badem10 meme estetiği ameliyatı

ayy şekerim ne demek, bizim neyimiz eksik mankenlerden dimi? hıh :))) hehehe :))

şaka bir yana Barış Çakır konusunda kesinlikle noktası virgülüne kadar yazdıklarına katılıyorum, ben de altına imzamı atarım yani.

tabiki herkes gitsin çeşit çeşit doktorlar görüşsün durumu müsaitse uygunsa kendi kararını ona göre versin, ama Barış Bey bir tanedir benim içinde.

inşallah isteyen ve planlayan herkes, bu ameliyatı sağlıkla sıhhatle olabilir, halinden memnun olanlara lafım yok ama benim gibi senelerce mutsuz gezmektense olup da mutlu olmak daha önemli.

ben senelerce ameliyat olacağım dedim ama hep lafta, baktım hep saçmasapan şeylere öncelik veriyorum, halbuki kendimle ilgili psikolojimi bu kadar etkileyen bir konuyu hep erteliyorum, başlarım böyle işe dedim, planımı programımı yaptım işimi maddi durumumu ayarladım, tarihi kafamda belirledim, gittim ilk muayene için randevumu aldım hemen.

kızlar hayattan kendimizden daha önemli kimse yok, önce biz mutlu sağlıklı huzurlu olacağızki çevremizi, dostlarımızı, ailemizi, sevdiklerimizi mutlu edebilelim. boşuna dememişler kendine hayrı olmayanın başkasına da hayrı olmaz diye. bu her konuda geçerli. bu yaşama bir kere geliyoruz, hiçbirşey için üzülmeye değmez.

ellerine sağlık dolmalar için birtanemmmmm......... eminim çok lezzetlidirler.......

Bir göğüslerimiz eksikti e artık onlar da tamamlanınca mankenlere taş çıkartırız canım taş

Kesinlikle ben de ameliyattan önceki mutsuz geçen günlerim için kızıyorum kendime biraz daha erken olabilirdim diye dediğin gibi saçma sapan şeylere onca para harcamışız bu ameliyatı da erteleyip durmuşuz..

Çok doğru söylemişsin canım benim HAYATTA KENDİMİZDEN DAHA DEĞERLİ KİMSE YOK! bence de.

Canım sana değişim içinde olan göğüslerimin 4 günlükten tut 6 aylık haline kadar birkaç fotoğraf gönderdim ki zaman içerisinde nasıl bir değişim geçiriyorlar daha net görebilesin diye..

E valla işini hakkkıyla yapan doktora helal olsun demek gerekli ama dimi şekerim? :) Barış bey övgülerin en güzeline layık benim için. Bize bu mutluluğu yaşattığı ve güzel göğüslerimize kavuşturduğu için.İyi ki hiç tereddüt etmeden sadece Barış bey'le görüşüp ona olmuşum ameliyatımı.Göğüslerim ancak bu kadar güzel olabilirdi zaten o da oldu..

Bu arada dün müstakbel eşimin ailesi yemeğe davet etmişti onlara gittim akşam yemeğine çok şık bir biçimde giyindim gittim göğüs kısmı dar bir elbise giymiştim yemekte bir ara baktım benimkinin gözler benim göğüslerde takılmış kalmış ayy nasıl utandım var ya ama biraz da mutlu oldum aslında.

NE GÜZEL GÖĞÜSLERİMİZ VAR BİZİMMMM.

AYYY MUTLUYUUUUUUUMMM :)

Maşallah Canım maşallah.. Dikkat et nazar değmesin.. Ne güzel mutlu olduğunu bilmek ve hissetmek çok güzel Canım.. Ben bunu hissediyorum. Sevgiler.. Açıkçası resimlerini bende görmek isterdim ama henüz arkadaş değiliz. Gerçi ben bu konuda kararsızım ama.. !! Sevgiler..

