Bacaklarını İnceltmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Herkese Merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi bu mesaj bir nevi veda niteliğinde.Şöyle bir bakınca bu forum başlığı altında ilk mesajımı 3. sayfada 13 Şubat 2010 tarihinde yazmışım.Yaklaşık 15-16 aydır bu başlığın aktif bir katılımcısı oldum; deneyimlerimi sizlerle paylaştım ve bunu inanın şevkle istekle yaptım. Sizlerden güzel haberler aldıkça en az sizin kadar mutlu oldum. Tüm bunları samimiyetle belirtmemde bir sakınca yoktur umarım.
Gelgelelim artık benim vazifemin sona erdiği kanaatine vardım.Burada bahsettiğim yöntemlere dair tüm bilgileri sizlerle paylaştım hatta aynı konular tekrar tekrar soruldu gerek geçmişteki mesajlarımdan alıntılar yaparak gerek sil baştan cevap yazarak sorularınızı cevapladım.
Bu mesajı yazıyorum çünkü bu başlık altında mesaj yazmaya başladıktan sonra kendi üstümde bir sorumluluk hissettim ve kimsenin sorusunu cevapsız bırakmamak adına her gün bu foruma girip acaba yeni bir gelişme var mı diye bakmaya çalıştım ancak görüyorum ki bunun bir sonu yok(bu bir sitem değil kimse yanlış anlamasın lütfen:) yani söylemek istediğim bu forum şüphesiz ki böyle sürmeye devam edecek ve bundan 2 sene sonra bu sayfaları keşfedecek birisi bana bir soru yazdığında ben artık bu foruma uğramadığım için haberim dahi olamayacak.Böyle bir durum ortaya çıksın istemediğim için bu her şeyi netleştirmek adına bu veda mesajını yazıyorum.Kimse yanlış bir izlenime kapılsın istemem tüm bu anlattıklarımı yapmak bana hiç bir zaman külfet gibi gelmedi aksine yardımcı olabildiğimi hissettiğim için mutlu oldum.Sadece belirsizlikten hoşlanmadığım için bu mesajı yazma gereği duyuyorum.
Son olarak bu forumu yeni keşfedecekler için son bir önerim var. Biliyorum çok uzun ancak lütfen tüm mesajlarımı sabırla okuyun çünkü o zaman aklınıza takılan tüm soruların zaten bu sayfalarda olduğunu göreceksiniz.Ve şunu da belirtmek isterim ki bu sayfalar boyunca bir kaç yöntemden bahsettim sırasıyla pilates stretch band, pilates çemberi, thigh master, cardio egzersizleri (bunların yanı sıra vücudun diğer bölgeleri için pilates egzersizleri vb.) bu yöntemlerin bu sırada verilişi tamamen tarafımdan keşfedilme önceliğiyle alakalı.Dolayısıyla forumu ilk mesajlardan okumaya başlayanlara önerim eski tarihli mesajlardaki yöntemlerden daha önce güncel tarihli mesajlardaki yöntemleri uygulayabilecekleridir. Yani benim verdiğim sıraya bağlı kalmak zorunda değilsiniz dediğim gibi ortada bir sıra da yok aslında. Önce stretch bandı keşfettim daha sonra pilates çemberini buldum daha sonra tigh masterı en son cardio egzersizlerini vs. sürekli arayış içinde olduğunuz zaman mutlaka yeni bir şeyler çıkıyor karşınıza:)
Evet sanırım bu son önerilerimden sonra yazacaklarım burada sona eriyor. Son olarak burada sizlerle birlikte ortak bir paydada buluşmanın oldukça güzel olduğunu belirtmek isterim.Umarım herkes en kısa zamanda tüm isteklerine kavuşur.Herkese Kolay Gelsin :)
Hoşçakalın...

Cecily her şey için çok teşekkürler.... kararın beni üzdü ama saygı duymak gerektiğini de biliyorum.... ama ara sırada olsa uğra derim ben.... güzel yorumların ve önerilerinden mahrum etme bizleri.... sana bol egzersizli günler diliyorum....:80:

arkadaşlar benimde basen ve bacak sendromum var. etek giyemiyorum çizmelerimin bile fermuarını çekemiyorum. yeni yöntemler deniyoruz diye yazmışsınız sonuç alan var mı?

