badem10 meme estetiği ameliyatı

saol şekerim verdiğin cevaplar için, çok aydınlatıcı oldu.

aslında aklıma gelmişken bir sorum daha olacak, şimdi ameliyattan sonra bir hafta evde izinli olacağım, sanırım o hafta içinde bir gün kontrole gitmem gerekecek, direnin alınması için de gerekiyor sanırım.

bir sonraki hafta işe başlayacağım ve işim, evim Barış Bey'in ofisine oldukça uzak, yani beni kontrole çağırsa haftaiçi gitmem imkansız, çok geç vakitte gidebilirim, arada izin falan alırım tabi ama zırt pırt almam mümkün değil, demem o ki, haftasonları kontrole çağırsa süper olur.

normalde ne kadar sıklıkla çağırıyor kontrole? birde onu yazıversen süper olacak :))

bende yüzüstü yatınca rahat edenlerdenim, napalım sabredicem, kollarda ağrı olması çok normal canım, benim için kollarımı kaldırdığımda çığlık attırmayacak bir ağrı olsun hiç sorun değil, bende ameliyattan sonraki 2. gün deneyeyim azıcık hareket kabiliyetimi kontrol edeyim bari :))

Canımm benim ne demek yahu Barış Çakır melekleri yardım için burda :) sen de öyle olacaksın ameliyatından sonra

Ben 7 ekim de ameliyat oldum 8 ekim de Barış bey beni hastaneye kontrole geldiğinde temiz kan gelmeye başlamış direnlerini çıkarayım bir gün daha kalmasına hiç gerek yok dedi çok sevinmiştim inşallah senin de hemen 2. gün çıkarır o gün çıkarmazsa 3. gün çıkarır zaten barış bey direnleri ben nadir bir hastayım o konuda..İlk kontrolün 10. gününde olacak Barış beye rica edersen eğer Sevin Cumartesi ye randevu verir canım merak etme..Sonraki kontrolün 1. ayda olcak bir sonraki de 3. ayda sonra 6. ayda ve 1. yılda da kontollerin olacak.

Ben yine kendimi anlatayım sana 10. gün kontolüne gittiğimde Burcu 1 aylıklar dimi dedi gülüştük sonra 1 aylık sonuç dedi...1. ay kontrolünde insanlar bu sonuca kavuşmak için aylarca bekliyorlar harika gözüküyorlar bir daha kontole gelmene bile gerek yok dedi..Ben Barış beye burun ameliyatı da olcam biliyorsun mayıs gibi gidip tasarım yaptırcam tasarım yaptırmaya gittiğimde bir kontrol eder Barış bey bu sefer de 2 yıl oldu dimi derse hiç şaşırmayacağım vallahi :):):)

2. gün Barış bey seni kontrole geldiğinde ellerini yukarı doğru kaldırır mısın diye soruyor saçlarına götür diyor bunları sen de çok rahat yapacaksın canım. Öyle işte böyle son zamanlarda insanın kafasına bir sürü şey takılıyor sor tatlımmm ben burdayım her türlü destek için :) öptümmmm

Kıyafetle göğüs dekoltemin nasıl durduğunu görmeniz için kırmızı veee göğüs kısmı dantel detaylı olan bir fotoğraf ekledim buyrunuz efendim benim 5 aylık göğüslerimin dekoltesiiiiii :)

ben de yaptırmak istiyorum göğüslerimi ama sizinki de çookkk büyük olmus doğrusu nasıl tasıycaksınız merak ettim sizinki kadar olcaksa hiiçç yaptırmayayım böyle daha seksi bence yani şimdiki halim daha ii :))