cicim günaydınlar,

evdeki bilgisayarda sana anlattığım sorunlar yüzünden problem yaşıyorum ama illaki resimlerine bakacağım. buraya yazdığım son mesajları şirketten yazıyorum, ayrıca sana sözünü verdiğim kendi resmimi de göndereceğim. aslında çok iyi ettin biliyormusun o resimleri göndermekle, neden dersen bakıyoruz aa iyi güzel hoş diyoruz, ama dediğin gibi zaman içindeki değişimi görmek daha iyi olur benim için. şuan o değişimi yaşamayı sabırsızlıkla bekleyen biri olarak :))

yaaa demek öyle, ne güzel dimi, bak her anlamda eşin tarafından beğenileceksin, bazı insanlar bana kızıyorlar, seni her halinle beğensin beğenecek kişi diye, tabiki hayatımdaki insan beni her şekilde beğensin, ama ben kadın olarak bir yanımı eksik hissedersem, bunu sürekli içimde taşırsam, karşımdaki insana beni bu halimle beğen diyemem, sen kendini beğen, kendinden memnun ol önce demez mi? dimi? çok sevindim senin adına, inşallah bir ömür boyu her anlamda mutlu ve huzurlu güzel bir evliliğin olur, evlenmeden önce de ayrıca bu ameliyatı yaptırman da iyi olmuş, kafanda hiç soru işareti kalmayacak, utanma sıkılma derdin olmayacak, aman eşim hakkımda birşey düşünürmü, inşallah anlayışlı olur bu konda derdin tasan kalmayacak, özgüveni tam bir kadın olduğun için sana hayraaaaaan bir kocan olacak :)) Tabiiiii tüm bunlar için sevgili Barış Çakır'a bir alkış lütfen...

Allah tamamına erdirsin şekerim....

Canım benim bol bol dua ediyorum nazar değmesin diye :)))) senin niye tereddütlerin var ki bu ameliyatı olmak için? Korkulacak hiçbir yanı yok tatlım bence olmalısın eğer gerçekten istiyorsan.

Gör bak bakalım canım değişimleri zaman içinde gerçekten farklılaşıyorlar kesinlikle vücut iyice benimsiyor kendinden bir parça olup çıkıyor sonra da :)

Senin fotoğrafı da bekliyorum tatlım..Evet yaa iyi ki evlenmeden önce yaptırdım diyorum söylemeyeceğim ona da ameliyat olduğumu o anlayana kadar ki anlaması gerçekten imkansız ameliyat izim de şuan az belli 1 seneye zaten tamamen geçmiş olacak o yüzden söylemicem ben de :)))

Doktorcuğmuzu ben her daim ayakta alkışlarım şekerimmm

Canım benim bol bol dua ediyorum nazar değmesin diye :)))) senin niye tereddütlerin var ki bu ameliyatı olmak için? Korkulacak hiçbir yanı yok tatlım bence olmalısın eğer gerçekten istiyorsan.

41 kere maşallah canım. Benim tereddütüm korku değil zaten gereklimi diye düşünüyorum sadece. Çok küçük değiller çünkü.. :)

Teşekkür ediyorum canım benim..sana benim tavsiyem gerekli değilse çok küçük değilse niye yaptırıyorsun ki??Ben kendi adıma söyleyim açıkçası bunu her yerde de yazıyorum gerçi ama meme dediğin dik diri dolgun olacak evet bunların hepsine eyvallah böyle düşünmesem bu estetiği yaptırmazdım zaten ama ben kocaman memelerim olsun da istemezdim açıkçası..

Benim annem 52 yaşında bir kadın, bu yaşında taş gibi hatun çok gençte gösteriyor zaten bakımdır şudur budur vs. 80 d cup sütyen kullanıyor ve hep der şu memeleri bir küçültsem diye Çok küçük değilse yaptırma canım bence bu ameliyat BENİM DÜŞÜNCEM ihtiyaçtan yapılmalı sevgiler..

41 kere maşallah canım. Benim tereddütüm korku değil zaten gereklimi diye düşünüyorum sadece. Çok küçük değiller çünkü.. :)

Yorum ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim Canım. Dediğim gibi bu konuda kararsızım ve sizlerin yapmış olduğu çok değerli yorumlar bana klavuz olacaktır. Çok teşekkür ederim arkadaşım.. Gerçi Arkadaş değiliz ama, :)) içimden öyle demek geldi Canım. İlgin için teşekkür ederim. Sevgiler..

annem ne gerek var ben de evlenmeden önce seninkiler kadardı der hep şimdi gerçekten ideal ölçüde annemin göğüsleri ama bana göre benimkiler oldukça küçük. babama söylemeye çekiniyorum açıkcası erkek arkadaşıma da sordum o da ben memnunum sakın yaptırma diyo ama işte nedense bi tek ben memnun değilim. bi de yakın zaman önce bi göz operasyonu geçirdim o yüzden bizimkiler artık ameliyat lafı duydukları an bulundukları ortamı terkediyorlar :)

Son düzenleme:
Anladım canım.. Karar senin tabiki. Ama çok küçük değilse yaptırma bence.. Kaç beden sütyen kullanıyorsun bakalım..

