Bacaklarını İnceltmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar bende bacak arasını inceltmek istiyorum! hani yürürken birbirine değiyor ya artık öyle olsun istemiyorum ne yapmam gerekiyor?

ya cecily aslında benim sormak istediğim de bu bu 5 videoyu arkası arkası ya mı yapmalıyız ya da hergün kafamıza göre bitane fln mı? bunu bi açıklığa kavuşturur musun? ben de yapıyorum bikaç gündür ona göre sistem oturtayım:)

ben de bacaklarımı inceltmek istiyorum başka bi yerde de vardı bu konudan oraya problemimi yazmıştım.17 yaşındayım boyum 170, kilom da 63.vücudumun üst kısmı gayet hoş incecik bi belim ve dümdüz bir karnım var ama belden aşağıda bi genişleme başlıyo öyle fazla ki yani beni görmeniz lazım anlatamam bacaklarımın tamamı da çok kalın altı da üstü de...40 beden pantolon bile giyemiyorum bacaklarımdan geçmiyo hep bol paçalı giyiyorum.etek zaten hiç giyemiyorum bacaklarımın sütun gibi olmasına rağmen. ve düşünün ki bu yaşta bu beni çok etkiliyo. bazen diyorum ki bizim aileden kaynaklanan genetik bi yapı bu o kadar da kompleks yapmamalıyım filan diye düşünüyorum ama zayıf insanları görünce kendimden nefret ediyorum.bu durumu genetik deyip kabullenemem.artık harekete geçmek istiyorum.forumda birkaç bişey okudum.bazısı alt bacak kastan oluştuğu için inceltmek imkansız demiş.bunu görünce çok moralim bozuldu ama şimdi bu konuyu okudum.ilk sayfalarda cecily nin pilatesten çok memnun kaldığını filan okudum ve içimde bi umut doğdu.konunun tamamını okumadığım için şimdi soracağım soruların cevabını görmemiş olabilirim o yüzden özür dilerim yine bu forumda okuduğum bi yazıda pilatesin etkisi hiç yok denecek kadar az,çooook uzun süre boyunca yapınca bi sıkılaşma meydana geliyo denmiş.peki şimdi ben pilatese başlasam sonuç almam çok uzun mu sürecek? ve de ben özellikle alt bacaklarımı inceltmek istiyorum basenlerimi inceltmek istiyorum.yani amacım sadece sıkılışmak değil en az 2 beden incelmek istiyorum.pilates bandı ile yağ yakabilirmiyim bu kadar etkili olucak mıdır bunu çok merak ediyorum.eğer gerçekten bu kadar etkiliyse hemen sipariş vericem çünkü artık yetti bu bacaklarımdan çektiğim
şimdiden teşekkürler yardımlarınız için...

Merhaba.Daha önceki mesajımda da belirtmiş olduğum gibi bu konuda gerekli açıklamarı 48,49 ve 50. sayfalarda uzun uzun yaptım.Yukarıda 48. sayfada yer alan ilk cardio yazımın alıntısını görebilirsin.Ayrıca linkini de vermiş olduğum Kaan Berberoğlu'nun makalesini okuman çalışma planı hazırlarken dikkat etmen gerekenler konusunda yol gösterici olacaktır.
İyi günler...

sen bacak içi yağlarından kurtulduğunu söylemiştin
hala devam ediyo musun bu egzersizleri yapmaya
yani ne durumda bıraktığın falan oldu mu
sımsıkı olmuştur ne güzel

Merhaba.Ben sporu hayatımın bir parçası olarak kabul ediyorum.Spor yapmaktan oldukça zevk aldığım için şu ana kadar bırakmak aklımın ucundan geçmedi desem yanlış olmaz.Pek çok kişinin aksine benim için spor yapmak müzik dinlemek gibi eğlenceli bir hobi.Fiziğime gelince şu anda halimden gayet memnunum fakat henüz tam anlamıyla hedefime ulaştığımı söyleyemem.İlk mesajımda da bahsettiğim gibi orta okulda birden kilo verdiğim için zayıf olmama rağmen yumuşak dokuya sahip bir vücudum var.Dolayısıyla hedefim sağlıklı ve fit bir görüntüye kavuşmak; ancak bu görüntüye kavuştuğum zaman yaptığım sporları da bırakmayacağım tabi ki.Aslında bu benim için bir tür tutku diyebilirim: yoga,dans,pilates,zumba,cardio,yürüyüş liste böyle uzar gider.
Umarım fikir edinmen açısından mesajım yardımcı olmuştur.
İyi günler...

