badem10 meme estetiği ameliyatı

7500 liramı neden sürekli fiyat arttırıyolar yaaaaa nasıl ameliyat olucaam beenn

Canımmm fiyat şuan öyle maalesef para birikimi nasıl sende şuanda?? Ameliyat yapılan hastane ile anlaşma gereği hastane ücretine zam geliyor canım yatış ameliyat salonu vs için o yüzden de bunlar fiyata yansıyor sonrasında.

7500 liramı neden sürekli fiyat arttırıyolar yaaaaa nasıl ameliyat olucaam beenn

sorma cnm yaa şuan az miktarda bir birikimim var zaten kredi çekmeyi düşünüyordum ama kendimi oraletin ameliyatından sonra 6500 e bile zor alıştırmıştım şimdi 7500 tl işi dahada zorlaştırdı sanırım ben ameliyat olana kadar 8-9bin fln olur

Evet oraletcim olduğu zaman çok daha uygunmuş fiyat tabii...canım bence biran önce kredi çekip olsan ameliyatını olmaz mı?

canım Barış Beyde kesin kararlıysan maalesef beklemek durumundasın ancak maddi olarak seni zorlayacaksa İstanbul'da başarılı olan o kadar çok plastik cerrah var ki, fiyatlar da 3.500tl.den başlıyor gibi. en son incilya boğaziçi estetik merkezinde 3.500e oldu bildiğim kadarıyla, ben sonucu çok beğendim, henüz yeni olmasına rağmen son derece doğal oldu onunkiler. ben de şubat ayında 5.000tl.ye oldum. çok zorlanacağını düşünüyorsan başka doktorları da araştırmalısın bence

Datlımm daha uygun fiyata da güzel sonuçlar çıkaran cerrahlar oluyor tabi ki..Ama melita kesin Barış bey e olmak istiyor diye biliyorum ben..Yahu var ya ben bile öğrenci halimle biriktirdiysem bu parayı herkes biriktirir benceeee :)

eger kalıtelıyse bende ucuzu tercıh ederım ama neden bırı 7.500 ıken dıgerı 3.500 aradakı fark neden oluyor? :/

canım kullanılan malzemeler belli başlı zaten. yani ucuz doktor ucuz silikon kullanıyor gibi bir durum yok. her doktorun anlaşmalı olduğu hastane farklı, hastane ücretleri burda fark yaratıyor. bir de tabi her doktorun kendi ücreti de farkediyor. 3.500 olan boğaziçi tıp merkezinden bahsediyoruz, ordaki doktorların da hepsi plastik cerrah, ancak ameliyatı kendi kliniklerinde yapıyorlar. yani ayrıca hastane ücreti ödenmiyor. fiyat da uygun olduğu için sayıca fazla ameliyat yapıyorlar, o da bir nevi sürümden kazanmak gibi düşünüyorlar sanırım.

ben kendi ameliyatımı 5.000tl.ye oldum, benim için ortalama fiyat gayet iyi bir fiyattı. ataşehir memorial hastanesinden de çok memnun kaldim, hastane güzel, personel ilgili. doktorumu önceden tanıdığım ve karar verdiğim için hangi hastane dese zaten orada olacaktım ameliyatı, yada fiyat olarak da az istese az, daha çok istese daha çok da ödeyebilirdim.

sen doktoruna güvenirsen geri kalan kısmı detay bence.

eger kalıtelıyse bende ucuzu tercıh ederım ama neden bırı 7.500 ıken dıgerı 3.500 aradakı fark neden oluyor? :/

kızlar aslında bu konuyla ilgili ilk oraletle konuşmuştum resimlerini görmüştüm o andan itibaren kafamda hep barış bey vardı. ama fiyatlar arttıkça durumu zorlaştırıyo biraz 6500 üde gözden çıkarmıştım ama 7500 biraz kasıcak sanırım. son olarak akın demiralay a mail atmıştım onunda fiyatı şuan 5000 tl ymiş ve oda sanırım barış bey gibi genelde kas zarı altı uygulaması yapıyormuş. eğer barış bey olmazsa kafamda ya akın demiralay var yada eser aydoğdu üçüylede görüşüp öyle karar vericem artık hangisi kafama yatarsa. Alexus sen de akın beye olmuştun sanırım ama seninki kas üstüydü galiba eklermisin beni sakıncası yoksa resimlerini görebilirmiiyim gerçekten şuan çok kararsızım

