- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
-
- Konu Sahibi bilgezaman
fizikdaşımm nasılsın içimden bi sana yazmak geldi:) süperde iyimiş ögrendikk geçmiş olsun onada aramıza yeni yeni cicişler katlıyor:)
Bebişimmm iyiyim sen nasılsıııııın bugünlerde bol bol geziyorum İstanbul da havalar güzelleşti birkaç gündür evde oturulmuyor :d evet tatlım superi çok iyi işine de başladı bütün hatunlar bomba gibi bombaa :)
ohhhh sen gez bakalımtabı yaptın bomba gıbı memelerı
Bebişimmm iyiyim sen nasılsıııııın bugünlerde bol bol geziyorum İstanbul da havalar güzelleşti birkaç gündür evde oturulmuyor :d evet tatlım superi çok iyi işine de başladı bütün hatunlar bomba gibi bombaa :)
ohhhh sen gez bakalımtabı yaptın bomba gıbı memelerı
ohh maşallahh gez bakalım canım ankara donuyor yav bi havalar düzelsede yaz gelse bi acılıp saçılsak artıkk cok sıkıldım bende evdeyim hepp ..herkez yaza bombo gibi gircek maşallah
selaaaaam :)))
ank32'ye sonuna kadar katılıyorum, bende biran önce maeliyatımı olayım bitsin havalar güzelleşsin şöyle yeni cicilerimle rahat rahat yok v yakaymış yok önü kapalı elbiseymiş derdinden kurtulmuş vaziyette gezip tozmak istiyorum.
o kadar içim içime sığmıyorki tüm dünyaya haykırmak istiyorum benim de artık göğüslerim olacak diye :)) heheheh :)))
burcucum çok teşekkür ederim açıklamaların için, valla neyi kastettiğini anlamadım demişsin ama tam da öğrenmek istediklerimi anlatmışsın bana, tam isabet yani.
kızlar inanır mısınız, normalde mevsim değişikliklerinde hep mağazaları gezerim yeni sezonda neler çıkmış bakayım neler alıcam karar vereyim diye, şimdi sadece yeni bikini modellerini bekliyorum. hatta diyorumki ameliyatı olduktan sonra aman iyileşmesiydi masajıydı bakımıydı şişlerinin inmesiydi derken anlamadan hooop yaz gelecek ben kendimi havuz başında bulucam kikikikik :))
bu arada gerçi burda yüzlerce kere okudum, Barış Bey de söylemişti kas zarı altı olduğu için iyileşme normal hayata dönme süreci çok kısa diye ama nedense gözümde çok büyütmüşüm şu ameliyat olayını, adı ameliyat ya o yüzden herhalde, işim gereği 1 haftadan uzun süreli izin alamıyorum, ameliyat desem verirler ama silikon olduğunu söyleyememki, başka ameliyat desem illa çiçek gönderelim ziyarete gelelim durumu olur, bizimkiler pek meraklı ve ilgililer saolsunlar, işi iyice dallanıp budaklandırmak istemedim, o yüzden hep kafamın köşesindeydi şirkette birşey olursa kendimi kötü hissedersem fena birşey olursa, acaba sabahtan akşama kadar dayanabilir miyim diye, Allah'a şükür benim işim ofis işi, bilgisayar başındayım sürekli, yani öyle hareket gerektiren kollarımı bedenimi zorlamamı gerektiren bir işim yok, maksimum en zor işim 1 kat aşağı inip çıkmak o kadar. o zaman şu işe geri dönme konusunda da canımı sıkmamam gerekiyormuş. daha önce de yazmıştım, benim canım öyle tatlı değildir, icap ederse katılanırım, annem dişçi koltuğunda diş çektirmiş kızsın dayanırsın merak etme diyor :)))
ayy valla burcu Allah razı olsun senden güzelim, içime su serptin.
hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakınız efenim.....
Ayy bebeğim 2 hafta önce Ankara daydım ben de felaket bir soğuğu vardır Ankara'nın iyi bilirim..Benim anne baba da Ankara da laryaz gelsin havalar ısınsın artık bol bol gezip eğlenmek zamanı :)
bak yaaa ankaraya geliyosunda bi msj atmıyosun bana söyleseydin seni görmeye gelirdim fizikdaşımı :)neyse artık yaza felan gelirsen görüşürüz fıstık:)
Yavrum Ankara'nın kuru soğuğunda hele ki Çankaya da iyi bilirsin evden dışarı pek çıkmadım desem yeridir :) yaza haberleşip görüşelim tabiiiiii yavrum
bide çankayaya gelmiş burnumun dibine allah seni emi:) o zaman gelince bana msj atıyosun görüşüyoruz fıstığım:)
burcu selam canım,
sana birşey sormak istiyorum. bir arkadaşım da estetik operasyon olmuştu, bana geçenlerde dediki onun doktoru ameliyattan iki-üç hafta kadar önce asprin, bitki çayları gibi kanı sulandıran şeylerden uzak durmasını söylemiş. ben de normalde her gün 2-3 fincan yeşil çay yada kendi hazırladığım bitki çaylarımdan içerim. beni bu konuda uyaran kimse olmadı. sana söylenen herhangibir şey var mı? şu bakımdan soruyorum eğer bu doğruysa ameliyatım yaklaşık 10 gün sonra şimdiden bırakayım diyorum.
yardımın için şimdiden teşekkür ederim canım.
süper yaa harika sonuç
öyle düzenli kullandığım bir ilaç yok çok şükür, belki de görüşmemizde sordu bana bende yok dedim o yüzden dikkatimi çekmedi bu konu.
peki birşey daha sormak istiyorum, ne kadar süreyle üstüne falan yatamıyorsun, kollarını kaldırmakta zorlanıyorsun? birde asıl kafamı kurcalayan banyo konusu, ameliyattan sonra ilk banyonu sen ne zaman yapmıştın, benim için çok önemli birşey, özellikle saçlarımı yıkayamazsam mahvolurum diyorum.
eveeeettt çok az kaldıııı... valla yalanım yok arada napıyorum ben ya falan diyorum, korku yok, sadece ameliyat masasına yatacak olmanın verdigi hafif bir tedirginlik var, daha önce ameliyat olduğum için biliyorum. tabiki iyi doktorlara emanet ediyoruz kendimizi ama hani narkoz altında tamamen savunmasızsın ve herşey o doktorun ellerinde ya öyle birşey işte. ama sonra diyorumki nasılsa kaslarım kesilmeyecek iç organlarımla ilgili bir durum yok ortada, amaaaan ne endişesi, sonra birden gözümün önüne renkli bikiniler ve sütyenler geliyor sevindirik oluveriyorum :)))
bütün bunlar 5-10 sn içinde kafamın içnde olup bitireviyor. :))
tatlı bir heyecan var anlayacağın. gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri :))