Bacaklarını İnceltmek İsteyenlerin Paylaşım Alanı

henüz pilates aletlerimi almadım ama onlarsız yapılabilecek birkaç bişey yapıyorum sabah akşam.en azından bi başlangıç olmuş oldu:))):KK66:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar sırf bu konuya yazmak için üye oldum ben de vücudumla orantısız kalın üst bacaklarımdan şikayetçiyim buna dur demek için 2 hafta kadar yaptığım çok sıkı egzersiz hareketleri ve neredeyse sadece protein aldığım diyet yüzünden dizimin dış kısmında kaslar oluştu ve korkunç görünüyorlar. Egzersizi ve diyeti bıraktım zamanla eriyecekler ama özellikle şu yaz günlerinde sabredemiyorum kas eritmek için önerebileceğiniz bir şey var mı sormak istedim şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar sırf bu konuya yazmak için üye oldum ben de vücudumla orantısız kalın üst bacaklarımdan şikayetçiyim buna dur demek için 2 hafta kadar yaptığım çok sıkı egzersiz hareketleri ve neredeyse sadece protein aldığım diyet yüzünden dizimin dış kısmında kaslar oluştu ve korkunç görünüyorlar. Egzersizi ve diyeti bıraktım zamanla eriyecekler ama özellikle şu yaz günlerinde sabredemiyorum kas eritmek için önerebileceğiniz bir şey var mı sormak istedim şimdiden teşekkürler

ben de işte bundan korkuyorum.yağ eriteyim derken kas yapmaktan:44: en iyisi bi uzmana görünmek bence.

arkadaslarrrrr krem pek ise yaramaz diye düsünüyorumm . düzenli egzersiz yaparak kaslarınızı calıstırırsanız o bölgenin toparlanmasını saglayacaksınız..

Merhaba.Yepyeni ve çok etkili 3 adet (10 dk) Kardiyo + 5 dk Warm-Up(Isınma) ve 5dk Stretching(Esneme[egzersiz sonrası kasları gevşetme]) video download linklerini aşağıda görebilirsiniz.Ayrıca direkt youtube linkini de veriyorum.Kolay Gelsin :)

NOT:Bir önceki mesajlarımda anlattığım yöntemin aynısını kullanıyoruz.Sitenin adı m3gaupload ("3" yerine "e" olacak)

Kristi Cardio 1
?d=ATZ0CKHQ
Kristi Cardio 2
?d=K80GM8CH
Kristi Cardio 3
?d=DJ516Q15
Kristi Cardio (All)(İlk 3 videonun genel tekrarı 4dk civarı)
?d=7SEH4NI1
Warm-Up
?d=ETOGLYUQ
Stretching
?d=8A15ZNKX

Youtube Linki

misschasity17's Channel - YouTube

Merhaba cecily, foruma başatan beri yazdıklarınızı okuduktan sonra kayıt oldum.Bahsettiğiniz ilgili E.Şallı videolarını bulamadığım için, bunları göndermenizi rica ediyorum.Lastik ve çemberi de ona göre alacağım.Şimdiden teşekkürler.

Cecily inan sana hayran kaldım benim de pazar günü 2 hafta olmak üzere platese başladım ve çok memnunum önceki bütün sayfaları okudum e not aldım fakat bazıları dediğin gibi tv8 den silinmiş onlara ulaşamamak gerçekten üzdü beni çünkü gerçekten çok sevdim ve zevkle yapıyorum platesi 2 haftada sadece 2 gün yapmadığım oldu :) şimdi senden istediğim youtube ve dailymation gibi video sitelerine bilgisayarım girmiyo açamıyorum bu siteler dışında bana önerebiliceğim bacak basen kalça başta olmak üzere beli en olarak inceltmeye yönelik hareketlerin bulunduğu videolara yönlendirmeni istiyorum buna gerçekten çok sevinirim :) şimdiden çok teşekkür ederim :KK69::KK71::KK71::KK9:

merhabalaar:))

Arkadaşlar burası sürekli takip etmeyenler ve benim gibi yeni dahil olanlar için birazcık karışık takip etmekte konuları birleştirmekte zorlandım açıkcası:KK5:

şöyle birşey yapabilir miyiz acaba? bacak incelletmek iin önerilen plates videolarını falan bir başlık altında yada herhangi bir sayfada toplu hale getirmemiz mümkün müdür acaba?? :KK8::KK8:

aaa sende çok şey istiyorsun diyosanızda amenna:):) beni kısaca bilgilendire bilirsinizde bacak incelletmek iin en çok şunları yapıyoruz falan filan gibisinden bende bir 2 aydır plates yapıyorum amabacak ağırlıklı çalışmak istiyorum:))

şimdiden teşekkürlerr :kk77::kk77:

Merhaba cecily, foruma başatan beri yazdıklarınızı okuduktan sonra kayıt oldum.Bahsettiğiniz ilgili E.Şallı videolarını bulamadığım için, bunları göndermenizi rica ediyorum.Lastik ve çemberi de ona göre alacağım.Şimdiden teşekkürler.