bebeğim nasılsın canım özedim sizi bi girip bakayım didim:)

tatlım alexus ta ayrıntılı söylemiş zaten aradaki fiyat farkı her doktorun anlaşmalı olduğu hastane ücreti farklı oluyor..tabi ki kullanılan silikonlar ucuz ya da daha az kaliteli diye bir şey de yok ama mesela benim doktorumun kullandığı silikon markası natrelle piyasadaki diğer silikonlara nazaran daha pahalı sonra silikon tipi damla olunca damla silikonlar da yuvarlak silikona nazaran daha pahalıdır ameliyat olduğum hastanede ameliyat odası bir günlük yatış ve yemek masrafları da 2000 lira civarı benim vs vs eklenince de bu fiyat ortaya çıkıyor

canım benim evet alexus akın bey e oldu sonucu da çok güzel onun maşallah kafandaki doktorlarla bir görüş bakalım hangisi en çok içine sinerse onda karar kılarsın

Oooo yavrummm sen foruma uğrar mıydın bakıyım, nerlerdesin sen özletiyorsun kendini..Ben bomba gibiyim valla şekerimm :)

vallaha hayatım ugramaya calışıyorum..kızla ugraştım kendim hastaydım bir sürü şeyy arada girip bakıyorum böyle bende iyi olmaya calışıyorum bende sizi özlüyorum ondan giripp yazıp kaçıyorum:))

Geçmiş olsun bebeğimm..Arayı uzun tutma ama öpüyorum çook.

kızlar bugun erken terk etmişsiniz burayı saat altıdan beri mesaj yok bakıyorumda..

kızlar selam :))

burcucum mesajını gördüm ama mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden yazamıyorum haberin olsun.

evet pazartesi günü oldum ameliyatımı, güzel geçti, bende zaten yazmak için girmiştim şimdi senin mesajını gördüm. ısrarlarım sonucu 310 cc takıldı :)) zaten narkozdan uyanınca ilk sorduğum da bu olmuş oradakilere kaç cc takıldı diye :)) hırsa bak bendeki yaa

taş gibi sertler tabi, bide bende hiç göğüs dokusu yoktu, dolayısıyla acayip bir gerginlik var, hastaneden çıktım, Barış Bey drenleri çıkardı, ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum, evde dinlenme durumundayım, sporcu sütyeni taktı, yataktan kalkarken ve yatarken noolur noolmaz diye annem yardım ediyo, ama kollarım sanki biraz daha iyi gibi bu sabah. yalnız Barış Bey, kolların arkasından dolanıp göğsün üstüne birleşen sıkıca bir bant taktı, kendimde çıkartıp takabiliyorum, göğsümün üstünde baskı yapıyor, silikonların tam yerine oturmasına yardım edecek dedi. bide üst taraflar için bunların oturması biraz zaman alacak hazırlıklı ol dedi, zaten sıkıntı yapmıyorum, biliyorum her ameliyat sonrası iyileşme süreci vardır, tek dileğim önümüzdeki pazartesi kazasız belasız işe başlayabilmek, taktığım bant oldukça sıkı, bakıcam eğer hareketlerim kısıtlanıyor, pazartesi işe gittiğimde haftasonu düştüm sırtımı incittim dicem, 7 nisana da randevu aldım, o gün masaj göstericem dedi, bide galiba size verdiği kremden verecek, dikiş yerleri için.

sanırım normal rutininde gidiyor herşey, inşallah bir aksilik çıkmaz, tek dileğim biran önce yumuşamaları, bide işyerinde sorun çıkmasa yeter, zaten korktuğum gibi değil, kıyafet altından belli olmuyo. şu ağrılarda geçse keyfim yerine gelecek, 1 ay içinde oturur yerlerine demişti, hadi benimkisi 1,5 ay olsun razıyım. yeterki yumuşasınlar iyi olsunlar, bide iş yerinde sorun yaratmasın yeter bana.

gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri, ilginize alakanıza çok teşekkür ederim.

hadi çok geçmişler olsun, hepimiz merak ediyorduk güzel haberler geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…