Yaptır şekerim yaptır beni bu fotoda çok büyük gözüküyorlar ama albümdeki diğer fotoğraflara baktığında büyüklüğünü anlayacaksın benimkiler ideal bir büyüklük 75 c cup kocaman değilller yani memişlerim vücuduma yakışan vücudumla uyumlu olması gereken büyüklükteler

bak senin için avatar fotomu değiştircem şimdi kıymetini bil :) madem bu fotoda çoook büyük gözüküyorlar

görüntü olarak bence güzel duruyor dolgun dolgun büyük göğüs vücutta sırıtır
bu arada burcu göğüs altı ve göğüs üstü ölçün kaç oldu ameliyat sonrası görüntüde çok güzel duruyor
arzumunkileride duyan aşırı büyük sanır ama tam olmuş vücuduna abartı durmamış ben çokkk beğeniyorum valla allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Eski avatar fotomda öyle gözüküyormuş şekerim sen sorunca şimdi aldım elime mezurayı ölçtüm hemen şekerim göğüs kafesim dar benim 70 cm göğüs üstü ölçüm de 88 cm çıktı canım yanüüü gayet ideal bir büyüklük benimkiler :)

canım çok teşekkür ederim yazdıkların için,

şimdi kafamda olay iyice şekillendi, o zaman şu kontroller düşündüğüm kadar korkutucu değilmiş demekki

tabi iyileşme konusunda senin durumun biraz farklı olmuş, kendime seni referans almayayım en iyisi, yoksa hayalkırıklığım büyük olur :)) inşallah benimki de seninki gibi hızlı olur.

inan amacım ağrı sızı değil, çekmeye razıyım, tek korkum iş hayatım o kadar. iş yerinde çok sıkıntım olmasın yeter. herkese anlatabilecek bir ameliyat olsa işe döndükten sonra da icabında nazını yapar insan, etraftakilerde anlayış gösterirler, bu kişi ameliyatlı diye, ama bu anlatılacak birşey değilki? açıkçası anlatmak da istemem, bilmelerine hiç gerek yok.

bu arada şekerim yeni resmin çok güzel, bence senin göğüslerin gayet güzel, büyüklükleri de oldukça ideal ölçülerde, Barış Bey güzel iş çıkarmış söylemeye gerek bile yok :)) inşallah benimkiler de böyle olur :))) aaaahhhh aaaahhhh :))

Maksimum 1 haftaya işe başlayacak duruma geleceksin bundan şüphen olmasın tatlım..

Benim de bu ameliyatı olduğumu birkaç arkadaş ve kardeşimden başka kimse bilmiyor söylemeye kesinlikle gerek yok zaten..

Canım benim çok teşekkür ederim bence de benim göğüslerim olması gereken büyüklüklerde ben de kocaman memelerim olsun istemezdim zaten önemli olan kişinin vücuduyla uyumlu göğüsler ortaya çıkarmak..Bu konuda da Barış beye minnettarım ben her şeyi ona bıraktım o da beni böyle güzel göğüslere kavuşturdu :)

Seninkiler benimkilerden de güzel olurlar inşaaallllllaaaaaaaaah..E hadi bakalımm son bir haftaaaaa

son gelişmeleri vermek isterim,

malum ameliyat öncesi arayıp birkaç gün önce tahliller için çağıracaklar ya hani, benim de ameliyat biliyorsunuz gelecek hafta, içim rahat etmedi, çalıştığımdan iş yerinde rahat konuşamam diye anneme rica ettim sevin hanımı arayıp bizi ne zaman çağıracaklarını sorması için...

neyse lafı daha fazla uzatmayayım, annem aradı bugün ne zaman gelmeliyiz diye sormak için, efendim Barış Bey'in babası kalp krizi geçirmiş, kendisi de doğal olarak babasının yanına Adana'ya gitmiş. Zannediyorum babası şuan hastanede, Barış Bey'in ne zaman döneceği tam olarak belli değilmiş, bu haftaki tüm randevuları ameliyatları falan iptal edilmiş. Sevin Hanım da Cuma günün gelmesini bekliyorumuş, ona göre yeni iptaller olacak mı yada Barış Bey'in programı yeniden nasıl düzenlenecek ayarlayabilmek için. Bu haftasonu İstanbul'a dönüp dönemeyeceği belli değilmiş.