Cecily inan sana hayran kaldım benim de pazar günü 2 hafta olmak üzere platese başladım ve çok memnunum önceki bütün sayfaları okudum e not aldım fakat bazıları dediğin gibi tv8 den silinmiş onlara ulaşamamak gerçekten üzdü beni çünkü gerçekten çok sevdim ve zevkle yapıyorum platesi 2 haftada sadece 2 gün yapmadığım oldu :) şimdi senden istediğim youtube ve dailymation gibi video sitelerine bilgisayarım girmiyo açamıyorum bu siteler dışında bana önerebiliceğim bacak basen kalça başta olmak üzere beli en olarak inceltmeye yönelik hareketlerin bulunduğu videolara yönlendirmeni istiyorum buna gerçekten çok sevinirim :) şimdiden çok teşekkür ederim :KK69::KK71::KK71::KK9:

Merhaba.Öncelikle Ebru Şallı'nın pilates videolarını bilgisayarımdan uzun süre önce sildiğim için göndermem maalesef mümkün değil; ancak daha önce de söylediğim gibi bu forumda isimlerini verdiğim videolar sadece örnek niteliğinde yani TV8'deki tüm pilates videolarında aşağı yukarı aynı hareketler var.Bu videoların nasıl indirileceğine dair bir soruya cevaben önceki sayfalarda bir yöntem önermiştim."Download Internet Manager" programı ile streaming videoları hızlı bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz.Ayrıntılı bilgileri daha önceki mesajlarıma göz atarak bulabilirsiniz.
Fakat öncelikle size önerim şu ki pilates çemberi, stretch band veya thigh master gibi herhangi bir alet satın almadan önce 56. ve 59. sayfalarda linklerini verdiğim cardio ve pilates videolarını indirip en az 1 ay sadece bu egzersizleri uygulamanız.56. sayfadaki 5 ; 59. sayfadaki 3 adet kardiyo videosunu yaparak emin olun vücudunuzdaki tüm yağları çok hızlı bir şekilde yakacaksınız.Ayrıca 56. sayfada verdiğim
3 adet pilates videosu da iç bacak, kalça ve basen hareketlerinden oluşmakta ve sıkılaşmak için çok etkili.Kardiyo hakkında ayrıntılı bilgileri 48,49 ve 50. sayfalardaki mesajlarımı okuyarak edinebilirsiniz.
Son olarak karın ve bel bölgesindeki yağiları eritmek daha doğrusu sıkılaştırmak için bildiğim çok etkili 2 tane pilates videosunu daha sonra burada belirteceğim.
Kolay Gelsin...

bacak inceltmek için uzmanlar karbonhidrat ağırlıklı diyetlerin yapılmasını söylüyorlar. günlük yapılan 1 saatlik egzersizlerin ve yürüyüşün bacak inceltmek için çok faydalı olduğunu fakat aşırı egzersiz yapımının tam tersi etki yapıcağını da belirtiyorlar. umarım herkes istediği sonuca ulaşabilir...

kaslarım erimeye başladı ama evet aşırı egzersiz konusunda çok haklısın. o yüzden yapanlar görünüşlerini çok sıkı takip etmeliler ve aşırıya kaçtıklarını anladıkları anda ara vermeliler yoksa uzun vadede o kaslar kalıcı oluyor

