kızlar selam :))
burcucum mesajını gördüm ama mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden yazamıyorum haberin olsun.
evet pazartesi günü oldum ameliyatımı, güzel geçti, bende zaten yazmak için girmiştim şimdi senin mesajını gördüm. ısrarlarım sonucu 310 cc takıldı :)) zaten narkozdan uyanınca ilk sorduğum da bu olmuş oradakilere kaç cc takıldı diye :)) hırsa bak bendeki yaa
taş gibi sertler tabi, bide bende hiç göğüs dokusu yoktu, dolayısıyla acayip bir gerginlik var, hastaneden çıktım, Barış Bey drenleri çıkardı, ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum, evde dinlenme durumundayım, sporcu sütyeni taktı, yataktan kalkarken ve yatarken noolur noolmaz diye annem yardım ediyo, ama kollarım sanki biraz daha iyi gibi bu sabah. yalnız Barış Bey, kolların arkasından dolanıp göğsün üstüne birleşen sıkıca bir bant taktı, kendimde çıkartıp takabiliyorum, göğsümün üstünde baskı yapıyor, silikonların tam yerine oturmasına yardım edecek dedi. bide üst taraflar için bunların oturması biraz zaman alacak hazırlıklı ol dedi, zaten sıkıntı yapmıyorum, biliyorum her ameliyat sonrası iyileşme süreci vardır, tek dileğim önümüzdeki pazartesi kazasız belasız işe başlayabilmek, taktığım bant oldukça sıkı, bakıcam eğer hareketlerim kısıtlanıyor, pazartesi işe gittiğimde haftasonu düştüm sırtımı incittim dicem, 7 nisana da randevu aldım, o gün masaj göstericem dedi, bide galiba size verdiği kremden verecek, dikiş yerleri için.
sanırım normal rutininde gidiyor herşey, inşallah bir aksilik çıkmaz, tek dileğim biran önce yumuşamaları, bide işyerinde sorun çıkmasa yeter, zaten korktuğum gibi değil, kıyafet altından belli olmuyo. şu ağrılarda geçse keyfim yerine gelecek, 1 ay içinde oturur yerlerine demişti, hadi benimkisi 1,5 ay olsun razıyım. yeterki yumuşasınlar iyi olsunlar, bide iş yerinde sorun yaratmasın yeter bana.
gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri, ilginize alakanıza çok teşekkür ederim.