Öncelikle Barış Bey'in babasına acil şifalar diliyorum, umarım babası bu durumu en kolay ve rahat şekilde atlatır. Allah en kısa sürede şifasını versin...

Çok büyük konuşmiyim belli de olmaz, zannediyorum benim ameliyat ertelenecek ( neyse geç olsun güç olmasın diyim.

sayfana yazdığımı sanıyordum... :44: göğüslerin güzel görünüyor, avatardaki.

Yaaa çok üzüldüm Barış beyin babasının durumuna inşallah kötü bir durum yoktur şimdi iyi olmuştur umarım Hayırlısı olsun canım benim geç olmasın güç olmasın her şeyde vardır bir hayr.

Gelişmelerden haberdar edersin canım benim öpüyorum çok.

cicim ameliyat günüm değişti, saolsun Sevin Hanım çok yardımcı oldu :))

26 martta olacağım kısmetse, üzülmüyorum, bu kadar bekledim, yine beklerim, sabırla herşey çözülür inşallah.

öncelikle Barış Bey'in babası iyi olsun da, insan hayatı herşeyden önce gelir sonuçta, olan bitenleri anlatırım yine.

superi de iyidir inşallah. gelişmeleri merak ediyorum, ilk sıkıntılı dönemi atlattı, artık gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah.

ayyyyy superinin resimlerini şimdi gördüüüümmmm !!!! (bendeki akla bak, mesajı attıktan sonra resimlere bakmak aklıma geldi :))

süpermiiiiişşşş darısı başıma inşallah, hatun tabiri caizse resmen bomba gibi olmuş yaa, bomba ötesi birşey hatta, gerçekten muhteşem, harika, süperötesi olmuş.

superi şekerim yeni cicilerini iyi günlerde kullanasın, darısı isteyenlerin başına, gözünaydın canım :))

Canımmm iki hafta var çabucak geçer zaten bu sürede merak etme, Barış bey in babasının durumu üzdü beni de ya ama hayırlısı olsun..

Superi harika oldu yahuu hatunun göğüs arası mesafesine bak bir hele muhteşem silikonlu demez kimse kesinlikle, büyüklüğü de vücuduyla orantılı ve çok güzel oldu..Ee daha öncede dediğimiz gibi doktor Barış Çakır olunca sonucun böyle olması ameliyat öncesinden belli oluyor :)

Sıra sen deeee senin de çok güzel fotoğraflarını bekliyoruz artık ameliyat sonrasııııııı cc vs konuşmadınız dimi canım?

canım beniiiim çok teşekkür ederim o senin güzel görüşün. daha güzelleri senin olsun inşallah. burcucum sana da çok teşekkür ederim. ben çok büyük istememiştim istediğim gibi oldu. umarım sen de istediğine en sorunsuz şekilde ulaşırsın. iyi haberlerini bekliyorum canımç barış beyin babasına da acil şifalar diliyorum...

Canımm benim ne demek övgüleri hakeden güzel göğüslerin oldu

slm canım nasılsın =) geri döndüm ben işe girdim hatta çoktan para biriktirmeye başladım ama fiyat belli olmadığı için sürekli huzursuz oluyorum ya yetmezse diye ve ya barıs bey yada nacı bey dusunuyorum, sen sanırım barış beye olmustun fıyatı ne kadardı canım ya =( ya da son zamanlarda olan fiyat verecek arkadaslar varmı ?

iyiyim tatlım benimmm sen nasılsın? ya nasıl sevindim şimdi senin adına biran önce birikir inşallah paran da ben de kendinm biriktirmiştim biliyorsun başlayınca bitiyor hemen canım doktor seçimlerin harika barış beye olmasam ben de naci beyi tercih edeceğim iki doktor olurdu..ben barış beye 6500 liraya oldum her şey dahil şuanki fiyatta 7500 lira ama muhteşem sonuçlar ortaya çıkardığı için bu parayı kesinlikle hakediyor doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…