Merhaba.Öncelikle Ebru Şallı'nın pilates videolarını bilgisayarımdan uzun süre önce sildiğim için göndermem maalesef mümkün değil; ancak daha önce de söylediğim gibi bu forumda isimlerini verdiğim videolar sadece örnek niteliğinde yani TV8'deki tüm pilates videolarında aşağı yukarı aynı hareketler var.Bu videoların nasıl indirileceğine dair bir soruya cevaben önceki sayfalarda bir yöntem önermiştim."Download Internet Manager" programı ile streaming videoları hızlı bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz.Ayrıntılı bilgileri daha önceki mesajlarıma göz atarak bulabilirsiniz.
Fakat öncelikle size önerim şu ki pilates çemberi, stretch band veya thigh master gibi herhangi bir alet satın almadan önce 56. ve 59. sayfalarda linklerini verdiğim cardio ve pilates videolarını indirip en az 1 ay sadece bu egzersizleri uygulamanız.56. sayfadaki 5 ; 59. sayfadaki 3 adet kardiyo videosunu yaparak emin olun vücudunuzdaki tüm yağları çok hızlı bir şekilde yakacaksınız.Ayrıca 56. sayfada verdiğim
3 adet pilates videosu da iç bacak, kalça ve basen hareketlerinden oluşmakta ve sıkılaşmak için çok etkili.Kardiyo hakkında ayrıntılı bilgileri 48,49 ve 50. sayfalardaki mesajlarımı okuyarak edinebilirsiniz.
Son olarak karın ve bel bölgesindeki yağiları eritmek daha doğrusu sıkılaştırmak için bildiğim çok etkili 2 tane pilates videosunu daha sonra burada belirteceğim.
Kolay Gelsin...

48 49.sayfadakiler açılmıyo açtığımda dosya bulunamadı diyo yardım edersen sevinirim

cecily öncelikle herşey icin teşekkürler :) bende senden ilham alıp pilates bantı çemberi fılan aldım daha baslıyamadm ama . benımde malum backlar ve basenler :KK43: butun forumu okudum kafam karıstı ama şimdi ne yapamam gerek once kardıyoyla mı baslım yoksa platesle kardıyoyu aynı zamanda mı yapım zamanım az backlar kalın :KK69::KK69: biliyorum cok oluyorum ama bıde pilates cemberıyle ılgılı herseyı msj kutum a atarmısın :KK59:

Kolay Gelsin...

cecily öncelikle herşey icin teşekkürler :) bende senden ilham alıp pilates bantı çemberi fılan aldım daha baslıyamadm ama . benımde malum backlar ve basenler :KK43: butun forumu okudum kafam karıstı ama şimdi ne yapamam gerek once kardıyoyla mı baslım yoksa platesle kardıyoyu aynı zamanda mı yapım zamanım az backlar kalın :KK69::KK69: biliyorum cok oluyorum ama bıde pilates cemberıyle ılgılı herseyı msj kutum a atarmısın :KK59:

Merhaba.Yukarıdaki mesajı alıntı yapmamın sebebi söylediklerimin tamamen sizin için de geçerli olması; ancak madem pilates çemberi ve bandı aldınız o zaman ek olarak günlük 10-15 dk çemberle destek yapabilirsiniz.Çember hareketlerine dair bilgi mesajını özel olarak size yollayacğım.İyi günler...

NOT:Yukarıdaki mesaj tüm yeni başlayacaklar için geçerlidir...

yaa öfff hıc doğru duzgun bsey soleyen yokk yaaa yok yuruyusmus yok pılatesmısss pfff :Q:Q zayıfm ben zaten ama baldırlarım dana gıbı resmenn dızımde etek gıyemıormm yaaa kesıp atcam sonundaa hep kas yaaa bı futbolcu da yokturr bndekı kaslarr kasıı ertmek gerekk proteınsızz beslenıpp =)))

Merhaba.Bir önceki mesajımda bahsettiğim iki pilates videosunun(karın ve bel) linkleri aşağıdadır.İyi günler...
BİLGİ:m3gaupload sitesi(3 yerine e olacak)'ne girip "/" işaretinin sağ bölümünü tamamen temizledikten sonra aşağıda verdiğim yazıları kes yapıştır yapıp enter'a bastığınızda yükleme sayfası açılacaktır.

1)Abominable Abdominals
?d=FKH1XR13

2)Muffin Top Meltdown
?d=ZI2NU42S

Sevgili Cecily.... tekrar foruma döndüğüne çok sevindim... ben de durumumu anlatıp sormak istedim sana......
3 aydır ezgersiz yapıyorum... Leslie ile yürüyüş yapıyorum...ve bi ara düzenli ama şimdi düzensiz Callanetics yaptım...ve bu sürede bacaklarımda 5 cm lik bir incelme oldu ..ama hala yeterli değil... ben bundan sonra yine cardio için verdiklerini yapayımmı? yoksa sıkılaşma mı yapayım( pilates çemberi ve thigh master aldım ama henüz başlayamadım ...dahası ne yapacağımı bilemediğim için bir şey yapamadım henüz)
Önerilerini bekliyorum...çok teşekkürler herşey için.....

X