badem10 meme estetiği ameliyatı

6. ayıma 9 gün kalaaa bir iki yeni fotoğraf ekledim kızlaaaar..Forumu eskisi kadar sık kullanamasam da artık elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışmak isterim sizlereee, öpüyorum herkesi sevgileeeeeer :)

6. ayıma 9 gün kalaaa bir iki yeni fotoğraf ekledim kızlaaaar..Forumu eskisi kadar sık kullanamasam da artık elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışmak isterim sizlereee, öpüyorum herkesi sevgileeeeeer :)

canım göğüs catalın cok seksii... vuuuvvvvv... gören bidaha dönüp bakıcak sanırım..

yaa keşke oturup konuşabileceğimiz bir yer olsa. yada uzakta olunca chat yapıalbilecek. o kdar hasret kaldım ki burda güzel insanlara.

yrn amelıyata gırıyorsunuz galıba..sımdıden gecmıs olsun ve hayırlı olsun, kavustunuz cıcılere, darısı benım ve ısteyenlerın basına bu da gecmıs olsun cıcegı

canım buyuk degıl bence, yanı dolgun evet ama amelıyat olmus bır buyukluk yok bence...hatta ben daha ırı olsun ıstıyorum ayrıcaaaa

BUraya da yazmadan edemedim,tek kelimeyle harika olmuslar.
Dikkatimi ceken ise ilk baslarda bile cok dogal duruyolar.
Buyuklugu vucuduna uygunlugu herseyiyle gercekten mukemmel!
Darisi basima insallah:) Nagron marka kullanilacak bana, senin natrelle kadar dogal durur umarim.
Tabiki herkesin vucudu farkli.

Evet tatlım teşekkür ediyorumm, ben vücudumla uyumlu diri olsun istedim öyle de oldu şüküürrr daha büyük cc olsaydı ben kendime yakıştırmazdım çünkü çok büyük meme de sevmiyorum ben...Bu ameliyat insanı öyle mutlu ediyor ki tarifi imkansız.Herkes istediği memelere kavuşsun inşallaaaaah.

canım buyuk degıl bence, yanı dolgun evet ama amelıyat olmus bır buyukluk yok bence...hatta ben daha ırı olsun ıstıyorum ayrıcaaaa

canım benimmmm çok daha güzelleri senin olur inşallaaaah özgüven patlaması yaşayacaksın ameliyat sonrası emin ol..Nagor marka da kıvam duruş itibari ile çooook iyidir oralet ve poisadan biliyorum o yüzden hiç endişen olmasın canım..Doktorum vücudumla uyumlu ve silikon olduğunu kimsenin anlamayacağı göğüsler verdi çok mutluyum bu yüzden..Benim için en önemli sıkıntı dışardan bakıldığın top top duran ya da ben burdayım diyen silikonlu göğüs olduğu anlaşılan göğsülerimin olması olurdu..Ama dokunan elleyen gören kimse anlamıyor herkes hayran hayran bakıyor sadece :)

Burcucum merhaba. daha once konusmadık fakat bı suredır takıp ettım yazılarını. nısan 7 de barıs beyden randevu aldım. ınsallah nasıp olursa gıdıp gorusecegım. daha once gızeml arkadasımızla konusmustum ızmır de cenk beye gıtmıstı oda. onun resımlerını gordum gercekten cok hoslar. fakat dual plandan bıraz korktum. gene de onumuzdekı hafta cenk beyle de gorusmeyı dusunuyorum. en azından fıkır olsun dıye. mesaj sayım dolmadıgı ıcın resımlerını goremeyecgım sanırım, fakat merak edıyorum gıtmeden fıkır olsun dıye. hayırlı olsun dyorum sanaa. gercekten resımler cok guzel tesekkurler sımdıdenn.

Canım benim mesaj sayını doldur o zaman bir an önce fotoğrafları görmek için görüşmenden de haberdar et bakalım beni..Cenk beyle de görüş tabii sen kendin birkaç doktorla görüşüp hangisiyle daha iyi uyuşur ve güven alırsan ona olursun ameliyatını..Ben Barış Bey den çook memnun kaldım beni istediğim göğüslere kavuşturdu..Cenk bey de çok çok iyi bir cerrahtır yaptığı ameliyat sonuçlarını beğeniyorum ben de ayrıca Barış bey in de arkadaşıdır kendisi görüş her ikisiyle de karar senin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…