bu başlığa daha önce de yazmıştım, zamanında pilates çemberiyle çok iyi sonuç aldığımı, nezamandır da aynı başarıyı tekrar yaşamaya bi niyetleniyorum, bi bitürlü başlayamıyorum.
Şimdi kesin kararlıyım, pilates çemberim var, lastik ve thigh masterim da var, herrrgün düzenli yapıcam
ölçülerimi yaziim, takip ederim hem inşallah cmler eksilirse başlamak isteyenler heveslenir

bel 82
basen 104
dizüstü 40
bacak 59

buarada diyet yapıyorum, şu anda kilomu bilmiyorum ama 58 olma niyetindeyim, sanırım enaz 8 kilom var verilecek

daha ınce eklenen linklerde hep bulunamadı dıyordu, ben topıgı kesfettıkten sonra ayrılan arkadastan rıca etmıstım ama bılgısayarından sılınmıs o vıdeolar oyuzden tekrar yukleyemedıgını soyledıı :26: ben de plates cemberı aldım, elımden geldıgınce yapmaya calısıyorum, bir de plates lastıklerıyle her aksam bacaklarımla cember cızme hareletı yapıyorum ama bu daha cok basenlere yönelikk

farklı fıkırlerı olanlar, daha once baska yontemler deneyıp sonuc alanlar paylasımda bulunursa ben gıbı tecrubesızler ıcın daha yararlı olacakkk hepımıze kolay gelsınnnn

basen için çember çizme hareketi nasıl yapılıor tarif edebilir misin
ben çemberle oturarak bacak sıkıştırma ve sırt üstü yapıp popoyu yukarı kaldırıp kalça ve bacak hareketini yapıorum, kollar için bantı kullanıyorum, bide karın için hundred yapıorum o kadar

:18:

Cecily tam seni keşfetmişken veda ettin, aslında seni geçen ay keşfettim, tüm yazdıklarını hatta bayanların sorularını cevaplarını hepsini bir çırpıda okudum, pilates topu, bant alıp yapmaya bile başladım, İki haftadır çok ta memnunum, tam ben de üye olayım teşekkür edeyim dedim ki veda mesajını okudum cuma günü. Soracağım bişey de yoktu, çünkü o kadaar çok şey sorulmuş ki zaten akla gelebilecek herşey mevcut, ama bölesine bir yardımda bulunman beni onure etti, gerçekten teşekkürler,,

sitenin yeni üyesiyim bayanlar, uzun yıllar aletli jimnastik yaptım, halen devam ediyorum, bir dönem akupunktura da gittim, yani zayıf görünmek adeta bir felsefe oldu benm için, soruları olanlara cevap verebilirim, daha çok yeni olmama rağmen pilatesin çok yararlı olduğu kanısına vardım, ilanen duyurulur..

o zaman, ilk soru benden
twist and shape d,iye bi alet var, o kas yapar mı, yoksa inceltir mi
basen ve bacak içn faydalı olur mu

Merhaba,
Bende twist and shape gibi bir alet var onun biraz daha geliştirilmiş hali, stepper die geçio, kesinlikle arka bacak, basen için etkili bir alet, tabii selülit için de birebir, ancak basende bariz bir fark olmuyor bir kaç cm belki, ama arka bacakları süper eritiyor şekle sokuyor, gene çok yüklenmessen kas yapmıyor, yani bende yapmadı, ben o aleti spor salonunda keşfedip sonra eve de aldım, çok memnunum haftada 3 gün kesin 35-45 dk çalışıyorum, üzerinde kaç kalori yaktığımı falan hesaplıyor, öyle elektrikle falan çalışmıyor biraz ilkel bir alet, ama tavsiye ederim, senin sorduğun alet de etklidir çünkü aynı işlevi görüyor, bendekinin farkı üzerinde digital kalori,dk sayımı var bide çalışırken tutunma sapları var üzerinde ama işlev aynı.. Bu aletle çalışıp pilates yapıyorum terim soğumadan. umarım yeterli cevabı verebilmişimdir..

Tekrar yazma gereği duydum, benm kullanıp anlattığım aletin resmini koyamadım ama google da twist and shape yazıp arama yap görseller bölümünü açıp, 2.sayfadaki 11.resimdeki aletten marka farklı ama görüntü şekil budur yani bir tarafı stepper bacak basen için diğer taraf twist bel için gördüğün gibi ağırlık ta var 4 tane o da kolların için ii olur çok amaçlı ii bi alet die düşünüyorum..

teşekkür ederim cvpların için,
ben ilk etapta bi 5 kilo verip, sporla da desteklemek istiyorum. kol basen bacak özellikle. pilates egzersizlerini yapıyorum, ama yağ yakıcı başka bişeylere de ihtiyacım var snaırım. senin önerin nedir benim için bu durumda