Merhaba.Bu forumda yazdığım tüm mesajları baştan sona okuduğunda tüm sorularının cevaplarını bulabilirsin.Önerim ilk mesajımdan başlayarak atlamadan sonuna kadar gelmen çünkü bu süreç içinde bir değil birden fazla yöntem önerdim.Eğer bu şekilde yaparsan emin ol kendin için en uygun olana sağlıklı bir şekilde karar verebilirsin.Bu arada mesajından ne kadar dertli olduğun anlaşılıyor ancak canını sıkma lütfen.Emin ol hiç bir sorun çözümsüz kalmaz.Önemli olan vazgeçmeden aramaya devam edebilmek.Gerisi mutlaka kendiliğinden gelecektir :)

çoook teşekkürler hemen okuyorum:)

okudum konuyu ve açıkçası kafamdaki soru işaretleri tamamen silindi diyemem.ama yine de önümde bu kadar canlı örnek verken denemeye değer diye düşünüyorum.umarım sonuç alırım çok heyecanlıyım.

Esra Arpağ pilatesin vücudu sıkılaştırdığını ama zayıflatmadığını söylüyor. Arpağ ‘Nabız yükselmediği için yağ yakımı oluşturmaz sadece kalori kaybedilir. Dersteki efora bağlı olarak aletli pilatesle 450 kalori yakılabilir.
-alıntıdır-

bunu okuyunca kafam daha bi karıştı ama denemekten bir şey kaybetmem heralde:))

Son düzenleme:

evet ben de bu fikirdeyim o yüzden önce kardiyo yaparak yağ yakmayı hedefliyorum
ama ramazanı hiç düşünmemiştim aç aç o egzersizleri yaparsam kötü olur heralde:26:

ben de aynı fikirdeyim pilatese başlamadan yağ yakmayı hedefliyorum
bu yüzden kardiyoya başladım sabahları yapıyodum ama şimdi ramazanda nasıl yapıcam
iftardan sonra artık

Son düzenleme:

oldu tabiki olmaz mı=))
peki gün içinde hangi saatlerde yapıyosun
bir de ben şunu merak ediyorum
acaba yemeklerden çok kısmasak sadece spor yapsak yine incelebilir miyiz

ben de aynı fikirdeyim pilatese başlamadan yağ yakmayı hedefliyorum
bu yüzden kardiyoya başladım sabahları yapıyodum ama şimdi ramazanda nasıl yapıcam
iftardan sonra artık

benim kafam gerçekten çok karıştı.burda birçok kişi pilatesin harika bir etkisi olduğunu yazmış ama bana öyle geliyo ki bu kişiler bacakları ince fakat sıkı olmayan kişiler.içimden diyorum benim bacaklarımı görseler hallerine şükrederler diye.o yüzden de tam ikna olamadım.benim de amacım önce yağ yakmak.sonra sıkılaşmak.napıcam bilemiyorum.kardiyoyu ne kadardır yapıyosun bir etkisi oldu mu?

Arkadaşlar bende aynı dertte muzdaribim üst bacaklarım çok kalın ve bacaklarımdan giren pantalonun beli bol oluyo. Geçenlerde bir uzman doktora ne yapmam gerekyior diye sordum gerçi kendisi kavitasyonla eritebileceğimi söyledi ama ben bunun para tuzağı olduğuna inanıyorum. Eğer böyle şeyler etkili olsaydı vücuduna dikkat eden hiöbir ünlü günde 5 saat spor yapmazdı.
Fakat sanırım pilatesi de cardio ile birlikte yaparsak daha hızlı sonuç alabiliriz

aynı fikirdeyim bu kadar kolay olsaydı hiçbir ünlü spor yapmazdı parayı verip kilolardan kurtulurlardı
of ben bi karar verip bişeylere başlayabilsem..araştırma yaptıkça kafam karışıyo

aynı fikirdeyim bu kadar kolay olsaydı hiçbir ünlü spor yapmazdı parayı verip kilolardan kurtulurlardı
of ben bi karar verip bişeylere başlayabilsem..araştırma yaptıkça kafam karışıyo

