- 17 Mart 2012
- 183
- 0
-
- Konu Sahibi bilgezaman
ayy şekerim ne demek, bizim neyimiz eksik mankenlerden dimi? hıh :))) hehehe :))
şaka bir yana Barış Çakır konusunda kesinlikle noktası virgülüne kadar yazdıklarına katılıyorum, ben de altına imzamı atarım yani.
tabiki herkes gitsin çeşit çeşit doktorlar görüşsün durumu müsaitse uygunsa kendi kararını ona göre versin, ama Barış Bey bir tanedir benim içinde.
inşallah isteyen ve planlayan herkes, bu ameliyatı sağlıkla sıhhatle olabilir, halinden memnun olanlara lafım yok ama benim gibi senelerce mutsuz gezmektense olup da mutlu olmak daha önemli.
ben senelerce ameliyat olacağım dedim ama hep lafta, baktım hep saçmasapan şeylere öncelik veriyorum, halbuki kendimle ilgili psikolojimi bu kadar etkileyen bir konuyu hep erteliyorum, başlarım böyle işe dedim, planımı programımı yaptım işimi maddi durumumu ayarladım, tarihi kafamda belirledim, gittim ilk muayene için randevumu aldım hemen.
kızlar hayattan kendimizden daha önemli kimse yok, önce biz mutlu sağlıklı huzurlu olacağızki çevremizi, dostlarımızı, ailemizi, sevdiklerimizi mutlu edebilelim. boşuna dememişler kendine hayrı olmayanın başkasına da hayrı olmaz diye. bu her konuda geçerli. bu yaşama bir kere geliyoruz, hiçbirşey için üzülmeye değmez.
ellerine sağlık dolmalar için birtanemmmmm......... eminim çok lezzetlidirler.......
Bir göğüslerimiz eksikti e artık onlar da tamamlanınca mankenlere taş çıkartırız canım taş
Kesinlikle ben de ameliyattan önceki mutsuz geçen günlerim için kızıyorum kendime biraz daha erken olabilirdim diye dediğin gibi saçma sapan şeylere onca para harcamışız bu ameliyatı da erteleyip durmuşuz..
Çok doğru söylemişsin canım benim HAYATTA KENDİMİZDEN DAHA DEĞERLİ KİMSE YOK! bence de.
Canım sana değişim içinde olan göğüslerimin 4 günlükten tut 6 aylık haline kadar birkaç fotoğraf gönderdim ki zaman içerisinde nasıl bir değişim geçiriyorlar daha net görebilesin diye..
E valla işini hakkkıyla yapan doktora helal olsun demek gerekli ama dimi şekerim? :) Barış bey övgülerin en güzeline layık benim için. Bize bu mutluluğu yaşattığı ve güzel göğüslerimize kavuşturduğu için.İyi ki hiç tereddüt etmeden sadece Barış bey'le görüşüp ona olmuşum ameliyatımı.Göğüslerim ancak bu kadar güzel olabilirdi zaten o da oldu..
Bu arada dün müstakbel eşimin ailesi yemeğe davet etmişti onlara gittim akşam yemeğine çok şık bir biçimde giyindim gittim göğüs kısmı dar bir elbise giymiştim yemekte bir ara baktım benimkinin gözler benim göğüslerde takılmış kalmış ayy nasıl utandım var ya ama biraz da mutlu oldum aslında.
NE GÜZEL GÖĞÜSLERİMİZ VAR BİZİMMMM.
AYYY MUTLUYUUUUUUUMMM :)
Maşallah Canım maşallah.. Dikkat et nazar değmesin.. Ne güzel mutlu olduğunu bilmek ve hissetmek çok güzel Canım.. Ben bunu hissediyorum. Sevgiler.. Açıkçası resimlerini bende görmek isterdim ama henüz arkadaş değiliz. Gerçi ben bu konuda kararsızım ama.. !! Sevgiler..
cicim günaydınlar,
evdeki bilgisayarda sana anlattığım sorunlar yüzünden problem yaşıyorum ama illaki resimlerine bakacağım. buraya yazdığım son mesajları şirketten yazıyorum, ayrıca sana sözünü verdiğim kendi resmimi de göndereceğim. aslında çok iyi ettin biliyormusun o resimleri göndermekle, neden dersen bakıyoruz aa iyi güzel hoş diyoruz, ama dediğin gibi zaman içindeki değişimi görmek daha iyi olur benim için. şuan o değişimi yaşamayı sabırsızlıkla bekleyen biri olarak :))
yaaa demek öyle, ne güzel dimi, bak her anlamda eşin tarafından beğenileceksin, bazı insanlar bana kızıyorlar, seni her halinle beğensin beğenecek kişi diye, tabiki hayatımdaki insan beni her şekilde beğensin, ama ben kadın olarak bir yanımı eksik hissedersem, bunu sürekli içimde taşırsam, karşımdaki insana beni bu halimle beğen diyemem, sen kendini beğen, kendinden memnun ol önce demez mi? dimi? çok sevindim senin adına, inşallah bir ömür boyu her anlamda mutlu ve huzurlu güzel bir evliliğin olur, evlenmeden önce de ayrıca bu ameliyatı yaptırman da iyi olmuş, kafanda hiç soru işareti kalmayacak, utanma sıkılma derdin olmayacak, aman eşim hakkımda birşey düşünürmü, inşallah anlayışlı olur bu konda derdin tasan kalmayacak, özgüveni tam bir kadın olduğun için sana hayraaaaaan bir kocan olacak :)) Tabiiiii tüm bunlar için sevgili Barış Çakır'a bir alkış lütfen...