Ne demek rica ederim, bu işler paylaştıkça güzelleşiyor,
Ben son 10 senedir değişik yöntemlerle kilo verip vücut şekillendirme aktiviteleri yapıyorum, maalesef kilo almaya çok müsait bir yapım var, hadi kendimi sıkıp 1 senede 10 kilo vereyim, sonra istediğimi yiyip içeyim gibi bir seçeneğim yok, kiloyu verip sıkılaşıyorum dikkat etmessem hooop eskiye dönüyorum,(yani çok şükür azimliyim bu konuda henüz dönmedim ama bıraksam 2 ayda en az 10 kilo alırım) ben bu bahsettiğim aleti keşfettikten sonra bide yiyip içtiklerime dikkat ediyor formda kalıyorum, ama epeydir pilates yapan arkadaşlarımda gözlemledim, müthiş incelme oluyor, kilo kaybı yok denecek kadar az ama görüntü müthiş değişiyor, ben pilatese başlayalı 19 gün oldu ama h.sonları günde 2 kez yapıyorum h.içi 1 er kere yani toplamda 20 kereden fazla yaptım, domatessuyu die bi site var orada ebrunun videoları var sırasıyla yaptım 20lerdeyim şuan, gittiği kadar devam edicem ama işyerinde sabahları tv8i izliyorum(yapamasam da) domatessuyundaki videolar daha basit sanırım eski, ama yeni başlayanlar için daha ideal, yani şuan ebru aşmış kendini çember, küçük top bi sürü şey kullanıo bide hareketler daha zor, o yüzden basitlerden başlamak lazım diyorum, bende büyük top ve lastik var sadece o yüzden güncel videolar beni aşıyor, yalnız 50.videoya falan gelince diğer malzemeleri de alıp, günlük takip etmeyi düşünüyorum, yani iş yerinde tabii mümkün deil ama akşam evde uygulamak için vaktim var, bu arada 20 kez yapmış ta olsam fark var, bir kere her yerin açılıyor, sıkılaşma başlıyor, zaten spora uzak olmadığımdan o yanma hissini biliyorum, bu şekilde insan 3 ayda epey bişiler yapar, tabi haftada en az 3-4 yapınca, şimdilik pilates maceram bu şekilde ama yaşadıkça paylaşacağım, bir de şunu belirteyim hergün hem stepper hem pilates yapmıyorum, stepper haftada toplam 3 kez yapıyorum hemen ardından pilates yapıyorum, stepper kullanmadığım günler direk pilates yapıyorum..

stepper fiyatı ne kadar, bacaklarım incelir mi diyosun bunu yapsam, haftada 5 gün yapabilirim onu mesela

Ben aldığımda 2008 yılında, 170 tl gibi bir rakamdı ya da ona yakın bişeydi, ve ben 12 taksitle almıştım, hala büyük marketlerde var (kipa,real,carrefour) ama hiç bakmadım fiyatlarına daha ucuzdur diye düşünüyorum, onu haftada 5 gün 40-45 dk yapsan haftada 3 gün de pilates yapmış olsan acaip fark edersin derm, tabi fırsatın varsa haftada 5 gün stepper çalışıp hemen ardından da pilates yapsan zaten muhteşem sonuç alırsın. Bu arada biraz da yediklerine dikkat etmelisin mesela ben özel bir diet yapmıyorum ama artık biliyorum hangi yiyecekte ne kadar kalori var ortalama, ona göre yiyip içiyorum bir de kaloriden ziyade vücudumun ihtiyacı olan ve mümkün mertebe organik besinler tüketmeye özen gösteriyorum, canım baklava isteyince aman yemiyim de demeden 5 tane deil de 2 tane yiyerek nefsimi köreltiyorum, hiç sofradan tıka basa karnım dolu kalkmıyorum, tabi 2.5-3 lt suyu ihmal de etmemek lazım. Bir de acele etme ben bundan 6-7 sene önce haftada 3 kilo verip 2 haftada etkili sonuç veren diyetler yaptım ama sonuc ne oldu, 2 haftada 5-6 kilo verdim, bırakınca dieti 1 ayda 7-8 alarak telafi ettim, ilk halimden kötü oldum lütfen dikkat et çok yavaş kilo ver, spor yapınca da iice görüntün küçülecek, ancak o zaman gerçek ii sonuç alınıyor.

doğru söylüyosun,asıl spora ağırlık verip, keskin bi diyetten ziyade bilinçli gerektiği kadar beslenmek en güzeli, ağır ağır kilo verip, tekrar almayıp, bu esnada sıkılaşıp şekle girmek

bu arada dediğim ürünün fiyatını buldum 169+kdv diyo, ama ne kadardır bu kdv bilemiyorum, google twist and shape yazınca görsellerden 2. sayfaya gel 11. resim demiştim, işte orada satışı da var bakarsın ama marketlerde de mevcut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…