilir :)) şaka bir yana da cuburun fotoğraf altında konuşmuştuk bir ara bu benim düşüncem demiştim ben diğer ameliyat sonuçlarını da beğendiğime beğendim dediğimi belirterek ben meme büyütme konusunda Barış Çakır ve Naci Çelik' in göğüs sonuçlarını en çok beğeniyorum demiştim.Bu benim görüşümdür herkesin görüşüne de saygılıyım bu konuda..Cubur da beni tasdik etmişti sen söyledin diye söylemiyorum ama ben de iki doktorun üstüne görmüyorum ayrıca kendimi de içine katarak forumdaki en güzel göğüslere sahip kadın da ORALET tir diye eklemişti..Valla bu bence de böyle her neyse sonra kendi doktorunu çok övüyorsun diyorlar nazar değdirmek istemiyorum Barış bey ciğime :nazar:

Yaprak sarmalarım enfestir, bizzat bana aittir yavrucumm ye amaaan can boğazdan gelir spora başlarsın yakın zamanda :KK66:

Son olarak bu ameliyatı ertelemeye yazıktır yahuuu olmak isteyen arkadaşlar ertelemesin ameliyatı SAKINNN!

HERKESE GÜZEL MEMELİ GÜNLER DİLİYORUM :)

canım selam,

Canımmm bence en iyi kararı vermişsin vallahi :KK66: ben de arkadaşların %70 ini sildim..Ameliyat olmayı isteyen arkadaş bana ayrıntılı msj göndersin bakayım ben de ona göre kabul edeyim dimi ama ameliyatı olmak istemeyen sırf fotoğraflara bakmak için ekleyen bir sürü insan oluyor sonuçta onları elemek lazım..Bu arada 300 msj fikri de çok güzelmiş :KK66:
aynen katılıyorum bu arada burcu benimde gögüslerim 70 cm 6 ay öncesine kadar ikinci cocugumu emziriyodum bir anda emzirmekten bıraktım iki gögsumün kola bakan kısımlarında kücük sişkinlikler ooldu cok korktum doktora gittim bisey yok dedi ama bazen sancı yapıyo bende silikon taktırmayı düşündüm ama kararsızım bilemiyorum ne yapacagımı

Canım göğüs altı ölçün mü bu söylediğin göğüs üstü mü?ikisini de ölçüp söylersen büyük mü küçük mü onun hakkında bir şey söyleyebilirim ben de :KK66: Aman dikkat etmek lazım ya ben de ellerimde sürekli kontrol ediyorum göğüslerimi Allah korusun dikkat etmeliyiz bayanız sonuçta hepimiz meme kanseri korkulu rüyamız..Canım olmak isteyen arkadaşların hepsine söylüyorum ki bu ameliyatı ertelemek maddi durumu yeterli olan biri için saçmalıktır..Küçük göğüslerden memnun değil misiniz, eşinizi ikna ettiniz mi, maddi durumunuz bu ameliyatın maliyetini karşılayabilecek durumda mıdır, diri ve dolgun üzerinize giydiğiniz her kıyafetin cuk diye oturmasını istiyor musunuz, kendinizi kadın gibi hissetmek için bu ameliyatı olmanız gerektiğini düşünüyor musunuz? Bu soruların cevaplarını iyice değerlendirdikten sonra hemmeeeen doktor araştırmalarına başlamanı tavsiye ediyorum canımm :KK66:

aynen katılıyorum bu arada burcu benimde gögüslerim 70 cm 6 ay öncesine kadar ikinci cocugumu emziriyodum bir anda emzirmekten bıraktım iki gögsumün kola bakan kısımlarında kücük sişkinlikler ooldu cok korktum doktora gittim bisey yok dedi ama bazen sancı yapıyo bende silikon taktırmayı düşündüm ama kararsızım bilemiyorum ne yapacagımı

X