Allah tamamına erdirsin şekerim....
Canım benim bol bol dua ediyorum nazar değmesin diye :)))) senin niye tereddütlerin var ki bu ameliyatı olmak için? Korkulacak hiçbir yanı yok tatlım bence olmalısın eğer gerçekten istiyorsan.
41 kere maşallah canım. Benim tereddütüm korku değil zaten gereklimi diye düşünüyorum sadece. Çok küçük değiller çünkü.. :)
Vay vay vaaaaay hatuna bak hele artık 90 60 90 lık mankenlere taş çıkarırsın vallahi şekerim sen..Bu yaz sahiller seni bekliyor seniiii :)
güzel göğüsler övgüleri hakeder bitanem vallahi ben çok beğendim ki bu daha 1 haftalık halleri şimdi bile bu kadar güzelken gör bakalım sen sonraki hallerini.
vallahi canım ben ankara arkadaşımız değil ameliyat düşünen herkese Barış Çakır derim, kendi doktorum olduğu için değil ama bir insan bu kadar tatlı olup aynı zamanda bu kadar güzel iş çıkarabilir :)) şaka bir yana da cuburun fotoğraf altında konuşmuştuk bir ara bu benim düşüncem demiştim ben diğer ameliyat sonuçlarını da beğendiğime beğendim dediğimi belirterek ben meme büyütme konusunda Barış Çakır ve Naci Çelik' in göğüs sonuçlarını en çok beğeniyorum demiştim.Bu benim görüşümdür herkesin görüşüne de saygılıyım bu konuda..Cubur da beni tasdik etmişti sen söyledin diye söylemiyorum ama ben de iki doktorun üstüne görmüyorum ayrıca kendimi de içine katarak forumdaki en güzel göğüslere sahip kadın da ORALET tir diye eklemişti..Valla bu bence de böyle her neyse sonra kendi doktorunu çok övüyorsun diyorlar nazar değdirmek istemiyorum Barış bey ciğime
Yaprak sarmalarım enfestir, bizzat bana aittir yavrucumm ye amaaan can boğazdan gelir spora başlarsın yakın zamanda
Son olarak bu ameliyatı ertelemeye yazıktır yahuuu olmak isteyen arkadaşlar ertelemesin ameliyatı SAKINNN!
HERKESE GÜZEL MEMELİ GÜNLER DİLİYORUM :)
bu sarmalar çok güzel gözüküyor burcu.. vallahi her yorumuna kelimesi kelimesine katılıyorum..Mesela senin ameliyat sonucun ile benimki ile çok benzeşiyor,gögüs yapısı,duruşu,ayrıklığı aynısı neredeyse... naci bey ve barış beyin sonuçları muhteşem zaten,iki doktor için de söyleyecek söz yok ikisi de çok ama çok başarılı.. hehehehehe o muhteşem sonuçlardan birisi de benimkisi... vallahi bu konuda hiç alçakgönüllülük yapamayacağım,doktorumun emeğine haksızlık olur
Teşekkür ediyorum canım benim..sana benim tavsiyem gerekli değilse çok küçük değilse niye yaptırıyorsun ki??Ben kendi adıma söyleyim açıkçası bunu her yerde de yazıyorum gerçi ama meme dediğin dik diri dolgun olacak evet bunların hepsine eyvallah böyle düşünmesem bu estetiği yaptırmazdım zaten ama ben kocaman memelerim olsun da istemezdim açıkçası..
Benim annem 52 yaşında bir kadın, bu yaşında taş gibi hatun çok gençte gösteriyor zaten bakımdır şudur budur vs. 80 d cup sütyen kullanıyor ve hep der şu memeleri bir küçültsem diyeÇok küçük değilse yaptırma canım bence bu ameliyat BENİM DÜŞÜNCEM ihtiyaçtan yapılmalı sevgiler..
benim pıtırcıklar için de keşke ailemi ikna edebilsem ya offfben de istiyorum.
gunaydın kıslarrr,
bende uzun zmandır bu ameliyatı dusunuyorum ama açıkcası korkuyorumda ameliyat sonrası ağrı sızı çekmekten, bide eşimi, ikna etmem lazım once