- 11 Mart 2010
- 858
- 31
-
- Konu Sahibi bilgezaman
iyiyim tatlım benimmm sen nasılsın? ya nasıl sevindim şimdi senin adına biran önce birikir inşallah paran da ben de kendinm biriktirmiştim biliyorsun başlayınca bitiyor hemencanım doktor seçimlerin harika barış beye olmasam ben de naci beyi tercih edeceğim iki doktor olurdu..ben barış beye 6500 liraya oldum her şey dahil şuanki fiyatta 7500 lira ama muhteşem sonuçlar ortaya çıkardığı için bu parayı kesinlikle hakediyor doktorumuz
7500 liramıneden sürekli fiyat arttırıyolar yaaaaa nasıl ameliyat olucaam beenn
Canımmm fiyat şuan öyle maalesefpara birikimi nasıl sende şuanda?? Ameliyat yapılan hastane ile anlaşma gereği hastane ücretine zam geliyor canım yatış ameliyat salonu vs için o yüzden de bunlar fiyata yansıyor sonrasında.
sorma cnm yaa şuan az miktarda bir birikimim var zaten kredi çekmeyi düşünüyordum ama kendimi oraletin ameliyatından sonra 6500 e bile zor alıştırmıştım şimdi 7500 tl işi dahada zorlaştırdı sanırım ben ameliyat olana kadar 8-9bin fln olur
sorma cnm yaa şuan az miktarda bir birikimim var zaten kredi çekmeyi düşünüyordum ama kendimi oraletin ameliyatından sonra 6500 e bile zor alıştırmıştım şimdi 7500 tl işi dahada zorlaştırdı sanırım ben ameliyat olana kadar 8-9bin fln olur
canım Barış Beyde kesin kararlıysan maalesef beklemek durumundasın ancak maddi olarak seni zorlayacaksa İstanbul'da başarılı olan o kadar çok plastik cerrah var ki, fiyatlar da 3.500tl.den başlıyor gibi. en son incilya boğaziçi estetik merkezinde 3.500e oldu bildiğim kadarıyla, ben sonucu çok beğendim, henüz yeni olmasına rağmen son derece doğal oldu onunkiler. ben de şubat ayında 5.000tl.ye oldum. çok zorlanacağını düşünüyorsan başka doktorları da araştırmalısın bence
canım Barış Beyde kesin kararlıysan maalesef beklemek durumundasın ancak maddi olarak seni zorlayacaksa İstanbul'da başarılı olan o kadar çok plastik cerrah var ki, fiyatlar da 3.500tl.den başlıyor gibi. en son incilya boğaziçi estetik merkezinde 3.500e oldu bildiğim kadarıyla, ben sonucu çok beğendim, henüz yeni olmasına rağmen son derece doğal oldu onunkiler. ben de şubat ayında 5.000tl.ye oldum. çok zorlanacağını düşünüyorsan başka doktorları da araştırmalısın bence
Beklerim şekerimm hepimiz aynı dertten muzdaripiz sonuçtaaa
eger kalıtelıyse bende ucuzu tercıh ederım ama neden bırı 7.500 ıken dıgerı 3.500 aradakı fark neden oluyor? :/
Datlımm daha uygun fiyata da güzel sonuçlar çıkaran cerrahlar oluyor tabi ki..Ama melita kesin Barış bey e olmak istiyor diye biliyorum ben..Yahu var ya ben bile öğrenci halimle biriktirdiysem bu parayı herkes biriktirir benceeee :)
eger kalıtelıyse bende ucuzu tercıh ederım ama neden bırı 7.500 ıken dıgerı 3.500 aradakı fark neden oluyor? :/
kızlar aslında bu konuyla ilgili ilk oraletle konuşmuştum resimlerini görmüştüm o andan itibaren kafamda hep barış bey vardı. ama fiyatlar arttıkça durumu zorlaştırıyo biraz 6500 üde gözden çıkarmıştım ama 7500 biraz kasıcak sanırım. son olarak akın demiralay a mail atmıştım onunda fiyatı şuan 5000 tl ymiş ve oda sanırım barış bey gibi genelde kas zarı altı uygulaması yapıyormuş. eğer barış bey olmazsa kafamda ya akın demiralay var yada eser aydoğdu üçüylede görüşüp öyle karar vericem artık hangisi kafama yatarsa. Alexus sen de akın beye olmuştun sanırım ama seninki kas üstüydü galiba eklermisin beni sakıncası yoksa resimlerini görebilirmiiyim gerçekten şuan çok kararsızım
bebeğim nasılsın canım özedim sizi bi girip bakayım didim:)
Oooo yavrummm sen foruma uğrar mıydın bakıyım, nerlerdesin sen özletiyorsun kendini..Ben bomba gibiyim valla şekerimm :)
vallaha hayatım ugramaya calışıyorum..kızla ugraştım kendim hastaydım bir sürü şeyy arada girip bakıyorum böyle bende iyi olmaya calışıyorum bende sizi özlüyorum ondan giripp yazıp kaçıyorum:))
kızlar bugun erken terk etmişsiniz burayı saat altıdan beri mesaj yok bakıyorumda..
kızlar selam :))
burcucum mesajını gördüm ama mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden yazamıyorum haberin olsun.
evet pazartesi günü oldum ameliyatımı, güzel geçti, bende zaten yazmak için girmiştim şimdi senin mesajını gördüm. ısrarlarım sonucu 310 cc takıldı :)) zaten narkozdan uyanınca ilk sorduğum da bu olmuş oradakilere kaç cc takıldı diye :)) hırsa bak bendeki yaa
taş gibi sertler tabi, bide bende hiç göğüs dokusu yoktu, dolayısıyla acayip bir gerginlik var, hastaneden çıktım, Barış Bey drenleri çıkardı, ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum, evde dinlenme durumundayım, sporcu sütyeni taktı, yataktan kalkarken ve yatarken noolur noolmaz diye annem yardım ediyo, ama kollarım sanki biraz daha iyi gibi bu sabah. yalnız Barış Bey, kolların arkasından dolanıp göğsün üstüne birleşen sıkıca bir bant taktı, kendimde çıkartıp takabiliyorum, göğsümün üstünde baskı yapıyor, silikonların tam yerine oturmasına yardım edecek dedi. bide üst taraflar için bunların oturması biraz zaman alacak hazırlıklı ol dedi, zaten sıkıntı yapmıyorum, biliyorum her ameliyat sonrası iyileşme süreci vardır, tek dileğim önümüzdeki pazartesi kazasız belasız işe başlayabilmek, taktığım bant oldukça sıkı, bakıcam eğer hareketlerim kısıtlanıyor, pazartesi işe gittiğimde haftasonu düştüm sırtımı incittim dicem, 7 nisana da randevu aldım, o gün masaj göstericem dedi, bide galiba size verdiği kremden verecek, dikiş yerleri için.
sanırım normal rutininde gidiyor herşey, inşallah bir aksilik çıkmaz, tek dileğim biran önce yumuşamaları, bide işyerinde sorun çıkmasa yeter, zaten korktuğum gibi değil, kıyafet altından belli olmuyo. şu ağrılarda geçse keyfim yerine gelecek, 1 ay içinde oturur yerlerine demişti, hadi benimkisi 1,5 ay olsun razıyım. yeterki yumuşasınlar iyi olsunlar, bide iş yerinde sorun yaratmasın yeter bana.
gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri, ilginize alakanıza çok teşekkür ederim.