75a kullanıyorum. dolgusuz. ama tabi göğüslerim de tam doldurmuyo ya a cup çok kötü.

unutmadan ince yapılıyım zaten biraz narince o yünden çok büyük olmasa da şöyle şu an ki halinden 2 kat daha büyük olsa deli gibi mutlu olurdum :)

iremx bence iyice düşün taiın karar ver, gerçi gerekli görüyorsan hiç düşünmeye bile gerek yok sadece ayarlamaları yapman lazım :)) araştırmanı iyice yap, daha doğrusu aynanın karşısına geçince bak bakalım gördüğün görüntüden memnunmusun değil misin? eğer memnunum diyorsan bıçak altına yatma tabi, çünkü insan özellikle ameliyatın ertesi olan ilk 2 gün çektiği ağrılar sıkıntılar, narkozun etkisi vs. pişman olup demoralize bile olabiliyor. bunlara hiç gerek yok, ama çok isteyerek olabilirsan vız geliyor sadece ayy biran önce ilk ayını doldursa diye hevesle bekliyorsun.

sonuçta bu bir ameliyat bugün oldum yarın iyileştim diye birşey yok, kendine dikkat etmen gereken bir süre olacak.

babble, inşallah aileni ikna etmeyi başarabilirsin. aile konusunda ben hiçbir zaman yorum yapmam, çook eskiden annem de duyduğu anda gerisini dinlemezdi, sırf estetik için ameliyat masasına yatmanı kabul etmiyorum imkansız derdi. tabi aradan seneler geçince, zamanla çektiğim sıkıntıları kendimi ne kadar üzdüğümü görünce kabullenmeye başladı, hatta şimdi ameliyattan sonra keşke geçmişte seni engellemeseymişim, kendini üzmeye değeermiymiş bile dedi. ama işte geçip giden zaman oluyor. neyse zararın neresinden dönsek kardır diyorum bende :))

burcucum canım, bu mesajı şirketten yazıyorum, sabahın köründe geldim kimsecikler görmeden yazıyorum. demiştim ya sana evdeki bilgisayar sorunlu diye iyice göçtü, senin gönderdiğin resimleri de noolur noolmaz diye şirketten açmak istemedim. bu haftasonu babamı ikna ettim bilgisayarı götürüp format attırıcaz, sonrasında hem evden girer bakarım, hem de kendi resmimi gönderirim sana. söz veriyorum göndericem. yani bana gönderdiğin maile henüz bakmadım, açmıyorum o mail adresimi nooolur noolmaz. haberin olsun yani. sonra bu kız gördü de cvp vermiyor mu diye düşünme sakın canım. sadece bir kazaya kurban gitmek istemiyorum.

gunaydın kıslarrr,

bende uzun zmandır bu ameliyatı dusunuyorum ama açıkcası korkuyorumda ameliyat sonrası ağrı sızı çekmekten, bide eşimi, ikna etmem lazım once

gunaydın kıslarrr,

bende uzun zmandır bu ameliyatı dusunuyorum ama açıkcası korkuyorumda ameliyat sonrası ağrı sızı çekmekten, bide eşimi, ikna etmem lazım once

ameliyat öncesi olağan sorunlara hoş geldin düşünmekle kalma ihtiyacın varsa maddi durumun elveriyorsa birde her elbise giydiğinde yapıyorsan araştırmalarında sana kolay gelsin burda aradığın bütün soruların cevabını bulabilirsin
ağrı konusuna gelincede ben en çok ağrı çekenlerdenim tekrar yaptırır mısın deseler hemen hastane çantamı hazırlamaya başlarım
ameliyat öncesi bikiniler ve sütyenler için sergi açtım dolabımın ücra köşelerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…