kafanı karıştırmana gerek yok canım
pilates düzenli yapıldığında bence de harika bir spor
ilk sayfaları okursan pilates çemberinden bahsediliyo
ben de onu kullandım bir ara bırakmıştım şimdi tekrar başladım
sistemli bi şekilde devam edersen çok güzel sonuç alırsın
yeter ki bişeyler yapmaya başla
dedim ya ramazanı hiç düşünmemiştim çok etkili olmıcak ama yatmadan önce yapmayı düşünüyorum cecilynin yukarda indirmek için verdiği videoları öyle işte

ben şuan kararımı verdim pilatese başlıyorum bugün ebru şallı'nın videosunu izledim biraz.az önce de aklımda kalanları bi denesem dedim.hani çok iyi yaptığım söylenemez ama biyerlerde bişeylerin çalıştığını hissettim ve bunun üzerine kararımı verdim:) inşallah sonucu güzel olur burda paylaşacağım sizlerle:)))

oldu tabiki olmaz mı=))
peki gün içinde hangi saatlerde yapıyosun
bir de ben şunu merak ediyorum
acaba yemeklerden çok kısmasak sadece spor yapsak yine incelebilir miyiz

Merhaba.Gün içinde herhangi bir zamanda spor yapabilirim sabah,öğle,akşam hatta gece hiç fark etmez.Belli bir saat kuralım yoktur.Daha doğrusu evde olduğum günler hem sabah hem öğle hem de akşam spor yaptığım olmuştur.
Yemek konusunda şunu söyleyebilirim ki ben sağlıklı beslenmeye inanırım.Yani istediğim her şeyi yerim.Yemek konusunda kendimi kısıtlamam ya da kural koymam.Dönemsel edinilen yeme alışkanlıklarını da doğru bulmuyorum.Zaten belli bir süre uygulanan diyetlerin sağlıklı ve kalıcı bir çözüm sunmadığı bilinen bir gerçek.
Şahsen ben söylediğim gibi yaşayarak yaklaşık 9 senedir kilomu korumayı başardım.Dolayısıyla demem o ki herkesin bünyesi farklıdır ve farklı muamele görmelidir.Birisine iyi ve kolay gelen diğerine gelemeyebilir.Bu demek değil ki biri tamamen doğru diğeri tamamen yanlış.Yapılması gereken sadece acaba mı demek yerine bir an önce harekete geçmek ve kendimiz için en iyi olanı bulana kadar denemeye devam etmektir.Çünkü yalnızca eyleme başlayanlar ve vazgeçmeyenler başarıyı bulabilirler.
Mesela bu sayfalar boyunca pek çok öneride bulundum hepsi faydalı hepsi yararlı ve sonuç elde etmede etkili yöntemler.Ancak bir yerden başlamadan bunu asla bilemezsiniz.Çünkü insanlar her zaman bilerek ya da bilmeyerek şu böyle şu şöyle derler.Şu işe yaramıyor ya da şu işe yarıyor şeklinde konuşurlar.Fakat şu bir gerçek ki yapılan en ufak bir şey dahi ilerleme demektir yani işe yaramama diye bir şey yoktur aslında.İnsanların aynı şey hakkında farklı konuşmasının tek sebebi bakış açısı faktörüdür.Hepimiz bu dünyaya değişik şekillerden bakıyor onu değişik şekillerde yorumluyoruz.Dolayısıyla deneyimler söz konusu olduğunda mutlak doğru ya da mutlak yanlış yoktur.Kişi kendi için en doğrusunu yine kendisi bilebilir.İşte bu ayrıntı dikkate alındığında aslında her şeyin ne kadar mümkün ve kolay olduğu ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.Sadece söylenilenleri doğru ya da yanlış olarak görmek yerine önce denemeyi seçin lütfen biri olmazsa diğeri diğeri olmazsa bir sonraki şeklinde düşünün.Emin olun karlı çıkan yalnızca siz olacaksınız...
Bu mesaj belli bir noktadan sonra kişisel değil genel bire mesaj oldu.Bunu şahsi ya da yanlış algılamaman açısından belirtmek isterim.Sadece konunun akışı bu yönde ilerlediği için yarıda kesmemek adına yazıyı buradan devam ettirdim.
İyi günler...

cecily, çok haklısın.sorularıma kesin cevap aradım hep ama en iyisi bir an önce harekete geçmekmiş.gerçekten de denemeden bilemezdim.şimdi kararımı verdim başlıyorum inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…